Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אני מחפש רכב מנהלים ספורטיבי ב-90,000 שח.

חשבתי על פאסאט טורבו 200 כ"ס

סובארו b4 מנוע 3000

חשוב לי רכב עם כוח ועיצוב של מנהלים.

תודהאו

פורסם

+ 1 לאלפא 159.

אם אתה לא מחפש מנוע עוצמתי, אלא רק את התחושה וכיו"ב, אתה יכול ללכת על גרסת ה- 2.2, ולקבל רכב משנתון גבוה יחסית.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

חשבתי על אלפא (האמת נדלקתי על דגם ה-GT מנוע 3.2) , אבל כל מי שדיברתי איתו אמר לי שעלויות האחזקה מאוד גבוהות ...לגבי האלפא 159 נראה לי קצת חלשה...ידוע משהו לגבי אמינות הרכבים הללו?

פורסם

הסובארו תהיה רכישה מצויינת,איכות הרכבה מעולה,מנוע מאוד עוצמתי,התנהגות ספורטיוית מעולה ואיבזור עשיר אך מאוד אנמית בעיצוב. אם זה לא מפריע לך ואתה מוותר על הפוזה אז בהחלט הבחירה הנבונה.

עוד אופציה מעניינת, C SLASS 230...או לחילופין 325 E90.

Porsche 944 turbo

פורסם

+1 לאלפא.

נחשבת לאלפא האמינה הראשונה :)

הסובארו לדעתי לפחות ממש זולה מבפנים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
מה זה עיצוב של מנהלים? אני למשל מנהל נמוך שמן וקרח, זה מה שאתה מחפש?

הבעיה היא גם שאתה לא עוצמתי ;-)

לפותח השרשור: אני מכיר מקרוב פאסאט 2.0T. רכב מוצלח מאוד, גילה אמינות טובה (אך לא מושלמת) במשך ארבע שנים והרבה ק"מ. ה- 159 יפה יותר משמעותית, אך אכן דגם ה- 2.2 לא מהיר במיוחד, וגם הגיר שלו לא משהו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תודה למייעצים...

החלטתי להתמקד באלפא 159.

למרות כל הדעות הקדומות הלב אומר אלפא.

ראיתי גגם 1.8 טורבו או 2.2

אני מעדיף גיר ידני לא להסתבך עם הגירים המתוחכמים וגם להינות קצת מנהיגה.

איזה מנוע עדיף?

פורסם

:lol:

הבעיה היא גם שאתה לא עוצמתי ;-)

שמעת אות אחרי חמין שאתה מביע דיעה?

הגיר סלספיד באלפא 159 טוב ואמין יותר מאשר בעבר, ידני יהיה לך קשה למצוא, למרות שניתן בהחלט לאתר אקזמפלר טוב מדי פעם.

לגבי המנועים, יענו לך חברים שמחזיקים ברכבים האלה, אבל סה"כ שניהם אמינים וטובים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...