Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה ראית שכתבתי שהוא חתך מישהו, למען האל שבשמים?!

כתבתי שהוא חתך לנתיב השמאלי, לא שהוא "חתך מישהו"! יגאל, תלמד לקרוא! תפסיק להביך את עצמך. אתה רואה את המילה "חתך" ואתה רץ להגיב? תפסיק לייחס לי דברים שאני לא כותב, רק כי אתה מתקשה בהבנת הנקרא. תקרא את כל מה שכתוב ותנסה להבין (זה לא קשה, זה לא פיזיקה גרעיניתי או חשבון דיפרנציאלי ואינטגרלי) לפני שאתה מגיב.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 192
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איפה ראית שכתבתי שהוא חתך מישהו, למען האל שבשמים?!

כתבתי שהוא חתך לנתיב השמאלי, לא שהוא "חתך מישהו"! יגאל, תלמד לקרוא! תפסיק להביך את עצמך. אתה רואה את המילה "חתך" ואתה רץ להגיב? תפסיק לייחס לי דברים שאני לא כותב, רק כי אתה מתקשה בהבנת הנקרא. תקרא את כל מה שכתוב ותנסה להבין (זה לא קשה, זה לא פיזיקה גרעיניתי או חשבון דיפרנציאלי ואינטגרלי) לפני שאתה מגיב.

אתה המצאת שהוא : נהג בצורה אגרסיבית ועבריינית וגם כתבת שהוא חתך נתיבים

לפי העדויות דווקא האופנוען נהג בצורה אגרסיבית ועבריינית , ואילו הנהג עבר נתיב בזהירות , אף אחד אפילו לא טען שנהג הטרנספורטר נהג בצורה אגרסיבית ועבריינית פרט לך.

פורסם
אתה המצאת שהוא : נהג בצורה אגרסיבית ועבריינית וגם כתבת שהוא חתך נתיבים

לפי העדויות דווקא האופנוען נהג בצורה אגרסיבית ועבריינית , ואילו הנהג עבר נתיב בזהירות , אף אחד אפילו לא טען שנהג הטרנספורטר נהג בצורה אגרסיבית ועבריינית פרט לך.

אתה אמיתי?

הנאשם נהג במסלול ימני בכביש מס' 1 פנה בפניה לעבר מעבר בטחון, ק"מ 28 לפני

הגשר של לטרון, קצת אחרי מודיעין. בשלב שהמהירות המותרת היא כבר 110. יש שם מעבר

בטחון, מתומרר. הנאשם החל לבצע פניית פרסה כאשר עבר מנתיב ימין לשמאל כמתואר בכתב

האישום מבלי לאותת,

במקרה שלנו מדובר בנסיבות חמורות ביותר – ביצוע פניית פרסה בכביש מס' כשהמהירות המותרת היא 110 קמ"ש זה כבר רשלנות ברמה הגבוהה ביותר.

ואולי גם זה אני המצאתי?

מעשיו של הנאשם חמורים מאוד, העבירה ותוצאותיה חמורות אך הנסיבות חמורות פי כמה

וכמה. לטעמנו, זהו רף רשלנות ברמה הגבוהה. לא מה שנהוג לכנות טעות רגעית. פרסה

בכביש מס' 1, אילו הייתי יכול להתבטא בשפה עממית – זה טירוף! לבצע פרסה בכביש מס' 1

אני לא חושב שאפילו נהג מעבר לסביר, יכול להעלות על דעתו דבר מעין זה

הגיבור שלך, זה שנסע בזהירות, מוצג על ידי המאשים כאן כמטורף. אתה בטוח שאתה מבין מי הנאשם במשפט? אתה בטוח שאתה מבין מי נהרג בתאונה ומי הלך לכלא ולמה? אתה לא מבין למה זה מסוכן לנסות ולבצע פרסה בכביש בו המהירות המותרת היא 110 קמש (רק דמיין מה היה קורה אם היה מצליח ומתחיל להשתלב לכיוון השני)? אתה לא מבין למה זה לא בסדר לעבור נתיבים בלי לאותת?

פורסם
אתה אמיתי?

ואולי גם זה אני המצאתי?

הגיבור שלך, זה שנסע בזהירות, מוצג על ידי המאשים כאן כמטורף. אתה בטוח שאתה מבין מי הנאשם במשפט? אתה בטוח שאתה מבין מי נהרג בתאונה ומי הלך לכלא ולמה? אתה לא מבין למה זה מסוכן לנסות ולבצע פרסה בכביש בו המהירות המותרת היא 110 קמש (רק דמיין מה היה קורה אם היה מצליח ומתחיל להשתלב לכיוון השני)? אתה לא מבין למה זה לא בסדר לעבור נתיבים בלי לאותת?

אם תקרא טוב את כל זה ממציא התובע באופן בלתי מבוסס כמסך עשן ואמירות סתמיות שנאספו מאדם שאינו דובר את השפה , בזמן שמה שיש לו ביד זה דוח בוחן שאומר משהו אחר לגמרי .

פורסם

בוא תצטט לנו הבורים את דוח הבוחן כדי שנבין..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אם תקרא טוב את כל זה ממציא התובע באופן בלתי מבוסס כמסך עשן ואמירות סתמיות שנאספו מאדם שאינו דובר את השפה , בזמן שמה שיש לו ביד זה דוח בוחן שאומר משהו אחר לגמרי .

אולי אתה צודק שהתובע מתלהם אבל בסופו של דבר ערכאה גבוהה יותר קבעה שהעונש הראשון אינו מספיק וקבעה מאסר בפועל.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
אולי אתה צודק שהתובע מתלהם אבל בסופו של דבר ערכאה גבוהה יותר קבעה שהעונש הראשון אינו מספיק וקבעה מאסר בפועל.

כתבתי את דעתי האישית על עניין העונש כשבפועל התוצאה שאליה הגיע המחוזי היא עונש מופחת יותר מועיל פחות לחברה ומעניש יותר את הסביבה הקרובה והרחוקה , לפחות לפי המתואר הוא זה שטיפל בבן הנכה , אני מנחש שלנסיבות חייו היו מרכיב משמעותי בהחלטה להסדר טיעון ועונש מקל ,

אגב אם תעשה חיפוש תמצא שזה הגיע גם לעליון , ובעליון השאירו את החלטת המחוזי על כנה .

פורסם
בוא תצטט לנו הבורים את דוח הבוחן כדי שנבין..

אני קורא את השרשור הזה בקפדנות, וגם אני אשמח לקרוא אותו. יגאל, לפי תגובותיך, יש לך את הדו"ח לא? אשמח אם תשתף אותו איתנו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אין לי את הדוח המלא אני מסתמך על הציטוט של STUDENT :

העו"ד של הנאשם

ציטוט:

לשאלת בית משפט, הוא ברכבו לבדו.

הוא נסע בנתיב ימין. כנראה שהלחץ והבלבול גרמו לו לחפש מוצא וכן לחזור. הוא פנה באופן זהיר לגרסתו, לנתיב ומשם סטה לשול. למעשה הוא לא ביצע פניית פרסה. הוא התחרט והבין את גודל המעשה רק לאחר שהיה בשול.

הוא היה בנתיב ימין, עבר לאט לנתיב השמאלי ומשם פנה לעבר גדר.

לשאלת בית משפט, הוא עצר בשול השמאלי.

גרסת מרשי – פנה, נעמד בשול השמאלי בכוונה לפנות. בזמן הזה הוא התחרט. בשלב הזה לא היה לו לאן לחזור. נעמד על גדר הבטחון.

לפי העדויות התאונה ארעה בנתיב.

לגרסת הבוחן – הוא חסם בסביבות 1.20 מ'.

לשאלת בית משפט, אני מסבירה על גבי סקיצת הבוחן כיצד נגרמה התאונה לטענת הנאשם.

היה לו רכב נכים פולקסוואגן גדול וחלק ממנו בלט כלפי חוץ.

כיוון שהיתה עסקת טיעון העובדות לא התבררו לאשורם , אבל אפשר לקרוא את החשש של התובע באחד הציטוטים עו"ד הנהג מבקש להציג ראיות או אז התביעה נזכרה שמדובר בטיעונים לעונש כיוון שהנאשם הודה ובטיעונים לעונש לא דנים בעובדות.

אני חוזר וכותב

הסיפור הזה הוא ממש לא שחור ולבן וכל המתלהמים שראו את תמונת המשאית והפס הלבן הזדעזעו ובצדק רק שבין התמונה בעיתון והמציאות אין קשר.

מתברר שלא היתה משאית ולא היה פס לבן ואפילו לענייין הפרסה במקום אסור מתברר שמותר במקום לעשות פרסה רק לא לרכב פרטי ולא בטוח בכלל שהנהג עשה פרסה הן לפי עדותו והן לפי ציטוט הבוחן המשטרתי .

פורסם

אז תחליט מי ממציא כאן דברים. לפני עמוד וחצי טענת שאני ממציא ומשקר. עכשיו אתה טוען שהתובע ממציא. כלומר כולם ממציאים, רק אותו הצדיק עם "רק" 40 עבירות התנועה ברקורד הוא דובר אמת, יחד עם עורך הדין שלו.

רק שים לב איך אתה מתפלפל עם האמירות כאן. שים לב שעורך הדין הזה, גם הוא מודה בזה שהנג רצה לעשות פרסה, זה כתוב שחור על גבי לבן בציטוט של student, שאתה עצמך חזרת עליו גם. שים לב שמה שאומר עורך הדין, זה שהאיש לא בצע פרסה כי הוא "התחרט". איך זה משנה את התמונה הכוללת או את התוצאה הסופית? מה זה שלרכב ביטחון מותר לעשות שם פרסה בכלל קשור לעניין? לרכב בטחון מותר גם לעבור באדום בנסיבות מסוימות. יאללה, נבקש לבטל את כל הרמזורים בארץ?

שים לב, בוחן התנועה שאתה רוצה להסתמך עליו טוען שהוא חסם 1.20 מטר מתוך הנתיב. זה לא גרוע מספיק? אתה באמת לא מבין למה זה מסוכן כשיש מישהו שעומד בשולי הכביש וחוסם חלק מהנתיב, בכביש בו מותר לנסוע 110 קמש? בפעם האלף: לא איכפת לי אם הוא רצה לעשות פרסה או רצה לעצור להשתין. אין לי סיבה לא להאמין לזה שהוא לא אותת כשעבר נתיב (כמה אנשים כבר כן מאותתים בישראל? חמישה?). כולם מסכיכים שלפני התאונה הוא עמד בצד הכביש, כשהרכב שלו בולט וחוסם יותר ממטר מתוך הנתיב. גם אם יש לו עשרה ילדים נכים, מקומו בכלא, ובטח שלא על הכביש. רק גורם לי לתהות איך אתה בעצמך נוהג, אם אתה חושב שכל עבירות המיוחסות לו (שוב, גם אם נתעלם מהרצון או הניסיון לבצע פרסה) הן לא מספיק חמורות בפני עצמן.

פורסם
אז תחליט מי ממציא כאן דברים. לפני עמוד וחצי טענת שאני ממציא ומשקר. עכשיו אתה טוען שהתובע ממציא. כלומר כולם ממציאים, רק אותו הצדיק עם "רק" 40 עבירות התנועה ברקורד הוא דובר אמת, יחד עם עורך הדין שלו.

רק שים לב איך אתה מתפלפל עם האמירות כאן. שים לב שעורך הדין הזה, גם הוא מודה בזה שהנג רצה לעשות פרסה, זה כתוב שחור על גבי לבן בציטוט של student, שאתה עצמך חזרת עליו גם. שים לב שמה שאומר עורך הדין, זה שהאיש לא בצע פרסה כי הוא "התחרט". איך זה משנה את התמונה הכוללת או את התוצאה הסופית? מה זה שלרכב ביטחון מותר לעשות שם פרסה בכלל קשור לעניין? לרכב בטחון מותר גם לעבור באדום בנסיבות מסוימות. יאללה, נבקש לבטל את כל הרמזורים בארץ?

שים לב, בוחן התנועה שאתה רוצה להסתמך עליו טוען שהוא חסם 1.20 מטר מתוך הנתיב. זה לא גרוע מספיק? אתה באמת לא מבין למה זה מסוכן כשיש מישהו שעומד בשולי הכביש וחוסם חלק מהנתיב, בכביש בו מותר לנסוע 110 קמש? בפעם האלף: לא איכפת לי אם הוא רצה לעשות פרסה או רצה לעצור להשתין. אין לי סיבה לא להאמין לזה שהוא לא אותת כשעבר נתיב (כמה אנשים כבר כן מאותתים בישראל? חמישה?). כולם מסכיכים שלפני התאונה הוא עמד בצד הכביש, כשהרכב שלו בולט וחוסם יותר ממטר מתוך הנתיב. גם אם יש לו עשרה ילדים נכים, מקומו בכלא, ובטח שלא על הכביש. רק גורם לי לתהות איך אתה בעצמך נוהג, אם אתה חושב שכל עבירות המיוחסות לו (שוב, גם אם נתעלם מהרצון או הניסיון לבצע פרסה) הן לא מספיק חמורות בפני עצמן.

כשהתובע מסביר שזה מטורף לעשות פרסה בכביש 1 הוא שוכח את העובדה שהמקום הזה מיועד לביצוע פרסה , כנראה שזה לא כל כך מטורף.

התובע יודע שהתבטאות שלו ממש לא במקום ולכן הציטוט המדוייק הוא :

"אילו הייתי יכול להתבטא בשפה עממית – זה טירוף!"

אבל כל זה במסגרת מסך העשן שהתביעה העלתה.

עמידה בשוליים היא מאוד מסוכנת גם בלי לבלוט אל תוך הנתיב של אחד הכבישים המהירות בישראל , במיוחד עבור אופנוען על R900 עם בעיות ראיה במהירות שהיא גבוהה גם יחסית לתנועה.

פורסם

לא, זה לא. זה פרסה רק לכלי רכב ביטחוניים.

אנשים, הבנאדם הזה בבירור טרול מ׳אור ירוק׳. גם אם תוכיחו באותות ומופתים את אשמת נהג המשאית - זה לא משנה כלום; רוכב האופנוע נסע ״מהר״ ולכן הוא אשם.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
לא, זה לא. זה פרסה רק לכלי רכב ביטחוניים.

אנשים, הבנאדם הזה בבירור טרול מ׳אור ירוק׳. גם אם תוכיחו באותות ומופתים את אשמת נהג המשאית - זה לא משנה כלום; רוכב האופנוע נסע ״מהר״ ולכן הוא אשם.

לדעתך המקרה הזה הוא שחור לבן ?

פורסם

דעתי היא שאתה המצאת לעצמך גרסא דמיונית ושתאנוס את המציאות בכל מחיר כדי שתתאים לה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...