Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רובר R25 שנת 2005 - דעות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר שבועיים מחפש רכב יד שניה , קטן , חסכוני ומתאים לצעירים.

בהתחלה היתי סגור על סיאט איביזה 1.4 שנת 2004 , אבל המוכר מכר את האוטו לבן אדם אחר ואין יותר מציאות נורמאליות ביד2.

התחלתי קצת לחקור ונתקלתי ברובר R25 , נראה טוב , לא שותה יותר מדי דלק והתגובות שקראתי באתר היו די חיוביות - אבל!

התגובות משנת 2006 , אלה היו הכי עדכניות , אני רוצה לשמוע את הדעה של אנשים שבאמת מבינים במכוניות , האם כדי להיכנס לעסק הזה? או שזה כבר נושא ישן מדי?

חשבתי לחקות שיהיה איזה איביזה נורמאלית למכירה , אבל המצב לא משתפר , פשוט לא נשאר איביזות במצב טוב.

הבאנתם את המצב שלי , מה אתם חושבים?

ד״א המחיר עומד על 15-19 אלף שקל להשווה שהאיביזה שרציתי לקנות היתה למכירה ב 28 אלף.

פורסם

לרכב באמת אין שוק, והתיקונים שלו עשויים להיות יקרים, אלא אם אתה מזמין חלקים מאיביי.

מה שכן, אם נפלת על רכב מטופל - קיבלת רכב מאוד זריז, יפה, ונוח, בכלום כסף. שלי בזמנו היתה שחורה ונאווה ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

רוב האנשים שמחזיקים הרכבים האלה לא יודעים איפה לטפל בהם ומכאן מתחילה הבעיה.

הרבה צעירים אוהבים את המכוניות האלה אבל לא יודעים מה לעשות איתן כשהן מתקלקלות.

בקיצור כשאתה לוקח את הרכב תבדוק טוב טוב את המצב של המנוע והגיר.

בהצלחה.

פורסם

יש אחת למכירה במיגרש בקרית אתא בצבע צהוב ניראת טוב

קח בחשבון שלא כל מוסך ארצה לתקן לך את האוטו

שהיה לי לנד רובר לא היתה לי בררה ושילמתי הרבה כסף במוסך מורשה

• תוכן חדש...