Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תשלום עבור יום בחירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי היום את התלוש משכורת שלי ויש שם סעיף אחד חסר ואחד עודף.

הסעיף החסר הוא של יום הבחירות, האם הוא צריך להיות שם או שהוא נחשב ליום עבודה רגיל ולא צריכה להיות הערה?

הסעיף העודף זה תשלום תרומה שאירגנו בעבודה לטובת חולה סרטן כזה או אחר, גבו ממני 250 ש"ח תרומה כשבכלל לא נתתי את אישורי. יש איזה סעיף בחוק שמתיר להם לגבות ממני תרומה אם אני לא אומר שאני לא מעוניין?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יום הבחירות הוא שבתן בדיוק כמו שבת או פסח, לא צריך לציין אותו בתלוש.

ה"תרומה" הכפויה מוזרה. איני מבין כיצד מנכים לך סכום בלי הסכמתך אלא, אולי, אם מדובר באיזו הסכמה עם ארגון העובדים, אבל אני מסופק אם ארגון עובדים היה מאשר ניכוי כזה שאינו מכוון לטובת העובד או כלל העובדים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לאף אחד אסור להוריד לך אפילו אגורה בלי הסכמתך המפורשת מראש.

חוץ ממס הכנסה וביטוח לאומי

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

על יום בחירות צריך ״לשלם״ לך באחד מהדרכים הבאות:

1. אם לא עבדת, לא ירד לך יום חופש מהימים הנצברים

2. אם עבדת, יתוסף לך יום חופש למנין הימים הנצברים

3. אם עבדת, תקבל 200% תשלום על אותו יום עבודה

המעסיק רשאי לבחור כל אחת מהאפשרויות

לגבי התרומה:

אסור לנכות לך שום ניכוי רשות ללא הרשאה חתומה על ידך

בכל אופן אם זו תרומה, עליך לקבל קבלה וקבלה זו מזכה אותך בהחזר מס על כל סכום התרומה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תודה, נשלח מייל לאחראית בעניין.

כבר פעם שניה ברצף שעושים לי משחקים במשכורת, חודש שעבר הורידו 30 שעות נוספות "בטעות"

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לפחות קוראים לך בשם נפוץ. אם זה היה אהבניאל או אביחיים אז התירוץ שלהם היה תמוה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...