Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יודע בדיוק בכמה נמכרות. סביבות 20,000 שקל למטר.

ועדיין זה מחיר משקיעים. אף אחד לא אומר אני אקנה דירה ברחוב פין ואעבור לשם עם הילדים שלי כי זה המקום שבו תמיד חלמתי לגדל משפחה.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

יודע בדיוק בכמה נמכרות. סביבות 20,000 שקל למטר.

מתי? ב-2015? היום זה באזור ה-40 אלף למטר בפרויקטים החדשים.

עריכה אחרונה על ידי TheTaxAvenger
פורסם

בפרוייקטים החדשים רק שהם בודדים.

זה כמו להשוות את מגדלי יו לבתים מעבר לכביש.

פורסם (נערך)

עדיין לא מכיר 20 אלף למ"ר בשפירא. ביפו א' שהיא שכונה פחות מרכזית זה באזור ה-30+ לדירות ישנות ובפרויקטים חדשים 42-45 אלף למ"ר. 

לפני 24 דקות, SurfHigh כתב:

גם בחברה פרטית, למרות שלמנכ"ל יש איזה חופש פעולה, יש מעליו את בעלי המניות/המשקיעים.

עכשיו תקביל את זה לממשלת ישראל ולשינויים והמחטפים שהם מנסים להעביר. 

אז אנחנו מסכימים שראש ממשלה זכאי לחופש פעולה. לא 100% חופש, אבל גם לא 5% כמו עכשיו. 

לפני 38 דקות, sperial כתב:

תגיד לי - שמעת פעם על איזונים ובלמים? על הפרדת רשויות? על שוויון זכויות וחובות? על עריצות הרוב וזכויות המיעוט?

ואיפה נכנסים איומים בסירוב פקודה או פגיעה מכוונת במשק באמצעות שביתות או רישום חברות בדלאוור רק מתוך רצון לדפוק את הביביסטים? (דרך אגב, גם אותך, את ילדיך ואת נכדיך)

עריכה אחרונה על ידי TheTaxAvenger
פורסם

הקשבתי אתמול לאביחי בוארון באופירה ולוינסון, זה פשוט עלבון לאינטליגנציה אבל זו השיטה של הביביזם, האמת? את מי זה מעניין, תשקר תשקר תשקר, יהיו הרבה חלולים שיאמרו לזה אמן. 

פורסם
לפני 36 דקות, TheTaxAvenger כתב:

כל מה שכתבת – 100% נכון.
ועדיין, בדמוקרטיה יש כללי משחק.
מה שאתם עושים זה פשוט לשרוף את הבית רק כי הפסדתם בסיבוב.

אני לא מסכים עם 90% ממה שהממשלה הזאת עושה (ובזמן האחרון זה ירד ל-75%),
אבל בשום שלב לא איימתי להפסיק לשלם מיסים,
לא הברחתי את החסכונות שלי לחו"ל,
ולא הצתתי מדורות על האיילון. 

בשנתיים האחרונות חלק גדול מהמדינה הזאת פשוט נמצא בתוך פסיכוזה המונית. 

לא איימת כי זה בגדול עדיין לא מסכן אותך ואת עתידך.

אתה חי על הקטע הביטחוני שהערוץ שאתה צופה בו מפמפם לך.

אני מנחש שעדיין אן לך משפחה וילדים. כבר היום יותר מחצי מהממשלה לא עשתה/עושה צבא.

מה תעשה אם יתנו להם פטור גורף? ואל תקשקש לי על הערבים כי הממשלה הזאת יכולה להעביר חוק שהערבים עושים שירות לאומי. הם לא רוצים כי הם רוצים לפטור את החרדים.

מה יקרה אם יעלו לך את המיסים עוד ולא תקבל תמורה בעד האגרה והמיסים שלך ילכו למגזר החרדי? תמשיך לשלם מיסים גם אם יקחו לך עוד 20 אחוז מס?

אתה תמשיך להתנדב גם כשיכשירו את הפטור לחרדים?

מה תעשה אם יהיו בחירות אבל עקב חוקים שיחוקקו והכח של השלטון לא יאפשרו להחליף את השלטון?

אתה מדבר על הקלפי להחלפת השלטון. משווים לארה"ב. איפה האיזונים והבלמים שיש  בארה"ב? הגבלת כהונה, הפרדת רשויות, בית משפט עצמאי. לא הבנת עדיין לאן זה הולך?

רוצים לקחת את מה שיש ללא האיזונים ( בית משפט עצמאי, הגבלת כהונה ועוד) ולתת להם כח שהם יקבעו את השופטים, שתהיה להם חסינות מחקירות, שיוכלו לחוקק כל חוק שעולה להם לראש ברוב של אחד ועוד ועוד. אתה יודע לאן זה יוביל? ממש לא לרצון העם. זה יוביל לשחיתות, לשררה.

תוסיף גם מדינה דתית ( כי יש להם כח לעשות את זה) ותמצא את עצמך מחוייב ללכת עם כיפה וציצית, לשמור שבת לחיות לפי חוקי הדת גם אם זה לא מתאים לך.

ואחרי כל זה תמשיך להתנדב ולשלם מיסים?

אתה בטח חושב שאני חי בהזיה אבל תעבור על ספר החוקים שחוקקו לאחרונה ( ומה שעל הכוונת) ותגיד לי איך כל זה משרת אותך כאזרח חילוני.

פורסם

חביבי, מילולית נפלת על הראש, הכל הפוך אצלך.

מי שדופק אותי, את ילדי ואותך הם ביבי וחבר מרעיו שלוקחים את המיסים שלנו ומעבירים לטפילים, שמשחררים אלפי צעירים חסרי השכלה מהצבא אבל מזמנים למילואים את אותם אנשים שמחזיקים את הכלכלה על ידי יצרנות ותשלום מיסים, שגוזלים את הזכויות האזרחיות הדמוקרטיות.

מי שלא מתנדב אינו סרבן. הוא השלים את חובותיו, ומרגע זה הבחירה האם להתנדב היא שלו. אתה יודע, כל בחור בן 18 מחוייב בגיוס לצבא, אבל הממשלה פוטרת עשרות אלפי חייבי גיוס ומתלוננת על המתנדבים.

והמטרה אינה ״לדפוק את הביביסטים״ אלא להציל את מדינת ישראל מציפורני הטפילים והשודדים.

• אהבתי 2
  • מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עזוב, האפסים האלו אוהבים לשכוח מה הם עשו לבנט, עד היום הנבלות, שלא הצביעו לו, קוראים לו בוגד. גמלים וביביסטים לא רואים את הדבשת שלהם. 

פורסם
לפני 13 דקות, asix כתב:

אתה חי על הקטע הביטחוני שהערוץ שאתה צופה בו מפמפם לך.

אני מנחש שעדיין אן לך משפחה וילדים. כבר היום יותר מחצי מהממשלה לא עשתה/עושה צבא.

אתה לא בכיון. אני לא צורך את התקשורת הקלאסית. 

פורסם
לפני 6 דקות, sperial כתב:

חביבי, מילולית נפלת על הראש, הכל הפוך אצלך.

מי שדופק אותי, את ילדי ואותך הם ביבי וחבר מרעיו שלוקחים את המיסים שלנו ומעבירים לטפילים, שמשחררים אלפי צעירים חסרי השכלה מהצבא אבל מזמנים למילואים את אותם אנשים שמחזיקים את הכלכלה על ידי יצרנות ותשלום מיסים, שגוזלים את הזכויות האזרחיות הדמוקרטיות.

מי שלא מתנדב אינו סרבן. הוא השלים את חובותיו, ומרגע זה הבחירה האם להתנדב היא שלו. אתה יודע, כל בחור בן 18 מחוייב בגיוס לצבא, אבל הממשלה פוטרת עשרות אלפי חייבי גיוס ומתלוננת על המתנדבים.

והמטרה אינה ״לדפוק את הביביסטים״ אלא להציל את מדינת ישראל מציפורני הטפילים והשודדים.

בדיוק כמו שהם אומרים - האליטה של הימין מפחדת שהעם יתפכח ויקח להם את הכח. 

אומרים לציבור שלהם מילים מפוצצות כמו אליטה, חונטה, רולקסים כאשר בדיוק באותו זמן אותם אנשים הם הם האליטה, מסתובבים עם רולקסים ואחראים על העתיד של האזרחים וילדהם.

אבל איך עושים מסך עשן? מלחמות ופחדים ללא סוף ותקווה. 

הדיפ סטייט שביבי מדבר עליו זה בדיוק מה שקורה בלשכת נתניהו יחד עם קטאר. זה דיפ סטייט.

Just now, TheTaxAvenger כתב:

אתה לא בכיון. אני לא צורך את התקשורת הקלאסית. 

נכון, ערוץ 14 זה ערוץ מציאות מדומה והוא נמצא ביקום מקביל למציאות הקלאסית.

פורסם
לפני 11 דקות, sperial כתב:

מי שלא מתנדב אינו סרבן.

לא דיברתי על המתנדבים. ערב מלחמה היו הרבה מאוד קולות מתוך מערכת הביטחון שהם יסרבו לקבל פקודות. 

לפני 11 דקות, sperial כתב:

על ידי מה? הברחה של הון? על ידי שהם מספרים למשקיעים שהמדינה בדרך להפוך לדיקטטורה ואסור להשקיע כאן כסף? 

פורסם
לפני 30 דקות, TheTaxAvenger כתב:

ואיפה נכנסים איומים בסירוב פקודה או פגיעה מכוונת במשק באמצעות שביתות או רישום חברות בדלאוור רק מתוך רצון לדפוק את הביביסטים? (דרך אגב, גם אותך, את ילדיך ואת נכדיך)

קודם כל אין איום בסירוב פקודה אלא הודעה שהם יותר לא מתנדבים.

ממשלה שמוותרת על כל כך הרבה סדירים לא צריכה מתנדבים.

לגבי שביתות כבר אמרתי שאני נגד ועדיין תפקיד הארגונים היסקיים הוא להבטיח המשך השקעות וצמיחה פה. כשאתה מחסל את זה הם נלחמים בכלים שעומדים לרשותם.

לגבי רישום העסקים בחול זה פשוט כדי להגן על ההשקעה. אתה מבטל את כל האיזונים והבלמים, מחסל את היציבות ומוריד כל אפשרות לגופים עצמאיים שיחליטו במידה ותחלחט מחר להלאים לי את העסק אז איך אתה מצפה שאשקיע אצלך?

אתה צריך להבין שכשאני מקים עסק אני חייב לעשות את זה במקום שהכי טוב לעסק. זה אומר מקום שאשלם פחות מס, אסבול מפחות רגולציה, שמשקיעים לא יפחדו להשקיע ביי ושאוכל להרים אותו. כשהממשלה דואגת שזה לא יוכל להתקיים פה אני עובר למקום אחר.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 6 דקות, asix כתב:

רולקסים כאשר בדיוק באותו זמן אותם אנשים הם הם האליטה, מסתובבים עם רולקסים ואחראים על העתיד של האזרחים וילדהם.

מה הבעיה ברולקס? אחלה שעון. גם לא באמת יקר מידי, אפשר לקנות ב-40-50K אחד מעולה. 

אם היו אומרים פאטק או לאנג אנד סונה זה כבר סיפור אחר. אלה באמת אליטות.

פורסם
לפני 5 דקות, TheTaxAvenger כתב:

על ידי מה? הברחה של הון? על ידי שהם מספרים למשקיעים שהמדינה בדרך להפוך לדיקטטורה ואסור להשקיע כאן כסף?

סליחה אבל אין לך מושג איך העולם העסקי עובד.

כמנהל עסק או כיור דירקטוריון אתה מחוייב לבעלי המניות ואתה חייב לעשות מה שטוב להם. אם לא תעשה את זה תעוף מתפקידך תוך חצי שניה.

כשמקום הופך מסוכן ולא יציב תפקיד המנהלים הוא להגן על ההשקעה וזה בדיוק מה שהם עשו. תאמין לי שאנשים לא מטומטמים ואם הם היו פוגעים בעסק הם פשוט לא היו.

לפני 2 דקות, garicho כתב:

מה הבעיה ברולקס? אחלה שעון. גם לא באמת יקר מידי, אפשר לקנות ב-40-50K אחד מעולה. 

אם היו אומרים פאטק או לאנג אנד סונה זה כבר סיפור אחר. אלה באמת אליטות.

ב 40- 50 אני קונה שעון עם אוטו מסביב.

פורסם
לפני 11 דקות, Night Driver כתב:

ב 40- 50 אני קונה שעון עם אוטו מסביב.

אני לא צריך אוטו, נוסע בטראם לעבודה… 🤣

• תוכן חדש...