Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 שעות, Night Driver כתב:

אז אתה אומר שלתפוס עבריינים ומושחתים זה "תפירת תיק"?

אני תמיד חשבתי שזה בדיוק תפקיד מערכת האכיפה.

ולגבי המינויים אתה רק מחזק את מה שאני אומר שאין שום חונטה שממנה את עצמה. עובדה שהם לא גוש אחד ושכשרוצים מעבירים.

וד"א, נוה הפיל את עצמו עוד לפני הטלפונים.

מצחיק אתה ואו עם בעיה רצינית של הבנת הנקרא.

אהה אין חונטה אשר ממנה את עצמה ... רשימת השופטים אשר התמנו לעליון מתקופת ברק והלאנ מעידה על עצמה.

לפני 15 שעות, asix כתב:

לכל אלה שחושבים שתהיה ועדת חקירה ממלכתית.

ומה הציבור אמור לעשות עם ועדת חקירה ממשלתית שממונה ע"י פוליטיקאי?

זה רציני הדבר הזה?

Screenshot_20240930_173928_ynet.jpg

רציני הרבה יותר הוא למנות נשיאי עליון לשעבר אשר השתתפו בהפגנות אשר כוונו ישירות כנגד ראש הממשלה .

הרי ברור שהם יהיו אוביקטיבים לחלוטין ואו שלא.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 1 דקה, CX25GTI כתב:

מצחיק אתה ואו עם בעיה רצינית של הבנת הנקרא.

אהה אין חונטה אשר ממנה את עצמה ... רשימת השופטים אשר התמנו לעליון מתקופת ברק והלאנ מעידה על עצמה.

הבעיה היא לא עם הבנת הנקרא אלא עם נכונות הנכתב.

שוב שואל. איך הם ממנים את עצמם אם לממשלה יש גוש חוסם?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 13 שעות, KipodYam כתב:

'צטער, חושב שאחרי כל המיסים ששילמתי פה, שירות צבאי ומילואים, מגיע לי הרבה יותר מחבורת פרזיטים לובשי שחורים שמעלימה כספים בשחור.

ישראל צועדת לכיוון שיסוע כולל ואנחנו תכף נהיה כמו השכנה מצפון.

יש לך את זה יותר גזעני ?

רק החרדים מעלימים כספים בשחור ?

הערבים והחילונים הם צדיקים גמורים , אין העלמות וכספים שחורים אלא אצל החרדים.

עם דעות כמו שלך על אנשים שאינם דומים לך זה ברור שהולכים לשיסוע , כולם גנבים חוץ מאילו שדומים לי.

לפני 11 שעות, oryo כתב:

צפו: אדם שטוען שזה לא טוב לתת לחונטה אחת לבחור נציגים בצורה בלעדית, מסביר למה צריך לתת את הכח הזה לחונטה אחרת ששולטת ליטרלי בכל השאר.

בכלליות, אני ממליץ לך לקרוא דברים חכמים שכתב מישהו שאתה מכיר

ולחשוב איך הם מתיישבים עם הטענה שלך שצריך לתת ללוין ושאר הדפקטים להעביר רפורמה שמרכזת כח בצורה בלעדית אצל הפוליטיקאים.

במילים אחרות: ניתן לטעון שהמערכת צריכה שינוי, בלי לטעון שהשינוי המוצע הוא טוב. תנסה בהזדמנות, הנה דוגמא - אני מסכים איתך שבחירת יו״ר לפי סניוריטי זו שיטה לא טובה ודורשת שינוי. אותו כנ״ל עם חוסר בהגבלות קדנציה לשופטים. 

שווה גם להזכיר שבמערכת הנוכחית לא ניתן לבחור שופט בלי הסכמה בין הפוליטיקאים והשופטים, בעוד שלאחר ה״רפורמה״/הפיכה, הכח הזה יהיה מרוכז ובלעדי אצל הפוליטיקאים. איך זה עדיף? לא ברור, אולי אתה תסביר לי, בתור מי שטוען דבר והיפוכו, לכאורה (דבר= צריך מינויים מקצועיים דרך ועדה || היפוכו= צריך לבצע רפורמה במסגרתה הפוליטיקאים יקבלו כח בלעדי לבחור שופטים ולדרוס את הערכאות).

אני חושב שאתה מתקשה בהבנה , כל המינויום כולל שופטים בידי ועדות מקצועיות בלבד.

אתה ושאר הנאורים רוצים להמשיך ולשמר את כוחה של החונטה השלטת , כולם דפקטים רק אתם יודעים מה טוב הרי אם רפורמה כזו הייתה מנוהלת על ידי השמאל בארץ היה מדובר על כליל השלמות.

לפני 11 שעות, RK כתב:

אתה לא רואה את הבעייתיות במשפט הזה? זה בית משפט, לא שירות בבית מלון. 

דיבורים. בפועל במה זה מתבטא? פסקי דין לא מבוצעים (חוץ מעל ידי הממשלה, כמו בחאן אל אחמר, למשל)?

יש לך תשובה לשאלה, או לא? לפחות תהיה כנה עם עצמך.

ברור שיש , על פי יכולות מקצועיות בלבד .

פורסם
לפני 8 דקות, CX25GTI כתב:

כל המינויום כולל שופטים בידי ועדות מקצועיות בלבד.

סתם ככה בשלוף. איזו ועדה מקצועית ממנה שרים ורבנים?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

ישראל מפרקת את ציר הרשע לבד, רק לחשוב מה היה קורה אם למערב היה ביצים

למה להם להתערב בבעיות מעבר לאוקיינוס ולהיתפס אצל הציבור שלהם כמחרחרי מלחמות ועוד בתקופת בחירות?

מה שמעצבן זה הציקצוקים, ההתחסדות וכמובן ההדלפות אבל לזה היינו אמורים להתרגל כבר.

אמריקה תעשה קודם כל מה שטוב לאמריקה, וככה בדיוק גם ישראל צריכה לנהוג.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 17 דקות, יובל .מ. כתב:

לפני שנה פחדנו לתקוף 2 אוהלי חיזבאללה בשטח ישראל, בשבועיים האחרונים פירקנו להם את כל הצמרת הפיקודית

מי זה פחדנו???

למה פחדנו?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, David32 כתב:

מי זה פחדנו???

למה פחדנו?

פחדנו זה כלל מדינת ישראל בראשות בנימין נתניהו הפחדן. גם מערכת הביטחון המליצה ללכת על פתרון דיפלומטי.

להזכירך יאיר לפיד לפני שבועיים שלוש אמר "זה הזמן להסכם", אם היינו הולכים על זה היינו עדיין בחשש מהטילים של חיזבאללה, היום כל מי שקנה גנרטור יכול לאפסן אותו במחסן.

ישראל נכנסה קרקעית לתוך לבנון ואנשים הלכו לישון כרגיל, אפילו בצפון מהשעה 23:46 עד עכשיו היו רק 9 אזעקות.

לפני 14 דקות, SlowRide כתב:

למה להם להתערב בבעיות מעבר לאוקיינוס ולהיתפס אצל הציבור שלהם כמחרחרי מלחמות ועוד בתקופת בחירות?

מה שמעצבן זה הציקצוקים, ההתחסדות וכמובן ההדלפות אבל לזה היינו אמורים להתרגל כבר.

אמריקה תעשה קודם כל מה שטוב לאמריקה, וככה בדיוק גם ישראל צריכה לנהוג.

מקבל את זה, אבל אף פעם לא דרשנו שחיילים אמריקאים יבצעו פשיטות בלבנון, רק שלא ידברו נגדנו.

"נוח לי הפסקת אש", זה הדבר הכי גרוע שהוא היה יכול להגיד בנקודת זמן הזאת. כל העולם, אבל ממש כל העולם רואה מה קורה פה, רואה את ישראל מנצחת צבאית, ובו זמנית מנהיג ארצות הברית אומר "טוב בואו נעצור שלא תביסו אותם". זה לא טוב לישראל, זה לא טוב לאמריקה ולא טוב לעולם. זאת בדיוק הגישה שתביא מלחמת עולם שלישית.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 34 דקות, Night Driver כתב:

הבעיה היא לא עם הבנת הנקרא אלא עם נכונות הנכתב.

שוב שואל. איך הם ממנים את עצמם אם לממשלה יש גוש חוסם?

מאיפה נבחרים השופטים לעליון ? והאם לממשלה יש גוש חוסם בבחירת שופטים לערכאות הנמוכות יותר ?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

היום כל מי שקנה גנרטור יכול לאפסן אותו במחסן

לא בטוח, חכה לעונה הבאה עם איראן.

לפני 16 דקות, יובל .מ. כתב:

מקבל את זה, אבל אף פעם לא דרשנו שחיילים אמריקאים יבצעו פשיטות בלבנון, רק שלא ידברו נגדנו.

שידברו כמה שבא להם, העיקר שיעמדו בהסכמי ההגנה שיש לנו איתם וימכרו לנו תחמושת ולא יחבלו לנו ביכולות ההגנה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 38 דקות, CX25GTI כתב:

ברור שיש , על פי יכולות מקצועיות בלבד .

במקרה הנוכחי, לפחות מהניסיון האישי שלי, אין ראוי מעמית לכהן כנשיא העליון. לא בטוח שאני יכול להגיד את זה על כל הנשיאים שהיו לפני כן, אבל במקרה הזה - חד משמעית. יתרה מכך, שר המשפטים הנוכחי מציע למנות נשיא על סמך דעותיו הפוליטיות הנתפסות, ולא על סמך כל תכונה אחרת, אז הטיעון שלך לא מחזיק מים בנסיבות העניין.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 24 דקות, Night Driver כתב:

סתם ככה בשלוף. איזו ועדה מקצועית ממנה שרים ורבנים?

מכיר בחירות כלליות על ידי כלל ציבור הבוחרים ?

לא מכיר את שיטת בחירת הרבנים וכיוון שזה לא מענין אותי כחילוני לאמשקיע בזה מחשבה נוספת.

לפני 4 דקות, RK כתב:

במקרה הנוכחי, לפחות מהניסיון האישי שלי, אין ראוי מעמית לכהן כנשיא העליון. לא בטוח שאני יכול להגיד את זה על כל הנשיאים שהיו לפני כן, אבל במקרה הזה - חד משמעית. יתרה מכך, שר המשפטים הנוכחי מציע למנות נשיא על סמך דעותיו הפוליטיות הנתפסות, ולא על סמך כל תכונה אחרת, אז הטיעון שלך לא מחזיק מים בנסיבות העניין.

זו דעתך, עמית בעל דעות שמאל קיצוני ולכן ככל הנראה נתמך על ידי החונטה השלטת.

פורסם
לפני 11 דקות, CX25GTI כתב:

והאם לממשלה יש גוש חוסם בבחירת שופטים לערכאות הנמוכות יותר ?

ישש 3 נציגים לעליון, 2 נציגים לממשלה ו-2 לכנסת (שלרוב יתפקדו כגוש חוסם אחד), ו-2 ללשכת עורכי הדין, שהאינטרסים שלה לאו דווקא (ולרוב לא) זהים או חופפים לאלה של נציגי העליון. לכן כן, יש גוש חוסם בפועל לכל מינוי בכל ערכאה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני לא מכיר אדם אחד בסביבתי שטען שהרפיסות הזאת מול חיזבאללה הייתה סבבה או נכונה. לא לפני השביעי לאוקטובר, ולא אחרי.

ולמה אתה מזכיר את לפיד? הוא קשקשן.

אתה עדיין חושש מהטילים של חיזבאללה, לא יודע לגבי לאפסן את הגנרטור, כי כול זה זה נטו פאניקות שהפיצו לאנשים. אבל מה השתנה, עדיין יש להם טילים שהם לא משגרים מסיבה כזאת או אחרת.

ולגבי זה:

לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

ואנשים הלכו לישון כרגיל,

לא יודע לפי מה אתה קובע, אבל ה 'כרגיל' של ישראל זה לא כרגיל. אפילו בזמן שלום, מבינים את זה באמת רק כשיוצאים לקצת...

אני לא יודע למה החלטת שכולם הלכו לישון רגועים.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 9 דקות, CX25GTI כתב:

מכיר בחירות כלליות על ידי כלל ציבור הבוחרים ?

ממתי הבוחרים ממנים שרים? 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 10 דקות, CX25GTI כתב:

עמית בעל דעות שמאל קיצוני

הוא לא, ומעניין על סמך מה אתה אומר את זה.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...