Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 27 דקות, MiniMiz3r כתב:

אם זה היה המצב אני מניח שאף אחד לא היה מצטרף לתפילה, לא? 

יש דתיים באיזור. יש מובלעת חרדית קטנה לא מאוד רחוק משם. יש בתי כנסת. יש אנשים שבאים להתפלל רק בכיפור, כמו בכל עיר. ולכן בוודאי שיהיו אנשים שיצטרפו.

אבל הסיבה היחידה לניסיון לקיים תפילה המונית בכיכר דיזנגוף, בארגון מתנחלי, היא התרסה \ פרובוקציה, במטרה להראות לנו מי בעל הבית, כמו שזעירא ודומיו אוהבים לעשות ביו"ש. ובשביל זה בשנה שעברה הובאו לשם גם מתנחלים מהשטחים או סתם דתיים מאיזורים אחרים בישראל.

וההוכחה לזה שמדובר בפרובוקציה מתריסה מאוד פשוטה: ברגע שבית המשפט הזיז את התפילה לגן מאיר, הראש היהודי נסוגו מהארגון שלה (וכמובן הוכיחו על הדרך שמעולם לא היתה גם בעיה של מקום פיזי בבתי הכנסת בעיר). 

וזה די עצוב, כי בשביל המיעוט החילוני בישראל, זה סיפור שאפשר רק להפסיד בו. אם מתעלמים, ונותנים למשיחיים להקים את המאחז שלהם גם בת"א - עניין של זמן עד שהמקום מת. אם לא מתעלמים, ומנסים להתנגד, גם בדרכים חוקיות לחלוטין - הביביסטים והמשיחיים מתבכיינים על שמאלנים שלא למדו שום דבר מה7.10 ועל אחדות ועל אנטישמיות ושאר הקשקושים שאין מאחוריהם דבר. אם כי לפחות באופציה השניה שומרים על סיכוי קלוש לשמור על האופי של העיר, בינתיים. ומניח שנצליח לשרוד את זה שהימין הדתי בארץ לא אוהב אותנו.

לפני 17 דקות, פינדר כתב:

לפי התמונות משם, זה באמת הסתכם בריקלין, טאוב, שפי פז ועוד כמה חתולי רחוב.

בקושי מניין.

היתרון בניתוק מהטוויטר זה שאני לא זוכר כבר שמישהו מהם קיים בכלל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 4 שעות, MiniMiz3r כתב:

מה זה משנה?

אף פעם אין שם תפילות, אני לא אמור עכשו להרגיש לא בנוח מאנשים שבאו לשכונה שאני גר בה.

בא לי לשתות מים ולאכול במבה כי אני לא צם ובא לי גם לעשות את זה בחוץ עם חברים.

למה אני צריך להסתכן בלהופיע באיזה תמונה בתור אנטישמי שבא עם אוכל לפגוע ברגשות של אנשים שבאו סתם.

יצא לי גם לעמוד עם סידור מספר פעמים בחיי כדי להשלים מניין, רק כדי לכבד את האנשים למרות שאני לא מאמין או מתפלל.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

תפילה בהפרדה במקום המפגש השכונתי בכיפורהזה דבר אחד ולאכול במבה בחוץ זה כבר סיפור אחר לחלוטין.

בלי קשר לכן תפילה או לא תפילה את הבמבה והקולה אני אוכל בבית כי כמו שאמרת, לכבד.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 שעות, MiniMiz3r כתב:

בהנחה ולא היו באים "מבחוץ" וסתם כאלה שרוצים לעשות פרובוקציה, אז אתה כנראה צודק.

פורסם
לפני שעה, Night Driver כתב:

תפילה בהפרדה במקום המפגש השכונתי בכיפורהזה דבר אחד ולאכול במבה בחוץ זה כבר סיפור אחר לחלוטין.

בלי קשר לכן תפילה או לא תפילה את הבמבה והקולה אני אוכל בבית כי כמו שאמרת, לכבד.

אני גר בשכונה חילונית 99% שכל בתי הקפה פתוחים בה בשבתות ומגישים שם שרימפס בשמנת.

אם אתה לא רוצה להיעלב או להרגיש שלא מכבדים אותך אל תיכנס לשכונה הזו ביום כיפור.

חוץ מזה, אם האמונה שלך כל כך שברירית שבן אדם אוכל פוגע לך ברגשות, לך לפסיכולוג או משהו...

פורסם
לפני 31 דקות, Potato כתב:

אני גר בשכונה חילונית 99% שכל בתי הקפה פתוחים בה בשבתות ומגישים שם שרימפס בשמנת.

אם אתה לא רוצה להיעלב או להרגיש שלא מכבדים אותך אל תיכנס לשכונה הזו ביום כיפור.

חוץ מזה, אם האמונה שלך כל כך שברירית שבן אדם אוכל פוגע לך ברגשות, לך לפסיכולוג או משהו...

האמונה שלי מאוד חזקה ויציבה ולכן אפילו כשגרתי ליד בית חבד לא זזתי מילימטר וגם הים אני עלא צם ולא שומר כשרות.

זה לא כשורהלאמונה אלא לכבוד הדדי בין בני אדם.

צמתי רק פעם אחת בחיים בשביל הספורט אבל אף פעם לא בישלתי או יצאתי עם אוכל או שתיה מהבית.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 11 דקות, Night Driver כתב:

האמונה שלי מאוד חזקה ויציבה ולכן אפילו כשגרתי ליד בית חבד לא זזתי מילימטר וגם הים אני עלא צם ולא שומר כשרות.

צמתי רק פעם אחת בחיים בשביל הספורט אבל אף פעם לא בישלתי או יצאתי עם אוכל או שתיה מהבית.

אתה גם יכול לכסות את אשתך במלאי משמלה ומטפחת כל פעם שאתה יוצא מהבית למקרה שמישהו לא ייפגע.

השאלה הפשוטה היא למה אני צריך להתחשב בכלל במישהו שמגיע לשכונה שלי שידועה בתור שכונה חילונית ומצפה שאני אשנה את החיים שלי כדי לא לפגוע לו ברגשות המדומיינים שלו?

נפגעת?קשה לך? Suck it up.

פורסם
לפני 20 דקות, Night Driver כתב:

זה לא כבוד הדדי בין בני אדם.

כבוד הדדי בין בני אדם זה אולי שאני לא אצחק עליך או אתעלל בך.

להיפך, אמרתי את זה פה ואגיד את זה שוב, זה שדתיים רוצים שיהיה להם קל יותר לשמור מצוות - זה לא בסדר. השמירה היא שלך ואם אתה באמת מאמין וחשוב לך לצום, אז מה זה משנה שמישהו לידך אוכל על האש. אתה צם.

אני לא רוצה לשמור ולכן צריכה להיות לי האופציה לא לשמור. 

אתה רוצה לשמור - תשמור. תצום. תלך ברגל תהנה. 

מה שרוצים זה שיהיה קל לשמור וקל להאמין - וזאת בעיה שלהם.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 45 דקות, Potato כתב:

השאלה הפשוטה היא למה אני צריך להתחשב בכלל במישהו שמגיע לשכונה שלי שידועה בתור שכונה חילונית ומצפה שאני אשנה את החיים שלי כדי לא לפגוע לו ברגשות המדומיינים שלו?

מי אמר לך להתחשב ברגשות שלו? תעשה מה שבא לך כפי שאכן תוכנן לקרות, והוא יסיק את המסקנות שלו, כפי שאכן קרה. הוא נכנס לבית שלך, לא אתה לשלו. לכן אין גם התכנות שתהיה אי פעם תפילה כזו בת"א.

לפני כשעה, Night Driver כתב:

כבוד הדדי בין בני אדם במקרה של ת"א זה אתה תנהג כמנהגך בשכונה שלך, ואני אנהג כמנהגי בשכונה שלי. אל תתלונן אם אתה נכנס לשכונה שלי.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם
לפני 47 דקות, Potato כתב:

אתה גם יכול לכסות את אשתך במלאי משמלה ומטפחת כל פעם שאתה יוצא מהבית למקרה שמישהו לא ייפגע.

נפגעת?קשה לך? Suck it up.

כי מספיק ש 2 מתפללים שם הם אנשים נורמטיביים מהשכונה. למה לפגוע בהם בכוונה?

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, Night Driver כתב:

כי מספיק ש 2 מתפללים שם הם אנשים נורמטיביים מהשכונה. למה לפגוע בהם בכוונה?

כי זה בולשיט.

אתה יכול לפרוץ בבכי ולהעלב מכל שטות שהיא, אבל אף אחד לא "פוגע", אתה בעיקר בוחר לקחת את זה אישית -זכותך אבל אל תתלונן על זה.

יש הבדל בין חוסר כבוד/אי התחשבות לבין פגיעה.

פגיעה היא מעשה אקטיבי.

אף אחד לא דוחף לו את הראש לתוך גיגית עם מים אומר לו "שתה".

זו נניח, פגיעה(גם פיזית וגם בחופש פולחן).

עריכה אחרונה על ידי Potato

פורסם

לא פוגעים בהם בכוונה, פשוט מנהלים שגרת חיים רגילה. 2 מתפללים בחרו לגור בשכונה חילונית. שנסגור בשבילם את בתי הקפה בשכונה של תפו"א? שילמדו מציבורים דתיים אחרים שגרים בשכונות שמתאימות לזהות הדתית שלהם.

פורסם

כי זו מדינת היהודים יעוכר. החילוניות היא הצורת יהדות הכי עתיקה אז אולי צריך לעזור להם לחזור למקורות הדת

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...