Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נפלתי במקרה על הסרטון מושקע על קיבוץ מגן מהשביעי. ממליץ לראות אותו - מניח שחלק ילמדו דבר או שניים לגבי התנהלות וכו'

התמגנות והתכוננות אינן מילות גסות.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני כשעה, Potato כתב:

חוקים שהיו לא לטעמה של חלק מהאוכלוסיה ? 😍🙃

ההפגנות האלה היו הרבה יותר קטנות מהסיקור שהן קיבלו....

אם ....  אף אחד לא היה יודע שהן קורות.

בזכות הפגנה קטנה אחת,  בוטלו הפיטורין של שר הביטחון.

• אהבתי 3

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני שעתיים, avi 1234 כתב:

לפחות הוא התפטר ולא נדבק לכסא כמו הלוי

רצית להגיד ביבי? כי רמטכ"ל לא נבחר, הוא מתמנה בידי הממשלה לפי המלצת שר הביטחון. ובידה לפטר אותו בכול רגע.

• אהבתי 2
פורסם

.

בהפגנות האלה נכחו אנשים מכל חלקי האוכלוסיה.

• אהבתי 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 7 דקות, mikyl כתב:

ובידה לפטר אותו בכול רגע.

מעניין מאוד. אז למה הרמטכל לא פוטר מיידית?

האם הפרוצדורה דומה לפרוצדורה של פיטורי מפכ"ל המשטרה?

@David32 מה אומר לגבי המפלגה שעלתה לשלטון בהולנד? למי הצבעת?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 7 שעות, avi 1234 כתב:

בסוף כולם נזונים מאמ"ן שב"כ ומוסד.

אין למל"ל יחידת איסוף מודיעין פרטית וכך גם המזכ"צ, כולם נערכים בעקבות המידע שגופי המודיעין מביאים ומעריכים, לא ידוע שהיו חילוקי דעות בין הגופים ביחס לתוכניות של חמאס בכדי שיצריך חשיבה מחודשת של המל"ל.

אבל בוודאי הדברים האלה יתוחקרו בפני ועדת החקירה.

המל"ל הוקם בעקבות מלחמת יום הכיפורים אולי יוקם גוף נוסף בעקבות האירועים ב 7/10

אבל כל עוד אין אז אין.

אבל לקבוע שכלל הגופים זיהו את טבח חמאס ובעקבות כך נתניהו האשם העיקרי זאת אשמה מופרכת כל עוד לא היתה חקירה מקיפה.

מה עוד שאף אחד לא אמר הזהרתי...

אפילו יוסי כהן שעד אתמול היה ראש המוסד ולפני כן ראש המלל אמר בראיון לאילנה דיין שהוא המליץ על הכסף הקטארי וכנראה הוא שגה...

המלל ומשרד המודיעין מקבלים או צריכים לפחות לדרוש את אותו חומר גלם כדי לעבד אותו עצמאית. במקום זה שמו שם עציצים שלא עשו את עבודתם והתוצאה ידועה.

יש גם מכתב של יחידת הבקרה זמן קצר לפני הטבח שאומר שחמאס לא מורתע ומתכנן לפעול.

אתה טוען שאף גוף לא הזהיר וזו בדיוק הבעיה. הממשלה לקחה את גופי הבקרה והגיבוי והפכה אותם לכלי לג'ובים תוך ריקונם המוחלט מתוכן.

וכמו שיוסי כהן אמר, המליץ. תפקיד ראש המערכת לבדוק את ההמלצות ולקבל החלטות על סמך מה שהוא חושב. במיוחד כשמדובר באדם שכל הזמן טוען שרק הוא יודע ורק הוא קובע.

לפני 7 שעות, avi 1234 כתב:

גנץ מינה את הרמטכל במחטף בממשלת מעבר.

וביבי יכול היה לפטר אותו דקה אחרקי שנכנס לתפקיד ואם הוא חושב שהוא מסוכן ולא מתאים היה אפילו חייב לעשות את זה.

לגבי תחילת דבריך אתה מוכיח שוב שאין לך מושג איך ממשלה עובדת.

שאלתי אותך מה הם הכלים שיעמדו לרשותו חוץ מאמ"ן שב"כ ומוסד, אני עדיין מחכה...

אולי הוא ישכור עצמאית את שירותי הביון של מדינה כלשהי?!

יקים לעצמו שרותי מחקר?!

כמו שכבר כתבתי, יש לו את הגופים האלה ואם הוא חושב שחסרים עוד אז שיקים. אתה לא חושב שזה יותר חשוב ממשרד הסברה ללא מדפסת או משרת המורשת?

נו באמת

ע"פ פרסומים בנט החליט לחסל את סינואר וכוכבי מנע זאת וברוב חוצפתו אמר לו שבמשמרת שלי זה לא יקרה.

זה כבר שקר גס. כוכבי טען שרצו לחסל אותו אבל לא הצליחו לבנות מבצע ישים. הוא גם אמר שהיו לפחות 4 מכתבים של הצבא לראש הממשלה שההפיכה השלטונית מעודדת את חמאס לצאת לפעולה ואמר גם שהוחלט לקנות שקט בעזה ויוש בידיעה שהם יפגעו בנו אבל לא ברמה קיומית ולהפנות את כל המשאבים לאירן.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 5 שעות, DareDevil כתב:

מה אומר לגבי המפלגה שעלתה לשלטון בהולנד? למי הצבעת

Pvv? כי אני לא מבין מספיק עדיין אבל נראה שבבחירות לאיחוד ה'מפלגה' הכי גדולה שקיבלה קולות לא ימין קיצון.

אם לגבי הבחירות המקומיות, לא יודע. יש פה קצת בלאגן...

הצבעתי? אני בינתיים בעל אזרחות ישראלית בלבד, עד כמה שזה מבאס פה כמה אנשים. יש לי זכות להצביע רק למנהלת המים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 6 דקות, David32 כתב:

הצבעתי? אני בינתיים בעל אזרחות ישראלית בלבד, עד כמה שזה מבאס פה כמה אנשים. יש לי זכות להצביע רק למנהלת המים.

מנהלת המים המקומית אצלכם זה גוף מאוד חשוב. ניהול לא נכון של מי התהום והבתים יתחילו ליפול.

פורסם
לפני 6 שעות, DareDevil כתב:

מעניין מאוד. אז למה הרמטכל לא פוטר מיידית?

האם הפרוצדורה דומה לפרוצדורה של פיטורי מפכ"ל המשטרה?

כי כנראה לא מחליפים סוסים בעלייה. נכשל לא רק הוא, נכשלה כל מערכת הביטחון. לא מאמין שמחזיקים מועמדים יותר טובים מוכנים בכיס ולהחליפם ייקח זמן. זה שהם נכשלו בהערכת המצב לא אומר שהם לא יודעים לנהל את המלחמה. אתמול התפטר עוד אחד.

• אהבתי 1
פורסם

איזה השפעה יש לבחירות באירופה אלינו?

ראיתי שגם בספרד וגם בצרפת היה קצת בלאגן 

ולמה בבריטניה נראה שיש יותר בחירות מכאן? יש להם את ההודי ורק ממש לא ממזמן היה להם איזה כפיל של טראמפ והבנתי יש עוד בחירות בקרוב 

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, רוןS כתב:

בזכות הפגנה קטנה אחת,  בוטלו הפיטורין של שר הביטחון.

טכנית הם מעולם לא בוטלו, הוא המשיך בתפקיד אבל לא היה מינוי מחודש.

אבל היו כל כך הרבה הפגנות שלא הזיזו לאף אחד שקשה לי להאמין שזו הסיבה.

יותר נכון, הזיזו לכיוון ההפוך ונתנו לצד השני מוטיבציה להמשיך.

עריכה אחרונה על ידי Potato

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 6 דקות, Potato כתב:

טכנית הם מעולם לא בוטלו, הוא המשיך בתפקיד אבל לא היה מינוי מחודש.

משכו את מכתב הפיטורין לפני שנכנס לתוקף.

אין אפשרות להמשיך בתפקיד אם המינוי פג. זה לא מינוי של רגב.

• רעיון טוב! 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, עדי-אל כתב:

איזה השפעה יש לבחירות באירופה אלינו?

ראיתי שגם בספרד וגם בצרפת היה קצת בלאגן 

ולמה בבריטניה נראה שיש יותר בחירות מכאן? יש להם את ההודי ורק ממש לא ממזמן היה להם איזה כפיל של טראמפ והבנתי יש עוד בחירות בקרוב 

מועמדים שפחות מושפעים מהקול המוסלמי במדינות שלהם בדרך כלל עדיפים לנו בתחום הלגיטימציה הבינלאומית כשיש מלחמה.

נראה שאירופה מתחילה להבין את ההשלכות של מדיניות ההגירה המתירנית מדי, בתקווה שזה לא מאוחר מדי עבורם.

• אהבתי 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ישראלים ימנים בטוחים שהתחזקות הימין באירופה היא אינטרס ישראלי, בגלל שהם שונאים זרים ובכללם מהגרים מוסלמים, קצת מתבלבלים.

אני באמת לא יודע מה האג׳נדה של כל מפלגה ימנית באירופה, אבל שנאת זרים בד״כ לא מוגבלת ללאום אחד ולדת אחת.

זו דוגמה מפולין:

image.thumb.png.ef5744bfbd427feec84ff61482b7a18f.png

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...