Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.wallashops.co.il/GroupDeal/gdp.aspx?ai=2609424&cfm=BFF3FD7267D9

למרות שברור שאף כלי אוניברסלי לא יחליף כלי יעודי טוב, הרעיון נשמע נחמד (למרות שזה קצת יקר בשביל טיפה מתכת וכמה קפיצים).

מישהו יודע אם זה באמת עובד (במסגרת המגבלות של "כלי אוניברסלי"), או שזה סתם צעצוע שיתפרק אחרי שבוע?

פורסם

חיפוש קצר יביא אותך הנה:

http://www.amazon.com/Gator-ETC-120A-Universal-Socket-Adapter/product-reviews/B0002FSS4S/ref=cm_cr_dp_see_all_btm?ie=UTF8&showViewpoints=1&sortBy=bySubmissionDateDescending

אני תמיד אוהב לקרוא באמזון האמריקאי או הגרמני ביקורות על מוצרים, גם אם אני לא תמיד קונה משם. זה נותן מושג טוב על מה מדובר ולמה לצפות.

לעניין המוצר הספציפי, לא הייתי מוציא על זה שקל. ממתי מחברים בוקסה למברגה? אין סיכוי שתוכל לעשות בזה עבודת מכונאות אמיתית.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בדרך כלל כל מוצר שמוסיפים לו את המילה "פלא" הוא זבל. (חוץ מספוגית הפלא, שבאמת עובדת)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

1. אם היה מוצלח היה משווק בחנויות כלים מקצועיות ואולי גם נושא שם ידוע שקנה את הזכויות.

2.אום 8 שמים איפה שצריך אום 8. בהרבה מקרים לא תיכנס בוקסה 22. לא בקוטר ,לא בדרייב (נראה 1/2 ) ולא באורך.

3. יחזיק מומנט לאום גלגל ? לא נראה. יחליק.

עוד אחד עם הרבה כסף לפיתוח רעיונות מהת** שגומרים בחנויות הכל בשקל.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

כל דבר שרשום בו ".... הפלא שכבש את ארה"ב" זה קשקוש אחד גדול.

ראה ערך ערוץ הקניות/ערוץ הקניות האמריקאי שמשדרים בישראל.

תמיד תמיד תמיד הזול הוא היקר, אני לא מכיר דבר כזה שפותח 1000 סוגים של ברגים בתוך מברגה אחת ועוד במחיר כזה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

לעניין המוצר הספציפי, לא הייתי מוציא על זה שקל. ממתי מחברים בוקסה למברגה? אין סיכוי שתוכל לעשות בזה עבודת מכונאות אמיתית.

ממתי שיש מתאם למברגה עבור שימוש בבוקסות.

במבט ראשון לא הייתי נוגע בבוקסה הזאת, אבל לא התעמקתי יותר מדי!

גם אני לא.

1. אם היה מוצלח היה משווק בחנויות כלים מקצועיות ואולי גם נושא שם ידוע שקנה את הזכויות.

לא כל חנויות הכלים מכירות את כל הכלים שבעולם. וגם אם כן, יש כאלו שלא ירצו לקחת משהו חדש וליפול איתו עם מלאי מת למשך שנים. דברים כאלו נתפסים לרוב בתור גימיק ולא יותר מכך, ואנשים פשוט לא קונים אותם.

2.אום 8 שמים איפה שצריך אום 8. בהרבה מקרים לא תיכנס בוקסה 22. לא בקוטר ,לא בדרייב (נראה 1/2 ) ולא באורך.

זה נכון.

3. יחזיק מומנט לאום גלגל ? לא נראה. יחליק.

אולי כן, אולי לא. אני לא מעוניין לנסות. אני מעדיף כלים ייעודיים באיכות סבירה מאשר מוצר שהוא פשרה. מוצרי פשרה לרוב עושים עבודה גרועה בכל אחד מהדברים שהם יכולים לעשות, וזה כולל גם מולטיטול כמו לדרמן.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...