Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 שעות, פינדר כתב:

גם על זיקים הסתערו. כשהתחילו לירות על הבן שלי והמ"כית שלו, הגיעו המ"פ והסמ"פית והורו לו לרוץ למיגונית. הם ניהלו שם קרב עד הכדור האחרון ונהרגו שלושתם. בכלל כל סגל הפלוגה שמר על הטירונים בגופו וכמעט כל הסגל נהרג. טירון אחד נהרג אבל עשרות ניצלו אודות לגבורת הסגל.

לגמרי מגיע להם עיטורים.

קודם כל, שמח שהבן שלך בסדר!

אם אפשר לדעת איך הוא מתמודד עם זה אשמח, אפילו בפרטי.

לגבי המלחמה בשטח, מסכים, והכוונה שלי היא לכל מי שהיה בשטח ונלחם. 

גיבורים שהצליחו חיים של אלפים, אם לא הם יש השתלטות של חמאס על כל הערים לשבוע ואז אנחנו באותו תסריט בצפון. המדינה צריכה לפתוח את ארון העיטורים ובו זמנית להתחיל לשלם פה לפסיכולוגים, יש פה ילדים שראו בגיל 18 מראות שאנשים בוגרים לא ראו כל החיים שלהם, אפילו קהלני שהזכירו פה לא התמודד עם ערימת תינוקות.

הכוונה שלי שבסיס זיקים לא מוצב היא שבגלל זה הם לא נערכו עם כוננות עם שחר, ואפילו טירונים עושים שמירה. זה בט"ר.

לפני 7 שעות, Pika007 כתב:

המצב שאנחנו נמצאים בו הזוי.

מצד אחד, כל הסיפורים שעולים לכל מקום, הפייסבוק של כולנו שמפוצץ במודעות אבל, מאות אלפי אנשים בשטחי כינוס, מורל שהמדינה לא ידעה מאז הקמתה ורוח התנדבות אין קץ.

ומצד שני- הרגשה שהכל לגמרי מתמסמס, הרבה חזרה לשגרה, אפילו חמאס יורים פחות רקטות, מעין דעיכה שכזו.האם אנחנו עומדים לראות נסיון לחלזש את האסון הגדול בתולדות המדינה? מעניין שגם ההצהרות הלוחמניות של "נשמיד/נפרק את חמאס" הפסיקו להיזרק לחלל האוויר.

16 יום בלימבו.

בשטחי כינוס כולם עם מוטיבציה לנסות לעשות מה שאפשר לשחרר את החטופים, לנקום בחמאס ולנקום את המוות של חברים שלהם.

והכי חשוב - בשטחי כינוס לא רואים כל היום ערוץ 12 או מבלבלים את השכל כמו שאנחנו עושים. יורים, מפוצצים ומתאמנים. זהו.

• אהבתי 3
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

הניו יורק טיימס מדווחים שבארה"ב יש רושם כאילו צהל לא באמת מוכן ללחימה קרקעית בעזה, ולישראל אין תוכנית אמיתית בכלל מה רוצים לעשות. אריה דרעי מודה בזה, והפעם הוא כנראה לא משקר. 

לפני 5 שעות, Supertigre כתב:

גם במשיחיים שלנו צריך לטפל, להפסיק את מערכת הלימוד העצמית במימון המדינה, להפסיק את פעילות הרבנים שגורמים להם לחשוב שהם גזע עליון, שהאדמה מקודשת ושהם בכלל בשליחות האל ליישב או לכבוש את האדמה. 

אם נשרוד את המלחמה, אני אופטימי לגבי זה. רואה גם אצל חבריי הימניים יותר כעס על החברים האלו והכיוון שאליו הם לקחו את המדינה. רוצה מאוד להאמין שהקשקושים ההזויים של רוטמן וסטרוק בעיקר ימשיכו לגרום למיינסטרים לסלוד מהם. 

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 4 שעות, mikyl כתב:

ואתה עדיין מדבר שטויות. 

80% מערביי ישראל מתנגדים למתקפה הרצחנית של חמאס בדרום

סליחה, שכחתי. זה סקר של שמ0לנים אנכיסטים.

יש 1.8 מיליון מוסלמים בישראל, 20 אחוז מתוכם זה כמעט 400 אלף שתומכים בטבח של חמאס.. קצת פחות כיף לשמוע את זה ככה נכון? זה גם בערך המספרים של אלה שיצאו לרצוח יהודים בשומר החומות.
פספסת את הטיקטוקרית מנצרת עם האקדחים? או את השחקנים, שאמורה להיות ליברלית ומתקדמת כי היא שחקנית ואפילו התנשקה עם עופר שכטר בסדרה אבל העלתה צילום של אחת החטופות הקשישות שנחטפה לעזה עם הכיתוב "בדרך לכיף של חייה" או תמונה של הטרקטור הורס את הגדר וכיתוב "כמו ברלין".. תתעדכן.

אבל העיקר לרשום שאני מדבר שטויות..

מה שכן - זאת ההזדמנות של הממשלה הבאה לעשות חריש עמוק בחברה הערבית.

כל מי שקשור לארגון פשיעה לכלא/גירוש לעזה לשחק עם בני דודים שלו.

לפני 4 שעות, mikyl כתב:

לא יודע על איזה בדיוק מוצבים מדובר. מה שאני מכיר זה לפחות 8/10 חיילים עם מאגים בכל העמדות. וב-73 הם עצרו הרבה יותר מ5-10 מחבלים.

כבר לא קורה.

בקו האחרון שעשיתי בתור מילואים החלפנו סדירים, במקום 6 עמדות מאוישות היו 3 כי היה חוסר סד"כ. וזה היה מוצב גדול.

התלהבו מקיצור שירות, התלהבו מ"צבא חכם קטן", קיבלנו את המצב הנוכחי. 

וב-73 כל המוצבים גם בדרום וגם בצפון קרסו. הבלימה הייתה בקווים מאולתרים אחר כך (כוח צביקה וזה).
אם כבר זה ממש עצוב כי ההיסטוריה חוזרת על עצמה - בכירי צבא ומערכת ביטחון זחוחים, ממשלה חיה בסרט, קונספציה שקורסת, דור של בני 18-20 שבאלתורים מטורפים וסיפורי גבורה מצילים את המדינה.

לפני 14 דקות, יבגניפ כתב:

אם נשרוד את המלחמה, אני אופטימי לגבי זה. רואה גם אצל חבריי הימניים יותר כעס על החברים האלו והכיוון שאליו הם לקחו את המדינה. רוצה מאוד להאמין שהקשקושים ההזויים של רוטמן וסטרוק בעיקר ימשיכו לגרום למיינסטרים לסלוד מהם. 

ילחמו על אחוז החסימה במקרה "הטוב" (שלהם, רע שלנו).

• רעיון טוב! 1
פורסם

לדעתי, אולי כדאי להמתין עם כניסת הכוחות הקרקעיים. כדאי להחזיר קודם את החטופים ולתת למצב להירגע ואחר מכן להיות במצב דרוך על כל רקטה שיוצאת מחמאס.

בזמן הזה, שהממשלה המחורבנת הזו תשלים את מטרותיה האזרחיות במצב חירום עם שיקום הכלכלה ומוכנות הצבא עם יעדים ומטרות ברורים יותר. זה ייתן לנו עוד לגיטימציה בעולם כי אנחנו זורקים למעשה את הכדור לידיים של חמאס (שוב, אבל לנוכח הנסיבות זה כנראה נדרש) וברגע שחמאס יעז שוב, נשחרר את אש הגיהנום. 

• רעיון גרוע 1

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לפני 6 שעות, om2 כתב:

יכול לשתף אותך שגם אצלנו היה "אירוע" (בסוף זה היה סתם גנבים) שבשבוע השני-שלישי לטירונות, מופעלת אזעקת אמת בבסיס. 

המפקד שלנו יוצא בתחתוני בוקסר (כן כן) עם ווסט. נשק ומחסנית בהכנס.

עוד כל מיני מפקדים בלבוש שינה כולל המב"ס בפיג'מה.

צעקו לנו לשכב על הרצפה, יש חדירה ודאית.

הם רצו לטפל באיום,

אבל אנחנו כמובן שלא נשכבנו על הרצפה אלא הצצנו לראות מה קורה. (עזוב ירי לא ירי, לראות את המפקד שלך בתחתונים זה לשלעצמו היתה חוויה)

אבל כן. גם אם היו הורגים חס וחלילה את כל הצוות. לנו הטירונים לא היה יותר מדי מה לעשות  רובנו ירינו כדורים בודדים במטווחים. ככה שגם אם היינו רוצים לתת מכת אש. לא באמת היינו יכולים.

האירוע לפני כ15 שנים

בתקופה שלי ההנחיות היו תצא אפילו ערום אבל עם קסדה כדי שיזהו אותך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 12 דקות, Shmulik_Miata כתב:

לדעתי, אולי כדאי להמתין עם כניסת הכוחות הקרקעיים. כדאי להחזיר קודם את החטופים ולתת למצב להירגע ואחר מכן להיות במצב דרוך על כל רקטה שיוצאת מחמאס.

בזמן הזה, שהממשלה המחורבנת הזו תשלים את מטרותיה האזרחיות במצב חירום עם שיקום הכלכלה ומוכנות הצבא עם יעדים ומטרות ברורים יותר. זה ייתן לנו עוד לגיטימציה בעולם כי אנחנו זורקים למעשה את הכדור לידיים של חמאס (שוב, אבל לנוכח הנסיבות זה כנראה נדרש) וברגע שחמאס יעז שוב, נשחרר את אש הגיהנום. 

באופן תיאורטי נכון, באופן מעשי ההרתעה הישראלית תתרסק לגמרי, כשכולם ישכחו מהמצב חיזבאללה יפלשו מהצפון ונסיים עם עוד 3500 נרצחים.

פורסם
לפני 6 שעות, om2 כתב:

יכול לשתף אותך שגם אצלנו היה "אירוע" (בסוף זה היה סתם גנבים) שבשבוע השני-שלישי לטירונות, מופעלת אזעקת אמת בבסיס. 

המפקד שלנו יוצא בתחתוני בוקסר (כן כן) עם ווסט. נשק ומחסנית בהכנס.

עוד כל מיני מפקדים בלבוש שינה כולל המב"ס בפיג'מה.

צעקו לנו לשכב על הרצפה, יש חדירה ודאית.

הם רצו לטפל באיום,

אבל אנחנו כמובן שלא נשכבנו על הרצפה אלא הצצנו לראות מה קורה. (עזוב ירי לא ירי, לראות את המפקד שלך בתחתונים זה לשלעצמו היתה חוויה)

אבל כן. גם אם היו הורגים חס וחלילה את כל הצוות. לנו הטירונים לא היה יותר מדי מה לעשות  רובנו ירינו כדורים בודדים במטווחים. ככה שגם אם היינו רוצים לתת מכת אש. לא באמת היינו יכולים.

האירוע לפני כ15 שנים

טירונות 02?

ב 99 עשיתי טירונות 02 אחרי פחות משבוע עשינו כבר מטווח שכולל עמידה, שכיבה וישיבה. זה כדי שנוכל לצאת שבת עם נשק 

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

באופן תיאורטי נכון, באופן מעשי ההרתעה הישראלית תתרסק לגמרי, כשכולם ישכחו מהמצב חיזבאללה יפלשו מהצפון ונסיים עם עוד 3500 נרצחים.

לא בטוח שההרתעה תתרסק. אנחנו מצהירים שאנחנו מוכנים ודרוכים על כל פיפס קטן שייצא מחמאס וזה דווקא יכול לשדר יותר עוצמה מהמצב הנוכחי שבו הכוחות סתם מתייבשים להם בשטחי הכינוס.

עריכה אחרונה על ידי Shmulik_Miata

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

אם אפשר לדעת איך הוא מתמודד עם זה אשמח, אפילו בפרטי.

זו שאלה קשה, שאנחנו ההורים עדיין מנסים לפענח.

• מבאס 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 דקות, Shmulik_Miata כתב:

לא בטוח שההרתעה תתרסק. אנחנו מצהירים שאנחנו מוכנים ודרוכים על כל פיפס קטן שייצא מחמאס וזה דווקא יכול לשדר יותר עוצמה מהמצב הנוכחי שבו הכוחות סתם מתייבשים להם בשטחי הכינוס.

להפך. הצהרנו שנחסל את חמאס. במקום זה אנחנו נותנים לו סיוע הומניטרי כדי שישחרר חטופים מתי שיתחשק לו.

במקום זה צריך להציב להם תנאי ברור, התקיפות רק יתחזקו ויפסקו בכניעה ללא תנאים ושחרור כל החטופים בלבד.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 7 שעות, Supertigre כתב:

הבחור הופיע עכשיו בערוץ 12 וחזר על הדברים שהצגת. הוא לא מתכוון שנהיה כמוהם, אלא שנשמיד ונשפיל אותם בצורה מוחלטת. 

זה כבר עניין של פרשנות. הוא קרא לנקמת דם. אמר שצריך להרוג 50000 עזתים דבר ראשון, שיבינו את גודל הטעות, ואז להתחיל רק לחשוב על תכנית, כן כניסה לא כניסה. לדבריו זו השפה שצריך לדבר. אני מבין את מה שהוא טוען, אבל לא משוכנע שהיתרונות של הגישה הזו היו עולים על החסרונות שלה. 

בלי קשר, לגבי מה שצוין פה בקשר לערבי ישראל. אני רק אדגיש כי בהודעה המקורית שלי התייחסתי (למעשה התייחס הפרשן) לפלשתינים, או תושבי הגדה ועזה, ולא ערביי ישראל. ראיתי שהתפתח פה ויכוח אז רציתי להבהיר את כוונתו. 

• אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 42 דקות, עדי-אל כתב:

טירונות 02?

ב 99 עשיתי טירונות 02 אחרי פחות משבוע עשינו כבר מטווח שכולל עמידה, שכיבה וישיבה. זה כדי שנוכל לצאת שבת עם נשק 

כן. 02

לצאת לשבת עם נשק? 

בדיחה.

בטירונות אפילו במגורים לא הרשו לנו להסתובב עם כדורים במחסנית מחשש פליטת כדור.

כל הסדיר לא יצאתי מעולם שבת עם נשק הביתה. אבל כן היה לי נשק צמוד עם מחסנית אחת כל הסדיר. לפני היציאה הביתה היה חייב להפקיד בנשקיה.

ואם כבר.

היתה חוסר התאמה מוחלטת בין ההכשרה שלי ברובאי 02. ירי של כדורים בודדים אולי  אולי עשרות

ולבין רמת המשימה שנדרשה ממני (בוא נגיד שבסדיר הסתובבתי לבד עם נשק, מחסנית מלאה ונהג רכב ממוגן לא חמוש באיזור שלינץ' בחייל זה מילה מקובלת)

.

פורסם
לפני 11 שעות, om2 כתב:

כן.

אבל איזה ליצן אחר תשים במקומו?

כל אחד וכל דבר. את גנץ, את לפיד, את החתול של מירב מיכאלי, את העציץ בפינה של השולחן שלי וגם את החבר הדמיוני של הילד בגנון הקרוב לביתי.

כולם יתפקדו כרגע טוב יותר מהאפס שמחמם את הכיסא נכון לעכשיו.

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...