Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, Night Driver כתב:

ראית אותה?

זה לא באמת משנה

לפני שעתיים, sperial כתב:

זה החינוך בפנימיה? טוב, תוצאה של ההפרדה.

זה בגלל שהיינו נערים. 

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

אני חושב שהם מחרטטים. אני חושב שביבי גם מבין את זה. יש סיכוי שהם בונים על זה שגנץ יתן להם מה שהם רוצים. אבל נראה לי הסיכוי שגנץ יהיה ראש ממשלה לא גבוה במיוחד.

לא בהכרח גנץ. 

יכול להיות גם אולי יאיר גולן

יתפרו איזה חוק מאולתר שבו יספרו סיפורים על גיוס אבל לא יהיה בפועל.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

מה הבעיה לעצור את הספינה ברגע שנכנסה למים טריטוריאליים ולגרור אתה לאשדוד?

יש לביבי 61 גם בלי חרדים.  

פורסם
לפני 20 דקות, עדי-אל כתב:

זה לא באמת משנה

תשמע, אתם הדוסים אין לכם קוים אדומים.

לפני 1 דקה, mikyl כתב:

מה הבעיה לעצור את הספינה ברגע שנכנסה למים טריטוריאליים ולגרור אתה לאשדוד?

יש לביבי 61 גם בלי חרדים.  

יש לו 61 בלי יהדות התורה. יש עוד חרדים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

דרעי שבר שתיקה

אני לא מאמין שבאמת יהיו בחירות- אני מאמין שזה הולך לעלות למשלם המיסים הישראלי עוד כופר של מיליארדים.

העקרונות של החרדים בממשלה מתחילים להתכופף כאשר מספיק כסף מעורב, וביבי מתייחס לכספי משלם המיסים כאילו הם הארנק הפרטי שלו.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2
פורסם

למומחי האזרחות, מפלגה מהקואליציה יכולה להעלות הצעת אי אמון?

נגיד האופוזיציה מעלה והחרדים עושים טריק מצביעים נגד, האופוזיציה נדפקה לחצי שנה?

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 43 דקות, Pika007 כתב:

דרעי

אאלט דרעי אמור למנות בקרוב רבני ערים ושאר תפקידים שרובם הולכים לבני משפחה ומקורבים.

יהיה לו יותר קל להשלים את המהלך הזה כשהוא שולט בשר הפנים וגם שולט במשרד לשירותי דת. לא יודע איך זה מתנהל בממשלת מעבר.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 57 דקות, Pika007 כתב:

, וביבי מתייחס לכספי משלם המיסים כאילו הם הארנק הפרטי שלו.

אתה שמעת שביבי מוציא 10 שקל מהארנק הפרטי שלו? הוא ייקח הלוואה עומדת מהנהג שלו.

אבל מבחינתו הכסף הציבורי - שלי, שלך, של כולנו - נועד לשרת אותו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Pika007 כתב:

ביבי מתייחס לכספי משלם המיסים כאילו הם הארנק הפרטי שלו

לא מאמין שהיה מוציאי גרוש מארנק הפרטי שלו. הוא רגיל שמישהו משלם עבורו.

לפני 43 דקות, יובל .מ. כתב:

למומחי האזרחות, מפלגה מהקואליציה יכולה להעלות הצעת אי אמון?

אני לא מומחה, אבל לפי GEMINI כן.

ציטוט

לסיכום, מהבחינה המשפטית הפורמלית, אין בחוקי היסוד או בתקנון הכנסת איסור מפורש המונע מסיעה המשתייכת לקואליציה להגיש הצעת אי-אמון בממשלה. הזכות להגשת הצעה כזו נתונה ל"סיעה או מספר סיעות".

עריכה אחרונה על ידי mikyl
פורסם
לפני 10 שעות, David32 כתב:

בבקשה אל תיגעו בסירה של גרטה. תנו לה להגיע, סירונת קטנה עם 12 איש, ''עזרה הומניטרית'' שכוללת ארבע קופסאות סימילאק ושקית אורז. יאללה שיגיעו. אין שם נשק, אין שם כלום. תנו להם. 

זאת הולכת להיות העזרה הכי עלובה אי פעם. 

הסירה תהיה מלאה נשק (קר) להתעמת באמצעותו עם חיילי צה״ל. בדיוק כמו ה-מרמרה.
גם האוניה שנפגעה במאלטה היתה בעצם אוניית נוסעים, לא מטען (חיפשתי מידע על יכולת המטען ונשיאת הנוסעים שלה: היתה יכולה להוביל, על הקשקש, את 60 האנשים המתוכננים+אספקה עבורם עד שיגיעו לעזה. שום מטען לעזה עצמה).

לפני 9 שעות, יבגניפ כתב:

אני חושב שהם מחרטטים. אני חושב שביבי גם מבין את זה. יש סיכוי שהם בונים על זה שגנץ יתן להם מה שהם רוצים. אבל נראה לי הסיכוי שגנץ יהיה ראש ממשלה לא גבוה במיוחד.

הם יכולים (ולהערכתי זה מה שיקרה) להעלות הצעת אי-אמון בעצמם -- זה נכון לעכשיו מה שהרבנים שלהם פקדו עליהם לעשות -- ואז ברגע האחרון למשוך אותה... אחרי שיכפילו להם את האתנן ויסבירו להם בקריצה שלא תהיה אכיפה של צוי גיוס, חוץ ממקרה אחד או שניים בנתב״ג של בחור ישיבה שלא יתנו לו לצאת לחופשה בחו״ל.

לפני 8 שעות, Night Driver כתב:

יעבירו חוק ולא יאכפו אותו. 

זה המצב עכשיו. כלומר, אין חוק כנסת שמסדיר גיוס, אבל יש החלטת בג״ץ שמאז סוף יוני 2023 בטל לחלוטין כל הסדר ״תורתו אומנותו״ וצריך לגייס (כלומר צו ראשון) את כל החרדים עם דחיית גיוס או פטור בגילאים הרלוונטים (עד גיל 26). יש 136000 כאלה.
מאותו תאריך, הממשלה כולה, שר הבטחון, הרמטכ״ל והמטכ״ל כולם עבריינים שלא מקיימים צו בית משפט.

• מעניין 1
פורסם

עברה קצת יותר מחצי שעה מאז ששמענו את הצורר אומר בפירוש שפגע בביטחוןהמדינה ביודעין בזמן מלחמה - והוא עדיין לא עצור על בגידה.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
לפני 59 דקות, PinkDolphin כתב:

הסירה תהיה מלאה נשק (קר) להתעמת באמצעותו עם חיילי צה״ל. בדיוק כמו ה-מרמרה.

ברור, כי לכול דבר אפשר לקרוא נשק קר.

תן להם להגיע, לפרוק מגש פחיות שימורים ולחזור חזרה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 26 דקות, MadCat_LE כתב:

עברה קצת יותר מחצי שעה מאז ששמענו את הצורר אומר בפירוש שפגע בביטחוןהמדינה ביודעין בזמן מלחמה - והוא עדיין לא עצור על בגידה.

קראתי את זה ופיהקתי. כאילו אם אתה לא ביביסט לא כבר הבנת שמדובר באפס חדל אישים ובוגדני? מה ההפתעה?

• רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

מה שהכי מצחיק זה שהוא משקר גם לרבי, אין לו שום כוונה להעביר חוק השתמטות, בהלך הרוח הנוכחי זה יקבור את הליכוד ואותו סופית.
גם אם יעביר אחד כזה בג"צ יפסול אותו כי אין שום דרך לגרום לחוק השתמטות להיות שוויוני ונדמה לי שיש קונצזוס בבג"צ כולל אצל השופטים הכי שמרנים שהחרדים כבר מזמן היו צריכים להיות בצבא או בכלא.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...