Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אף פעם לא הבנתי את הפחד של אנשים מרכישת רכב כזה.

תחשוב על זה כאילו לחולה לב השתילו לב חדש.

רק תוודא את כל המסמכים לפני, מאיפה המנוע החדש ובהנחה סבירה שהוא מפירוק ומשומש- כמה ק"מ הוא עבר...

פורסם

מדובר ברכב שלי. המנוע מייבוא ואין לאף אחד מידע מה הקילומטראז' שהוא עבר. לא למוסך ולא ליבואן. זה לא מופיע באף מסמך.

כך שזה די לקנות חתול בשק.

פורסם

החלפת המנוע היא עקב ארוע ביטוחי. אני מתכוון לתבוע את הביטוח על ירידת ערך שהרי ברור שאנשים לא יקנו חתול בשק. מה דעתך?

פורסם

איזה שטויות, מה זאת אומרת חתול בשק. בן כמה המנוע, מה מצב המנוע (רועש, תימנג, בוכנות) מסמכים. אם מישהו אומר לך שהוא לא קונה את האוטו בגלל זה אז משהו אצלו לא בסדר.

פורסם

אין חכם כבעל ניסיון.

לצערי, החליפו לי מנוע. לא ידוע בן כמה המנוע. אין מסמכים (חוץ מרשימון יבוא שאפילו לא מציין את מספר המנוע מודפס אלא בכתב יד), לא ידוע מה הקילומטראז'.

לגבי מצב המנוע: כיום, כחצי שנה אחרי ההחלפה מסתבר שצריך לתקן ראש מנוע.

אז אני שואל: אם היו מציעים לכם לרכוש רכב כזה, כמה הנחה ממחיר מחירון הייתם דורשים במקרה כזה?

פורסם

אם תמצא בן אדם שיש לו כח להתעסק אם זה והאוטו בכללי במצב טוב אז לא תיהיה בעיה למכור. אבל אני מעריך שצריך להוריד בערך 5k כמו התיקון.

פורסם
אף פעם לא הבנתי את הפחד של אנשים מרכישת רכב כזה.

תחשוב על זה כאילו לחולה לב השתילו לב חדש.

רק תוודא את כל המסמכים לפני, מאיפה המנוע החדש ובהנחה סבירה שהוא מפירוק ומשומש- כמה ק"מ הוא עבר...

הנה הפחדים מתממשים. שמו מנוע "חתול בשק" (אני מודע לבעייה של בדיקת המנוע שאולי איננה אפשרית טרם ההתקנה).

alfa 156 2.5.

פורסם

כן מתן. ברור לי.

אבל תיעוד זו לא ערובה כנראה לתקינות מנוע מפירוק (בטח קיבל חצי שנת אחריות שעברה).

עצוב.

אולי מישהו בעל נסיון יוכל לומר איך למזער נזקים במקרה של החלפת מנוע.

אין מנוס לצערי מהורדה משמעותית במחיר אם רוצים למכור.

alfa 156 2.5.

פורסם
מנוע שהוחלף בלי פרטים ותיעוד ושדורש ראש מנוע ירחיק כל קונה פוטנציאלי.

איזה רכב זה?

מזדה 5 שנת 2008 (110000 ק"מ בזמן ההחלפה של המנוע)

• תוכן חדש...