Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

משפחת השופטים ...

משכתבת הפרוטוקולים ורדה אלשיך במפגן של מזג שיפוטי למי שחושב אחרת...

"אתה בושה למשפחת השופטים": המתקפה החריפה של ורדה אלשיך - גלובס (globes.co.il)

נדרש שינוי עמוק במערכת המשפט , הפשרה של פרידמן היא התחלה טובה .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

רק לצורך פרופורציות, מדובר בסגנית נשיאה של בית משפט מחוזי שפרשה לפני עשור...

זה כמו להביא את אחד הפרופסורים מחבורת מכחישי הקורונה ולהגיד שחייבים רפורמה במערכת הבריאות.

ואם כבר הלכתי לכיוון של מכחישי קורונה, אולי תחשבו מה זה אומר ש95% מהשופטים, עו״ד, משפטנים ושאר האנשים שעוסקים בתחום מתנגדים לרפורמה.

כולל משפטנים ימנים מהעולם, כמו דרשוביץ חביבו של נתניהו.

ואתם צריכים להיתלות בכמה בודדים כמו פרידמן ועוד כמה.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 22 דקות, פינדר כתב:

רק לצורך פרופורציות, מדובר בסגנית נשיאה של בית משפט מחוזי שפרשה לפני עשור...

זה כמו להביא את אחד הפרופסורים מחבורת מכחישי הקורונה ולהגיד שחייבים רפורמה במערכת הבריאות.

ואם כבר הלכתי לכיוון של מכחישי קורונה, אולי תחשבו מה זה אומר ש95% מהשופטים, עו״ד, משפטנים ושאר האנשים שעוסקים בתחום מתנגדים לרפורמה.

כולל משפטנים ימנים מהעולם, כמו דרשוביץ חביבו של נתניהו.

ואתם צריכים להיתלות בכמה בודדים כמו פרידמן ועוד כמה.

אסמכתא ל 95% ??

כ 3700 עורכי דין חתמו על העצומה מתוך 78,000 אלף עורכי דין רשומים בישראל , פחות מ 5%.

והנה קצת פרופורציות , נשיאת בית המשפט הנוכחית:

קלמן ליבסקינד: אוסף ניגודי העניינים השלם של אסתר חיות | מעריב (maariv.co.il)

כמה בודדים... , כאשר המערכת הדורסנית מאיימת על כל מי שרוצה לבצע שינוים ולא מתביישת בתפירת תיקים אז כולם פוסעים צעד לאחור.

ראינו מה קרה לנאמן, ולאחריו לרמון, לפרידמן עצמו , ולכל מי שהעז לפתוח את הפה על מערכת המשפט.

גם פיקוח על הפרקליטות נחל כישלון כאשר השופטת גרסטל סולקה בבושת פנים על ידי שי ניצן והחונטה.

כאשר כולם מתנגדים לרפורמה זה הסימן הטוב ביותר שמשהו פה מסריח, מזכיר את שלטון הקומונסטים, מי שחרג מהשורה חטף.

חונטה על מלא , המשפחה כמו שאמר ברק כאשר סירב לקבל את גביזון לבית המשפט העליון.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 2 דקות, CX25GTI כתב:

כאשר כולם מתנגדים לרפורמה זה הסימן הטוב ביותר שמשהו פה מסריח, מזכיר את שלטון הקומונסטים, מי שחרג מהשורה חטף.

משפט קלאסי של מתנגדי חיסונים, מכחישי קורונה

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 16 דקות, Mech Morphix כתב:

וטרנספובים!

שמח שלפחות לא מצאת איך לשלב בדיון הזה את הפנטזיות שלך על נערות בנות 15 ששוכבות עם 20 גברים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 25 דקות, פינדר כתב:

משפט קלאסי של מתנגדי חיסונים, מכחישי קורונה

כאשר מדע מעורב בנושא כמו הקורונה אני בד"כ בצד של המדע  , מעניין מה הקשר לזה ולבין מערכת המשפט.

ושוב רק 5% מעורכי הדין בארץ חתמו על ההתנגדות לרפורמה , מעט מהרחוק מה 95% מהנטען מעלה .

פורסם

לא הבנתי מה בכלל אכפת מגופים 0מולנים אנטי דמוקרטים כמו חברות הדירוג. או מאו"ם שמום חשוך, או מדינות פרוגרסיביות עוטות גלימות שחורות וחלוקים לבנים וגופי תקשורת אליטסטים בינלאומיים.

אימפריית ישראל יכולה להשתין על כולם בקשת.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, CX25GTI כתב:

משפחת השופטים ...

משכתבת הפרוטוקולים ורדה אלשיך במפגן של מזג שיפוטי למי שחושב אחרת...

"אתה בושה למשפחת השופטים": המתקפה החריפה של ורדה אלשיך - גלובס (globes.co.il)

נדרש שינוי עמוק במערכת המשפט , הפשרה של פרידמן היא התחלה טובה .

בוא נשים בצד לרגע את העובדה שזה נכתב בקבוצה סגורה של בדימוסים (ואין לך מושג מה אנחנו כותבים על המנהלים כאן בקבוצות הווצאפ הסגורות. היא מאוד מתונה). אתה מתעלם מזה שרוב הבדימוסים יצאו עליה אז זה מעיד עליה ולא על השופטים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 4 שעות, Night Driver כתב:

אם זה מה שאתה חושב אתה מוזמן להחליף למדים ירקוקים יחד עם הילדים שלך והבנות שלך ושל שכניך וללכת להגן על הגבולות.

כל זמן שאתה לא לוקח חלק בתוצאות ההחלטות אין לך זכות להיות שותף בקבלתן.

לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

אין לך בתור חרדי זכות להתלונן על בעיות בטחון או קריסת כלכלה. פשוט אין.

וואלה איפה אני יכול לקבוע תור בשביל לקבל רשות ממכם?

מצחיק לראות את רמת הניתוק. מתוקים שלי אם לא התעוררתם מהחלום עדיין אז תקיצו ומהר. בנתיים הנציגים שלי בשלטון בפועל.

וזה הסיבה היחידה שאני מוצא בקולות הימין שאומרים לממשלה שימו פס אדום בוהק ותדרסו את השמאל היכן שרק אפשר. הם עשו את זה ויעשו את זה אז כדאי להחליש אותם ככל היותר שזה אפשרי.

אבהתי היום לשמוע את החוצפן לפיד מודיע שהוא פנה לנשיא להקים ועדה נשיאותית לדיון ברפורמות במערכת המשפטית. הוא לא הפנים שכרגע יש לו סמכות על החופשות שלו בחו"ל ותו לא.

אם זה היהכל כך חשוב למה הוא לא טיפל בזה בשבתו כרה"מ?

פורסם
לפני 14 דקות, yd b-4 כתב:

אבהתי היום לשמוע את החוצפן לפיד מודיע שהוא פנה לנשיא להקים ועדה נשיאותית לדיון ברפורמות במערכת המשפטית. הוא לא הפנים שכרגע יש לו סמכות על החופשות שלו בחו"ל ותו לא.

אם זה היהכל כך חשוב למה הוא לא טיפל בזה בשבתו כרה"מ?

או, שנשאל שוב, למה במקום לצעוק כמו ילד בן 7 שלקחו לו את הארטיק הוא לא עשה את זה כבר לפני שבועיים והיה מצמצם את כל הרעש והבכי שיש במדינה? להגיע לועדה ולישיבות בכנסת הרבה פחות סקסי מללכת לנאום את אותו נאום שוב ושוב בקורסים של צה"ל.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 47 דקות, Night Driver כתב:

בוא נשים בצד לרגע את העובדה שזה נכתב בקבוצה סגורה של בדימוסים (ואין לך מושג מה אנחנו כותבים על המנהלים כאן בקבוצות הווצאפ הסגורות. היא מאוד מתונה). אתה מתעלם מזה שרוב הבדימוסים יצאו עליה אז זה מעיד עליה ולא על השופטים.

מענין מדוע לא נשמעים גינוי ואו לפחות התכחשות לדברי הגברת מצד שופטים בדימוס.

דממה מוחלטת בתקשורת .

מניח שאם אותם מילים היו נאמרות על ידי שופט לשעבר מהצד השני של המפה , גליקמן ועוד "כתבי " משפט היו דואגים לפמפם זאת ללא הפסקה.

• תוכן חדש...