Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפורום,

אני שוכר דירה בתל אביב ומשכיר את החדר הנוסף בדירה לשותף שגר איתי (שי לי חוזה מולו).

בחוזה הראשי אין סעיף שמתייחס לשכירות משנה אבל בעל הדירה מודע לעובדה שאני משכיר את החדר הנוסף לשותף אחר (הובהר ביניינו בעל פה).

כדי להוציא תו חניה אזורי לשותף שלי העירייה בקשה להביא בנוסף לחוזה שלו מולי אישור כתוב מבעל הדירה שהוא מאשר שכירות משנה.

בעל הדירה מסרב ולתת לי כזה וטוען שהדבר אינו חוקי.

האם יש סעיף בחוק שמאפשר שכירות משנה / או משהו אחר שיכול להוות סימוכין שאני יכול להפנות אליו?

תודה!!

פורסם

אם וא מאפשר לך ל שכיר שכירות משנה אז אתה עסק והשכירות שהוא מקבל לא אמורה להיות פטורה ממס.

אתם יכולים לחתום חוזה חדש מול הבעלים ששניכם מופיעים בו ולחתום הסכם נוסף בינך לבין השותף שמסדיר את היחסים ביניכם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נכון ואתה משכיר למגורים אבל בעל הדירה השכיר לך ואתה משכיר הלאה אז זו לא השכרה למגורים.

זה כמו שאני אשכיר לך דיר. מגורים ואתה תהפוך חלק ממנה לצימר. ברגע שאתה מקבל תשלום על הנכס אז אתה משכיר למגורים אבל הוא השכיר לעסק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...