Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 שעות, יובל .מ. כתב:

קהל היעד שלך זה ישראלי ציוני מסורתי, אולי גם חובש כיפה, שעובד כמוך, משרת כמוך, הילדים שלו נלחמים בעזה ואכפת לו ממסורת ישראל.

אחד כזה שילך להצביע שוב ליכוד או לשותפיו לממשלות ב15 שנים האחרונות אחרי האסון הגדול בתולדות המדינה הוא ההגדרה של טירוף, טימטום, סתימות, ריקבון מוחי ושנאה עצמית. אדם שמוכן לאבד את הרכוש שלו ולהקריב את החיים שלו ושל ילדיו בשביל תפיסה בטחונית ושלטונית כושלת שמטרתה היחידה לשמר מעמד של משפחה אחת.

אנשים שפויים כאלה לא יצביעו למי ששם ברחוב פיתות בפסח אבל גם לא יצביעו למי שהורג להם את העתיד, תן לאנשים טיפה קרדיט, ברור לך שלא כל מי שחובש כיפה כזה מפגר.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני שעה, SlowRide כתב:

אחד כזה שילך להצביע שוב ליכוד או לשותפיו לממשלות ב15 שנים האחרונות אחרי האסון הגדול בתולדות המדינה הוא ההגדרה של טירוף, טימטום, סתימות, ריקבון מוחי ושנאה עצמית. אדם שמוכן לאבד את הרכוש שלו ולהקריב את החיים שלו ושל ילדיו בשביל תפיסה בטחונית ושלטונית כושלת שמטרתה היחידה לשמר מעמד של משפחה אחת.

אנשים שפויים כאלה לא יצביעו למי ששם ברחוב פיתות בפסח אבל גם לא יצביעו למי שהורג להם את העתיד, תן לאנשים טיפה קרדיט, ברור לך שלא כל מי שחובש כיפה כזה מפגר.

לאנשים כאלה - ישראלי ציוני מסורתי, אולי גם חובש כיפה, שעובד כמוך, משרת כמוך 

הילדים שלו נלחמים בעזה ואכפת לו ממסורת ישראל.
יש בעיה - למי  (מפלגה , מנהיג) האנשים הללו יכולים להצביע , ולקבל נציגים שימלאו.. את רצונם

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
לפני 16 דקות, ליין מן כתב:

יש בעיה - למי  (מפלגה , מנהיג) האנשים הללו יכולים להצביע , ולקבל נציגים שימלאו.. את רצונם

אז הם מצביעים ליכוד?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני שעה, ליין מן כתב:

לאנשים כאלה - ישראלי ציוני מסורתי, אולי גם חובש כיפה, שעובד כמוך, משרת כמוך 

הילדים שלו נלחמים בעזה ואכפת לו ממסורת ישראל.

אם הייתי איראני או חמאסניק או קטארי או כל מי שהחזון שלו הוא פירוק מדינת ישראל, אני יודע בדיוק למי הייתי מצביע. הממשלה הזו היא ממשלת החלומות שלהם.

ממשלה שלגמרי בהתנדבות פועלת לפרק את מוסדות המשפט, המשטרה, הצבא, השבכ. מבחינת האויב, זו אשכרה הצלחה מודיעינית יותר גדולה ממבצע הביפרים.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

מהמדגם המייצג שאני נתקל בו, זה רחוק ממה שכתבת..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

יש מי מכם שגר באזור.. חולון בת-ים ראשון לציון.. כולל  אזורי התעשיה שלהם..
ומאמין למה.. :wink:  שאתם  כותבים  בפורום.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

אם הייתי איראני או חמאסניק או קטארי או כל מי שהחזון שלו הוא פירוק מדינת ישראל, אני יודע בדיוק למי הייתי מצביע. הממשלה הזו היא ממשלת החלומות שלהם.

ממשלה שלגמרי בהתנדבות פועלת לפרק את מוסדות המשפט, המשטרה, הצבא, השבכ. מבחינת האויב, זו אשכרה הצלחה מודיעינית יותר גדולה ממבצע הביפרים.

שכחת את העיקר. לפרק את החברה הישראלית. כבר הרבה זמן במודע ובכוונה ברורה להסית חלק מהעם נגד חלק השני לפי שיטה ידועה מימים ימימה - הפרד ומשול. הכל במטרה אחד ויחידה - לשמור על השילטון ועל כיסא של המלך.

לפני שעתיים, ליין מן כתב:

יש מי מכם שגר באזור.. חולון בת-ים ראשון לציון.. כולל  אזורי התעשיה שלהם..
ומאמין למה.. :wink:  שאתם  כותבים  בפורום.

אייל.

כן, יש.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

זה הקו של מכונת הרעל. ראש השב״כ בכוונת מכוון הביא לטבח.

מפרקים את המדינה לגורמים.

ניצחון לקטרים.

image.thumb.png.b80658dd78345d3688d2a5fff27dc76a.png

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 2
  • מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אחד התחביבים שלי זה לראות אנשים סבירים ודי נבונים יורדים מהפסים, אם זה "ממכונת הרעל" ואם זה מקפלן, אם זה רפובליקני ואם זה דמוקרט. אני לא מתכוון לגסי הרוח העילגים שעולבים במשוחררי חמאס ומשפחות שכולות. אני מגבר על גדי טאוב, למשל, שהפך אובססיבי ואגרסיבי. כנראה שדחיית הממסד הפליפה אותו על דעתו. אראל סגל מצטרף לחבורה הזו, שמתחילה להאמין בתאוריות קונספירציה על מפלצות בירוקרטיה במחשכים שאורבות לדמוקרטיה, על אליטות אלימינטי שמסדרות עניינים מרחוק, ואף אחד מהם לא מסוגל להוציא מילה רעה על שמש העמים. עזבו רעה, בינונית. פחות ממשבחת, גם היה עובר. 

היום הקשבתי בבוקר לרונן ברגמן, לא אוויל משריש במיוחד, אבל כנראה שהזמן במאורת ה-NYT עושה את שלו, ולמרות שהוא מתנסח מצויין, הוא גם כבר ממש לגמרי שם. ההשתלחות שלו בעו"ד של המדליף האחרון, בחמת זעם צדקני (איך יוצא פרקליטות וכו'), הייתה מביכה. קבינימט, מדובר בעורך הדין של העצור, זה תפקידו להגן על עמדתו. זה מה שעורך דין עושה...

זה לא פרשן שמחזיק דעה, זה אדם שכל תפקידו לייצג את מרשו בצורה הכי יעילה שיש, בלי קשר לדעותיו.

על מה הקצף על שהציג עמדה מקצועית ורהוטה?

אבל גם אצל ברגמן יש טובים ויש רעים, וברור לו שהוא בטובים.

ישחקו הנערים לפנינו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם מפיצי הקונספירציות היו רק קומץ אנשי תקשורת שהאגו שלהם העבר אותם על דעתם וגרם להם להתפלף, גם אני הייתי מביט מהצד בשעשוע.

אבל כשהקונספירציות על דיפ סטייט מגיעות היישר מראש הממשלה ואין בנמצא אפילו שר אחד או ח״כ אחד מהקואליציה שיערער על זה, אלא הם רק מהדהדים את זה וחוזרים על זה, זה פשוט מפחיד.

ולחשוב שבממשלה יושב דיכטר שהיה ראש השב״כ ומשתף פעולה עם ההזיה הזו.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

הקונספירציות והפמפום שלהם כולל שטיפת המוח להורים שכולים (מקרבה משפחתית אישית שלי) התחילו בשמיני לאוקטובר אם לא בשביעי באמצע היום.

בוגדים.

אנשים מבפנים.

הכל מתוכנן הערבים לא היו מוציאים את זה לפועל בלי שיתוף פעולה.

מה לא שמעתי.

וכן, התווכחתי לא מעט. עם ובתוך הסיטואציה המחורבנת שאתה בא לנחם אנשים (ממשפחתך) ושומע טענות כאלה. 

נורא.

ובסוף אתה מבין שאלו שמפיצים את הטרלול הזה כנראה בכלל ממומנים לכאורה על ידי מדינה זרה ועוינתומורכבת.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 23 דקות, פריג'י כתב:

הקונספירציות 

לא הכל קונספירציות.

בוגדים.

אנשים מבפנים.

שהם

ממומנים לכאורה על ידי מדינה* זרה ועוינתומורכבת.

רגע, זו לא קונספירציה? או שזו רק לא אחת שמופצת לכל עבר משום מה? או שזו המציאות ואף אחד לא מדבר עליה? או מה בדיוק? 

אולי אבין כשאגדל או משהו. 

*מדינה אחת שידוע לנו עליה בשלב זה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 6 שעות, פריג'י כתב:

הקונספירציות והפמפום שלהם כולל שטיפת המוח להורים שכולים (מקרבה משפחתית אישית שלי) התחילו בשמיני לאוקטובר אם לא בשביעי באמצע היום.

בוגדים.

אנשים מבפנים.

הכל מתוכנן הערבים לא היו מוציאים את זה לפועל בלי שיתוף פעולה.

מה לא שמעתי.

וכן, התווכחתי לא מעט. עם ובתוך הסיטואציה המחורבנת שאתה בא לנחם אנשים (ממשפחתך) ושומע טענות כאלה. 

נורא.

ובסוף אתה מבין שאלו שמפיצים את הטרלול הזה כנראה בכלל ממומנים לכאורה על ידי מדינה זרה ועוינתומורכבת.

נראה איך הם ידברו כשיפלו פצמרים בראש העין..

הרי ברגע שמוציאים את העזתים מעזה, משקל הכובד עובר ישר לאיו"ש, לשם עוברים האמל"ח וכל שטיפת המוח של הפלסטינים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני כשעה, DareDevil כתב:

נראה איך הם ידברו כשיפלו פצמרים בראש העין..

התימנים ישר ימכרו את הרסיסים לברזל.

• מצחיק 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...