Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 שעות, om2 כתב:

אני לא מאמין שהוא התבטא כך.

ואם כן. זה ממש לא בסדר!

אולי אמר משהו שמתפרש כך,

להגיד כך במפורש (ואפילו לחשוב כך) זה טמטום.

למה אתה לא מאמין?

אין לי ספק שהרוטמנים רואים בעצמם סוג א, ובנו - שאר אזרחי ישראל סוג ב'.

הסיבה היחידה שאני יכול לפקפק בזה שזה נאמר במילים האלו, זה שזה באמת עובר רף קיצוני של טמטמום ו\או יכולת להבין מה מרגישים אנשים אחרים, אפילו בשביל רוטמן.

בכל מקרה, שיתבע את גיא פלג. איחלתי לשני הצדדים בהצלחה. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 7 שעות, asix כתב:

לכן צריך לראות את ערוץ "מציאות מדומה" באפיק 14 בשלט. שם בטוח תשמע דברים נכונים. ערוץ לעג לאינטיליגנציה.

עדיף לא לראות שום דבר מהזבל שנקרא "תקשורת ישראלית"

כמו החמאס הורדות, זה נבלה וזה טרפה.

פורסם
לפני שעה, עדי-אל כתב:

עדיף לא לראות שום דבר מהזבל שנקרא "תקשורת ישראלית"

כמו החמאס הורדות, זה נבלה וזה טרפה.

אין לי אהבה לערוץ 12, שדואג להראות כמה הפלסטינים מסכנים בעזרת אוהד חמו ודנה וייס (בזמנים רגילים), אבל ערוץ 14 זה בור של חרא.

פורסם
לפני שעה, יבגניפ כתב:

למה אתה לא מאמין?

אין לי ספק שהרוטמנים רואים בעצמם סוג א, ובנו - שאר אזרחי ישראל סוג ב'.

הסיבה היחידה שאני יכול לפקפק בזה שזה נאמר במילים האלו, זה שזה באמת עובר רף קיצוני של טמטמום ו\או יכולת להבין מה מרגישים אנשים אחרים, אפילו בשביל רוטמן.

בכל מקרה, שיתבע את גיא פלג. איחלתי לשני הצדדים בהצלחה. 

כמו שכתבתי כאן בעבר.

גדלתי במוסדות הדגל של הציונות הדתית. 

ועדיין, אף פעם לא הרגשתי שנתנו לנו תחושה שאנחנו עליונים יותר מאחרים.

אלא עיקר החינוך היה "בשביל כבוד צריך לעבוד" תלכו, תצטיינו, תהיו המובילים. אבל זה לא יבוא לבד. אלא על ידי עבודה קשה.

.

פורסם
לפני שעה, יבגניפ כתב:

למה אתה לא מאמין?

אני מאמין שהוא לא מספיק טיפש בשביל להגיד דבר כזה גם אם הוא חושב ככה.

לדעתי הוא התכוון להגיד שהדם שלהם לא פחות אדום, אבל הוא פשוט עילג.

אתמול הייתה כתבה עם הרבשצ של בארי. הוא תיאר תמונה מחרידה. הצבא סירב להבין את גודל האירוע ושלח רק יחידות מיוחדות. הוא אומר שצוות של שלדג הגיע לבארי כבר ב9 בבוקר. נכנסו וכשנפגע להם לוחם הם חילצו לאחור בטענה שהשטח לא סטרילי..

הם חיכו מחוץ לקיבוץ וגם כשהגיעו עוד כוחות, הם לא נכנסו פנימה, בזמן שחברי כיתת הכוננות נלחמים ומשפחות נשחטות בבתים.

הגיע מסוק. הוא ביקש מהטייס להפציץ מחסן שבו היו 50 מחבלים. הטייס אמר שאסור לו לירות בתוך שטח מיושב.

הוא התקשר לכל הגורמים עד שבשעה 12 דיבר עם ראש הממשלה בעצמו ואמר לו שיש מאות מחבלים וישלחו כוחות גדולים.

רק בשתיים הצבא התחיל להיכנס לקיבוץ.

היה ממש מסמר שיער לשמוע אותו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

אתמול הייתה כתבה עם הרבשצ של בארי. הוא תיאר תמונה מחרידה. הצבא סירב להבין את גודל האירוע ושלח רק יחידות מיוחדות. הוא אומר שצוות של שלדג הגיע לבארי כבר ב9 בבוקר. נכנסו וכשנפגע להם לוחם הם חילצו לאחור בטענה שהשטח לא סטרילי..

יש וידאו של לוחמי שלדג מחסלים מחבלים בש.ג. של בארי בשעה 9:58.

פורסם
לפני 37 דקות, פינדר כתב:

אני מאמין שהוא לא מספיק טיפש בשביל להגיד דבר כזה גם אם הוא חושב ככה.

בנושא של הטיפש חולק עליך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, om2 כתב:

כמו שכתבתי כאן בעבר.

גדלתי במוסדות הדגל של הציונות הדתית. 

אלא עיקר החינוך היה "בשביל כבוד צריך לעבוד" תלכו, תצטיינו, תהיו המובילים. אבל זה לא יבוא לבד. אלא על ידי עבודה קשה.

עברו הרבה מים בנהר מאז שהיית ילד, וגם בציבור הזה יש זרמים, קיצוניים ומתונים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 שעות, yb כתב:

ראש הממשלה בפועל של ישראל זה ביידן,  לפחות עד שהוא יצליח לחלץ את האזרחים אמריקאים מהשבי...  משם החתול מקבל את המפתחות ... 

לא מאמין בזה. 

ביידן רוצה להציל את האזרחים שלו לא פחות ממה שאנחנו רוצים להציל את שלנו אז הוא יעשה מה שצריך ועם מי שצריך בשביל זה. 

זה שביידן דיבר עם ביבי איזה 10 פעמים ובא לביקור בחודש האחרון לא אומר שהוא מחליט מה לעשות. זה גם לא הגיוני, ביבי עובד 24 שעות ובידן בכמה שיחות טלפון מנהל את המדינה? 

הוא לא הביא לפה כמה נושאות מטוסים עם המון חיילים בשביל 10 אזרחים שלו. 

אני לא מתמצא בפוליטיקה וטוב לי ככה. אבל נשמע לי שאנשים פה זורקים משפטים של לפני ה7/10 והעולם (שלי לפחות) השתנה מהיום הזה. אני מאמין שגם ביבי השתנה מאז תראה את צה"ל איזה יופי הוא עובד מאז אז כן קרתה טעות קריטית שעלתה בחיי הרבה אנשים. אבל להגיד לראש ממשלה ללכת הבית באמצע מלחמה סלחו לי אבל רק מי ששונא את המדינה והתושבים שבה אומר את זה. 

אני מדבר מהלב ומקווה שאני לא פוגע במישהו אבל אני מרגיש שאני חייב להגיד את זה. 

• אהבתי 7
פורסם
לפני כשעה, MiniMiz3r כתב:

יש וידאו של לוחמי שלדג מחסלים מחבלים בש.ג. של בארי בשעה 9:58.

רואים את זה בכתבה.

הם נשארו בשער ולא נכנסו פנימה.

טעיתי קודם כשכתבתי שהרבשץ מופיע בכתבה. הוא הראשון שנהרג.

למעשה אחד מחברי כיתת הכוננות מספר שכבר היה עם חיילי שלדג ליד הבית שלו, שבו אשתו והילדים מתחבאים. והחיילים ביקשו ממנו שיעזור להם לחלץ את עצמם לאחור כדי שיחכו לעוד כוחות..

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 שעות, Night Driver כתב:

לא יוצאים לבחירות אלא הכנסת מתכנסת (ואם חברי כנסת מתפטרים אז הבאים בתור ברשימה מחליפים אותם), בוחרים נציג מוסכם על הרוב, מקימים מנשלת חירום לאןמית אמיתית ואחרי המלחמה יוצאים לבחירות.

על מה אתה מדבר? אתה רוצה להחליף את ההנהלה שמכירה את המצב מבפנים יותר טוב מכולם במצע תהליך ? לא משנה מי הבאים בטור יקח להם המון זמן להכנס לעניינים. 

ושוב פעם מי הראש ממשלה? הרי יש לא מעט שרוצים את זה. אז צריך לעשות בחירות כל שהם ובטוח שלא יהיה מקובל על חלק מהאנשים אז יצאו להפגנות וכל זה תוך כדי מלחמה להעסיק את המשטרה וההנהגה בעוד דברים?

רק לפני כמה הודעות מישהו רשם ובצדק שהחברה ממאה שערים מעסיקים את המשטרה בזמן הכי לא נכון אז החלפת הנהגה והפגנות למי יש זמן להתעסק עם זה?

פורסם

אתה מחליף ממשלה גרועה במששלה מתפקדת עם הרכב שמשתנה לא בהרבה.

סביר להניח שהסמוטריצ'ים יעופו ובמקומם יכנסו הגנצים והלפידים. זה הכל.

תוכל להקים קבינט מקצועי ואז תוכל לנהל את המלחמה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, nisim91 כתב:

אני מאמין שגם ביבי השתנה

הים אותו ים

הערבים אותם ערבים

והביבי אותו ביבי

גם היום הדבר הכי חשוב לו זה המשך הקריירה שלו כראש ממשלה. כל השאר בעדיפות נמוכה יותר.

אם זה מי שאתה חושב שצריך להנהיג אותנו אחרי משבר כל כך גדול, שהוא האחראי הכי גדול עליו אז אין לי מה לומר לך יותר.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

r

לפני שעה, om2 כתב:

בוא נתחיל בבסיס: לפי כל הנתונים שאני מכיר, ילדים במערכת החינוך של הציונות הדתית מקבלים תקציב גבוה יותר פר תלמיד מחילונים.

מעל זה, מערכת חינוך דתית נפרדת מאפשרת מערכת יחסים מעוותת עם זו החילונית. אנחנו ״נהנים״ מתוכניות קרוב לבבות שקר כלשהו, ואבי מעוזים למיניהם. אבל לא הפוך. ואני חושב שזו היתה המטרה הבסיסית מאחורי מערכת חינוך נפרדת לילדים דתיים.

המאמץ הפוליטי של חרדלים וחלק מהדתיים לשווק את עצמם כאליטה ישראלית חדשה גם די מתועד ונחקר. זה לא אומר שכל הדתיים חושבים ככה או מכוונים לשם. ברור. בטוח שהרוב לא. אבל בהנהגה מהסוג של רוטמנים וכו׳, זה ללא ספק חלק גדול מהסיפור. ואני מציע לך, סתם, אם זה מעניין אותך, לקרוא חוקרים כמו יגיל לוי או תומר פרסיקו (אני יודע שיש גם כאלו שמזלזלים בו, לא ככ בטוח למה), שעושים בזה ובנושאים קרובים.

ראיתי ברוטר שרוטמן שלח מכתב מאיים לפלג. כתב שהוא עוסק עכשי ואך ורק ב״מאמץ מלחמתי״. אני מת לדעת מה זה אומר.

לפני 18 דקות, nisim91 כתב:

אני מאמין שגם ביבי השתנה מא

ביבי השתנה פעם אחת במהלך חייו: כששילם מחיר פוליטי על קיצוץ הקצבאות המפורסם לפני 20 שנה.

זהו.

• אהבתי 4
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...