Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא משנה כי אתה לא רואה אותם.

אתה קורא את המשפט הזה "אנו לוחמי צוות אויר במילואים ובדימוס דורשים השבת החטופים הביתה ללא דיחוי גם במחיר הפסקת הלחימה באופן מיידי". אתה לא יודע מה הם לבשו כשהם חתמו על המכתב, אתה מניח שמדובר בחיילי מילואים.

למה לא פשוט לכתוב אנו דורשים השבת החטופים וכו'? כי כשמערבבים פוליטיקה וצבא מקבלים הרבה יותר חשיפה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 41 דקות, mikyl כתב:

אסור לאיש מילאום שלא נמצע בשירות פעיל באותו רגע להזדהות בתור איש מילואים? אסור לגולנצ'יק בגיל 25 שבאותו רגע לא מגויס להזדהות בתור מילואימניק של גולני? או לאנשים ששירתו באותה פלוגה בגולני ויש להם קבוצה להזדהות בתור אנשי מילואים/מילואים בעבר של  גולני?

לא. יודע.!

לא זוכר כבר את החוק המלא. אמרתי את זה. 

לפני 52 דקות, ברווז כתב:

אני זוכר את החוק הספציפי הזה אישית, 

אני רק לא זוכר את הניסוח שלו כבר. מישהו יכול למצוא את החוק המדובר בבקשה ולהעלות אותו? 

הכל תלוי בניסוח החוק, מה הוחרג, מה הוכנס, מה יש שם ומה אין שם. לא יודע. 

אסור, יופי. מותר, יופי. כך או כך- יש חוק שאמור לתת מענה חד משמעי לסוגיה, כל מה שלא נמצא בתוכו זו פרשנות (שגם את זה כבר אמרתי). 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

@יובל .מ. - בממוצע, הוא כתב פעם בשורה 'באותו רגע'.

אם טייס טס פעם בשבוע כאיש מילואים, כמה זמן תקופת צינון צריך בין השירות שלו במילואים להתבטאות פוליטית? כי זה יכול להיות מקסימום שלושה ימים.

עריכה אחרונה על ידי stx
פורסם
לפני 23 דקות, SlowRide כתב:

למה לא פשוט לכתוב אנו דורשים השבת החטופים וכו'?

למה לכתוב אנשי הייטק, מנהלים בכירים וכו'? כי זה מה שמאחד אותם.

פורסם
לפני 16 דקות, stx כתב:

@יובל .מ. - בממוצע, הוא כתב פעם בשורה 'באותו רגע'.

אם טייס טס פעם בשבוע כאיש מילואים, כמה זמן תקופת צינון צריך בין השירות שלו במילואים להתבטאות פוליטית? כי זה יכול להיות מקסימום שלושה ימים.

זה לא מעניין מה מיכאל כתב, אני יכול לכתוב שאני חד קרן ורוד, זה לא אומר שזאת האמת.

אנשי הצוות אוויר הדגישו את היותם אנשי צוות אוויר כי הם מה המשמעות של זה, ואיך זה נתפס במדינה, ואם אתה רוצה רגע להסתכל על התמונה המלאה - גם איך זה נתפס אצל ארגוני הטרור, ואם אתה לא יודע איך זה נתפס תתחיל לקרוא.

למכתב של 1000 טייסים יש השפעה גדולה בכמה סדרי גודל ממכתב של הייטקיסטים שמאיימים למשוך מפה השקעות.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 22 דקות, יובל .מ. כתב:

למכתב של 1000 טייסים יש השפעה גדולה בכמה סדרי גודל ממכתב של הייטקיסטים שמאיימים למשוך מפה השקעות.

90% מהם כבר לא עושים מילואים. אבל זה (כנראה) מה שמאחד אותם. זכותם להגיד מה שהם חושבים כמו של כל אזרח במדינה.

פורסם
לפני 16 דקות, mikyl כתב:

90% מהם כבר לא עושים מילואים. אבל זה (כנראה) מה שמאחד אותם. זכותם להגיד מה שהם חושבים כמו של כל אזרח במדינה.

אז שה-90 אחוז יגידו מה שבא להם, שה-10 אחוז יודחו משירות, ושכל ה-100 לא יתפלאו אם אזרחים אחרים אומרים את הדעה שלהם כי זאת "זכותם להגיד מה שהם חושבים כמו של כל אזרח במדינה.".

פורסם

איזה טרחנות פינדר.

המכתב המקביל שלהם יהיה "אם חותמים עסקה עם חמאס אנחנו לא באים". כשזה יבוא - תעיף.

בינתיים אף אחד מהם לא עשה אפילו חצי מעשה שיכול להצטייר כסרבנות. אם כבר ההיפך.

• רעיון גרוע 2
פורסם (נערך)

מוזמן להראות איפה יש סרבנות בהצהרה שלהם.

הם גם הצהירו במפורש שהם לא קוראים לסרבנות.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 שעות, ברווז כתב:

לא עברה שעה, וכבר הוכחתי את הנקודה:

image.png

אבל אין פיפס על החרדים שרוקדים וצוהלים - "נמות ולא נתגייס" בשלטון הכופרים אין אנו מאמינים ( אבל הכסף של שלטון הכופרים קדוש).

כל עוד בממשלה לא מגנים חרדים שאומרים שנמות ולא נתגייס ומקדמים את חוק ההשתמטות אני לא מבין איך יכולים לבוא בטענות למי שלא רוצה ל ה ת נ ד ב יותר?

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 48 דקות, יובל .מ. כתב:

אז שה-90 אחוז יגידו מה שבא להם, שה-10 אחוז יודחו משירות, ושכל ה-100 לא יתפלאו אם אזרחים אחרים אומרים את הדעה שלהם כי זאת "זכותם להגיד מה שהם חושבים כמו של כל אזרח במדינה.".

מישהו סותם לך את הפה?

לפני 5 דקות, פינדר כתב:

רק שאלה קטנה לי. מתי מעיפים מהצבא את כל האנשים ברשימה הבאה? לפחות את אלו שעדיין משרתים מדי פעם?

https://idsf.org.il/team-members/

חלקם כוכבים כמעט קבועים אצל אילה חסון. אבל הם מהצד הנכון, להם מותר.

לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

איזה טרחנות פינדר.

המכתב המקביל שלהם יהיה "אם חותמים עסקה עם חמאס אנחנו לא באים". כשזה יבוא - תעיף.

בינתיים אף אחד מהם לא עשה אפילו חצי מעשה שיכול להצטייר כסרבנות. אם כבר ההיפך.

אתה יודע בכלל על מה מדובר? מה כתוב במכתב? מישהו כתב "אם לא חותמים עסקה עם חמאס אנחנו לא באים"? או אפילו משהו קרוב? דרך אגב גם לפני המלחמה איום היה אי הגע לאימונים. אז שאלתי אחד מהם:

- ואם מלחמה?

- מה מלחמה? אם מלחמה ברור שכולנו נגיע.

וזה מה שבאמת קרה. כל "הקפלניסטים" התיצבו כאחד.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 28 דקות, asix כתב:

אבל אין פיפס על החרדים שרוקדים וצוהלים - "נמות ולא נתגייס" בשלטון הכופרים אין אנו מאמינים ( אבל הכסף של שלטון הכופרים קדוש).

כל עוד בממשלה לא מגנים חרדים שאומרים שנמות ולא נתגייס ומקדמים את חוק ההשתמטות אני לא מבין איך יכולים לבוא בטענות למי שלא רוצה ל ה ת נ ד ב יותר?

צריך לדייק. אין מה להתלונן על זה שהם לא רוצים להמשיך להתנדב כי הם לא אומרים את זה.

התלונה הלגיטימית היא שהם מערבים את הצבא בפוליטיקה.

אני לא מבין מה הקטע של הביביסטים לצבוע את זה בסרבנות/השתמטות כשהממשלה שלהם מעודדת את זה. אם רוצים מחאה אפקטיבית, זה מה שצריך להדגיש. במקום לקרוא לסרבנות והשתמטות "לא נשרת בצבא של דיקטטורה" ושטויות כאלה צריך לקרוא לחזרה בתשובה וללימוד תורה כתחליף לגיוס גם לחילונים.

לפני 3 שעות, mikyl כתב:

למה לכתוב אנשי הייטק, מנהלים בכירים וכו'? כי זה מה שמאחד אותם.

רק שלאנשי הייטק מותר לדבר פוליטיקה בצורה ציבורית. לאנשי צבא לא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 9 דקות, SlowRide כתב:

רק שלאנשי הייטק מותר לדבר פוליטיקה בצורה ציבורית. לאנשי צבא לא.

מילואימניקים הם לא אנשי צבא. הם אזרחים כמוני, כמוך. כל עוד הם לא לובשים מדים.

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

אם אתה רוצה להסתכל על התמונה המלאה - גם איך זה נתפס אצל ארגוני הטרור, ואם אתה לא יודע איך זה נתפס תתחיל לקרוא.

ואיך נתפסים בעיני האירגונים האלה השתולים בלשכה הקטארית ?

באו מים עד גועל נפש.

ההתנהלות של הממשלה הנבחרת מאז ה-7/10  רק מביאה לדירדור המצב.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

• תוכן חדש...