Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נביא שקר - מנבא דברים דמיוניים, בהתאם למשאלות הלב, על שלום וניצחון, דברים שערבים לאוזני ההמון, הנוטה טבעית להאמין לדברי דמיון מרגיעים.

יחסית למגזר שטוען שהוא קורא (יומם וליל) בתורה ובתנ"ך בכלל, קצת קשה לכם לזהות נביאי שקר.
נתניהו/בן גביר וכו'.

תבדקו את ספרי התורה שלכם, אולי עברו עריכה ע"י קהלת.

Peugeot  5008 2023 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 19 דקות, נקודה טובה כתב:

היי, זה נראה שאפילו פה יש עוד כאלה :)

סתם שאלה באמת, יצא לי לנסוע כמה ימים בתח"צ חילוני מובהק ועשה לי רושם שאפעס, גם אצלכם מודעים לאיזה רגישות בנושא - לא ראיתי גבר מתיישב סתם ליד אישה ולהפך אם הוא לא היה חייב. בגדול האוטובוס היה מסודר כמעט כמו בחרדים.

אז באמת אני שואל, נניח שביקשו ממנה להחליף מקום בגלל שהיא אישה - מה מעליב פה? כי היא אישה? כי לא רוצים לשבת לידה? זה קטנוני תופת.

מה ראית? נשים מכוסות מאחורה וגברים מקדימה? אני לא נתקלתי בזה מעולם. 

ברור גם לגמרי שאם אני יכול לשבת לבד ולא ליד מישהו, זה מה שאעשה, אולי אפילו אעמוד אם זו נסיעה קצרה, כי אני מעדיף לא לשבת בצפיפות ליד מישהו מיוזע. 

אבל אם אבחר לשבת ואין מקום לבד, אתיישב ליד גבר או אישה, זה לא משנה. 

ומה דעתך אם כשאתה תשב לידי אבקש ממך להחליף מקום כי לא מתאים לי לשבת ליד חרדי? מה מעליב פה? זה קטנוני תופת. 

• אהבתי 4

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 42 דקות, נקודה טובה כתב:

היי, זה נראה שאפילו פה יש עוד כאלה :)

סתם שאלה באמת, יצא לי לנסוע כמה ימים בתח"צ חילוני מובהק ועשה לי רושם שאפעס, גם אצלכם מודעים לאיזה רגישות בנושא - לא ראיתי גבר מתיישב סתם ליד אישה ולהפך אם הוא לא היה חייב. בגדול האוטובוס היה מסודר כמעט כמו בחרדים.

אז באמת אני שואל, נניח שביקשו ממנה להחליף מקום בגלל שהיא אישה - מה מעליב פה? כי היא אישה? כי לא רוצים לשבת לידה? זה קטנוני תופת.

אני נוסע בקווים שמגיעים לבני ברק. יושב ליד נשים חרדיות. לא מתאים להן? שילכו ברגל. 

ואני גם באמת שואל: נניח שאני אבקש ממך לא לצאת מהגטו שלך, ולא להגיע לאיזורים של חילוניים. נניח בתי חולים. מה מעליב פה? 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 20 דקות, SurfHigh כתב:

אבל אם אבחר לשבת ואין מקום לבד, אתיישב ליד גבר או אישה, זה לא משנה. 

אז לא פגשתי אותך.

לפני 21 דקות, SurfHigh כתב:

ומה דעתך אם כשאתה תשב לידי אבקש ממך להחליף מקום כי לא מתאים לי לשבת ליד חרדי? מה מעליב פה? זה קטנוני תופת. 

לא. אני שאלתי בהנחה שיש מודעות לעניין אצלכם,

אם לא - אז זה בהחלט לא קטנוני.

לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

יושב ליד נשים חרדיות.

בדווקא? לא ליד חילוניות?

לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

ואני גם באמת שואל: נניח שאני אבקש ממך לא לצאת מהגטו שלך, ולא להגיע לאיזורים של חילוניים. נניח בתי חולים. מה מעליב פה? 

עיין לעיל, מר אדון הארץ הנכבד .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני בדרך כלל מעדיף לעמוד באוטובוסים במקום לשבת ליד מישהו כי אני תמיד עולה מסריח ומזיע😅

אבל בוא, מה הבעיה לשבת איפה שרוצים? למה בכלל לעשות מזה עניין? אם אתה לא רוצה לשבת ליד אישה, תעמוד. האישה שבאה לשבת לידך, לא מעניין אותה ההעדפות המיוחדות שלך. היא רוצה לשבת כי יש מקום פנוי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 6 דקות, נקודה טובה כתב:

בדווקא? לא ליד חילוניות?

הוא לא רשם בדווקא, רשם שהוא יושב. אפשר להניח שזה המקום היחידי שפנוי וכל זה.

לפני 7 דקות, נקודה טובה כתב:

עם מה שרשם פה אני יכול להסכים דווקא.

יש רחוב בגבעת מרדכי שחותך לי את הדרך לבית, אממה הוא סגור בשבת לתנועת כלי רכב.

שאר השבוע אוכלוסייה דתית מגיעה לרחוב שלי כי יש שם כל מיני הרצאות. יכול לחסום את זה לתנועה בראשון עד חמישי כי לא מתאים לי שלוקחים לי חנייה?

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 5 דקות, נקודה טובה כתב:

בדווקא? לא ליד חילוניות?

איפה שיש מקום פנוי. אני לא עושה פרופיילינג. זה תחבורה ציבורית. דמוקרטיה זה כל הקונספט שלה. חבריי שלא מתחברים לזה נוסעים ברכב או רוכבים על אופניים.

לפני 6 דקות, נקודה טובה כתב:

אפשר לנהל את אותו הדיון מיליון פעם. אתם חייבים לנו את החיים שלכם, ואת היכולת לשרוד בלי תמותה של תינוקות, רעב ומגפות. למרות שעם חוסר החיבה של חלקכם לחיסונים או תברואה סבירה בערים שלכם, גם זה די מוגבל כבר. החוצפה שלכם, שבכלל מאפשרת לכם לשאול למה לא מתפשרים איתכם עוד, היא פנונמנלית ברמות שאני לא מכיר מאף כת אחרת. אני מבין שזה מגיע מחוסר מודעות עצמית קיצונית. אתה אשכרה לא מבין כמה ההתנהגות שלכם מחליאה. אבל זו לא נחמה גדולה מדי.

• אהבתי 7
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 7 דקות, יבגניפ כתב:

. אתם חייבים לנו את החיים שלכם, ואת היכולת לשרוד בלי תמותה של תינוקות, רעב ומגפות. למרות שעם חוסר החיבה של חלקכם לחיסונים או תברואה סבירה בערים שלכם, גם זה די מוגבל כבר. החוצפה שלכם, שבכלל מאפשרת לכם לשאול למה לא מתפשרים איתכם עוד, היא פנונמנלית ברמות שאני לא מכיר מאף כת אחרת. אני מבין שזה מגיע מחוסר מודעות עצמית קיצונית. אתה אשכרה לא מבין כמה ההתנהגות שלכם מחליאה. אבל זו לא נחמה גדולה מדי.

יברכך ה' בכל מעשה ידיך .

• אהבתי 1
פורסם

אגב, נריה קראוס דבקה בסיפור שלה.

לא יודע מי צודק, אבל זה חסר משמעות.

התופעה הזו קיימת בטיסות ובאוטובוסים.

image.thumb.png.219ee238b407cddbbd0a9723932a2bb3.png

והנה עוד קצת על אזרחים סוג ב׳, שמסדרים להם קווי ספיישל ישירים, על חשבון כלל הציבור.

בקווים האלו לא מעירים לנשים חילוניות, כי פשוט לא תהיה להן הזדמנות לעלות על האוטובוס בככל.

image.thumb.png.a4de8dbd5e1af4c8f87c41f8de8bef83.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 15 דקות, פינדר כתב:

אגב, נריה קראוס דבקה בסיפור שלה.

לא יודע מי צודק, אבל זה חסר משמעות.

התופעה הזו קיימת בטיסות ובאוטובוסים.

והנה עוד קצת על אזרחים סוג ב׳, שמסדרים להם קווי ספיישל ישירים, על חשבון כלל הציבור.

בקווים האלו לא מעירים לנשים חילוניות, כי פשוט לא תהיה להן הזדמנות לעלות על האוטובוס בככל.

1. נריה קראוס רק מוכיחה שהיא שיקרה. כולה רצו לשבת ביחד, לא הסכימה, זכותה, אבל לא נבחו עליה ולא דרשו.

זה יכול להתפרש כמו בשרשור המקביל על טיסות, שאנשים לא משלמים על מקום ואז עושים רעש. קורה בכל המגזרים. לא מצדיק מן הסתם, ומי שלא שילם על כיסא שיישב בשירותים מבחינתי, אבל משהו נגדה באופן אישי או נגד נשים.

2. מה שמוביל לקטע השני - ביזיון, והמשך שדידת הקופה הציבורית.

הבעיה היא שאם משקרים כמו בסעיף 1 קשה לשכנע אנשים בצדקת סעיף 2. כלומר אפשר לשכנע את מי שנייטרלי, אבל את הגרעין הקשה קצת פחות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני כשעה, פינדר כתב:

לא יודע מי צודק, אבל זה חסר משמעות

זה לא חסר משמעות כי להשמיץ קבוצת אנשים על חשבון בן אדם מסכן בגלל משהו שלא קרה רק בשביל פוסט בטוויטר זה לא יפה.

רוצה לעשות פוסט על חרדים שמפריעים בטיסה? חכה שזה יקרה לך, תתעד ואל תמציא.

תחשוב שהיית טס עם אשתך והייתם מקבלים מקומות נפרדים, אתה תבקש בנימוס להחליף מקום עם מי שיושב ליד אשתך ואז הוא יתחיל להתחרפן על הישראלים החוצפנים שעושים בלאגן בטיסות.

גם הטענה ש"בכל פעם שאישה מתלוננת על הדרה מאשימים אותה שהיא נגד היהדות" זה מפגר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, נקודה טובה כתב:

יברכך ה' בכל מעשה ידיך .

לא רוצה שהוא יברך אותי ולא שהשליחים שלו פה יקללו אותי.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 13 דקות, SlowRide כתב:

רוצה לעשות פוסט על חרדים שמפריעים בטיסה? חכה שזה יקרה לך, תתעד ואל תמציא.

הגזמת קצת..

התופעה קיימת וגם נתתי דוגמא שניתקלתי בה אישית בטיסה.

בן גביר בעימות ישיר עם המפכ״ל.

מצהיר שהמשטרה צריכה לפעול לפי דין.

אבל מבחינתו ״דין״ זה מה שקובעת הממשלה שנבחרה ע״י הרוב ולא ביהמ״ש (שהוא זה שמפרש את הדין בדמוקרטיה).

https://twitter.com/JoshBreiner/status/1691723898679673185?s=20

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 שעות, SurfHigh כתב:

לפני שנה חזרתי בטיסת בריסל איירליינז מבריסל. לצערי טייסי אלעל פתחו בשביתה פראית באותו יום (יום העצמאות, העיקר החברה "הלאומית"). 

בכל מקרה, העבירו לטיסה שלנו איזה 30-40 בחורי ישיבה עם הרב שלהם, אשתו ועוד כמה נספחים. 

מה דעתך, הם ישבו במקומות שלהם בזמן ונתנו למטוס להמריא? לא. 

הם התחילו במשחקי הכיסאות שלהם, בינם לבין עצמם ועם נוסעים אחרים. 

מזכיר לי את ליל הסדר עם המשפחה של אישתי

• מצחיק 1
פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

1. נריה קראוס רק מוכיחה שהיא שיקרה. כולה רצו לשבת ביחד, לא הסכימה, זכותה, אבל לא נבחו עליה ולא דרשו.

איך הגעת לזה? כי היא כתבת חדשות 13?

בואו נשים סוף להתרת הדם והשקרים. הנה קטע של שיחה על המטוס עם דייל שנכח באירוע.

לפני שעה, יובל .מ. כתב:

2. מה שמוביל לקטע השני - ביזיון, והמשך שדידת הקופה הציבורית.

הבעיה היא שאם משקרים כמו בסעיף 1 קשה לשכנע אנשים בצדקת סעיף 2. כלומר אפשר לשכנע את מי שנייטרלי, אבל את הגרעין הקשה קצת פחות.

מה הקשר? מקרים שונים מדווחים על ידי אנשים שונים. 

• תוכן חדש...