Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

דוד שלי בונה סירה עם מנוע 2 פעימות על שלט רחוק, הוא מחפש יחידת שליטה שהטווח שלה הוא לפחות 500 מטרים,

הוא צריך משהו כמו 6-8 ערוצים. מה לחפש ואיפה? שלט של מכונית צעצוע הרי לא יספיק מבחינת טווח ושלטים של מטוס עולים ימבה שקלים...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לשלט של מכונית אין 6-8 ערוצים. הוא צריך שלט של טיסן. הם עושים גם 2.5 ק"מ טווח, ולא עולים כזה הרבה כסף. אם אתם ממש על תקציב נמוך, תחפשו משהו שנקרא Turnigy 9X.

לא יודע אם הוא עושה 2.5 ק"מ, אבל הוא בהחלט עושה מאות מטרים ויש לו מספיק ערוצים עבורכם. מעבר לזה יש שלטים של Futaba וSpektrum, אבל נראה לי שהטורניג'י הזה יעשה בדיוק את מה שאתם צריכים ובזול.

יש המון נסיון איתו בפורומים - מדובר בשלט טוב מאוד, במיוחד למשהו כמו סירה שלא באמת יכול להתרסק.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בהמשך לדבריו של רועי,

לא בהכרח שצריך שלט של טיסן, הכל שאלה של כמה ערוצים את צריך.

אם אני חושב על זה, אתה צריך ערוץ להיגוי וערוץ למצערת, אלה חובה, השאלה אם יש ערוצים נוספים שאתה באמת צריך.

עד רמה של 2-4 ערוצים יש שלטים של מכוניות שבהחלט יספקו את הסחורה כל עוד תשאר בחברות המובילות (פוטבה וכו׳).

אם באמת מעל 4 ערוצים תחפש שלט של טיסן.

שאלה- כמה גדולה הסירה?

שאלה נוספת- יש לדוד שלך נסיון עם ציוד מקצועי בשלט רחוק (טיסנים, מכוניות, סירות?)

אני שואל מכיוון ש-500 מ׳ זה טווח מאוד גדול לדברים האלה מבחינת שימוש פרקטי- מגבלת העין האנושית תבוא עוד לפני מגבלת אות הרדיו, כלומר כבר אחרי 200-300 מ׳ אתה לא תראה את הגוף בו אתה מנסה לשלוט.

מכוניות מסיעים בדרך כלל בטווחים שלא עולים על 100-150 מ׳, טיסנים ומסוקים גדולים יותר ולכן ניתן לעבוד איתם בטווחים גדולים יותר כל עוד מצליחים לראות אותם היטב וכמובן את כיוונם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כמו שהמליצו לך, גם אני אמליץ על שלט של טיסן..

אם אתה לא מעוניין להוציא הרבה כסף על השלט ממליץ לך לקנות שלט יד שנייה של פוטאבה (72 הרץ, לא 2.4.. 72 זה עם האנטנה הארוכה שנפתחת).

השלטים שלהם מעולים, וממה שאני זוכר פעם אחרונה שהסתכלתי אצל אנשים שמוכרים שלטים כאלו המחיר לא היה כל כך בשמיים..

אם תרצה אתר שמתעסק בטיסנאות ויכול לעזור למצוא לך שלט מתאים או אפילו תמצא שם שלט למכירה שלח הודעה פרטית.

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

אגב,

לא יודע כמה נסיון יש לדוד שלך עם מערכות כאלה אבל תמליץ לך להשקיע עוד כמה שקלים ולקנות מערכת עם FAIL SAFE מובנה או לחילופין להוסיף FAIL SAFE חיצוני.

אני שילמתי ביוקר (מעל 1000 שקלים) על כך שלא היה לי אחד כזה במכונית הראשונה שלי (המקלט איבד את האות במצערת מלאה, המכונית טסה במהירות מעל 70 קמ"ש- היישר לתוך חומה, מיכל דלק התפוצץ, שלדה הפכה ל-V, גשרים קדמי ואחורי התעקמו ו-2 צריות התעקמו).

פורסם

כל מערכות ה2.4 גיגהרץ כוללות failsafe לדעתי, רק צריך להקפיד לתכנת אותו. סירה בלי שליטה בפול גז בים זה לול רציני.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

גם מכונית מקצועית ב-6000 שקלים על 70 קמ"ש לתוך קיר זה לול רציני, בייחוד למי שעומד מהצד וצופה בזה קורה....

לי זה היה קצת פחות משעשע, אני חייב להודות....:lol:

פורסם

לפותח השרשור,

עכשיו שאני חושב על זה, יש לי הצעה "מפתה" עבורך.

לפני כ-4 שנים רכשתי בשביל הפאן מכונית TAMIYA F150 HIGH LIFT, מכונית שטח מדליקה לחלוטין, היא נרכשה רק למטרת הפאן של הבניה שלה, אבל כיוון שאני אוהב את "הכי טוב" אז כבר החלפתי לה גלגלים לגדולים יותר ומנוע לחזק יותר.

שידכתי אליה מערכת רדיו 6 או 8 ערוצים חדשה שרכשתי איתה (מערכת מצויינת של FUTABA).

כשהיא התחילה להציק לי בעין בגלל חוסר מקום שלחתי אותה לאחי בארץ הקודש (ראשל"צ) שם היא שוכנת עד עכשיו ללא כל שימוש (ברצינות, המכונית ומערכת הרדיו שלה היו בשימוש אולי 3 פעמים, בתוך הבית, היא מעולם לא נגעה בחול).

היא עלתה לי אז מעל 2000 שקלים עם כל התוספות.

אם אתה רוצה היא שלך תמורת 1000 שקלים עם מערכת הרדיו.

עיסקה הוגנת לכל הדעות, כך גם תקבל את מערכת הרדיו שאתה צריך וגם תקבל מכונית שטח מגניבה לאללה.

(ניסיתי למצוא תמונה של המכונית באתר pic.co.il אבל מסתבר שהוא כבר ירד...).

המכונית נראית כך:

976779d1349186822-tamiya-ford-f-350-high-lift-tamiya-f150a.jpg

שלי צבוע בסגול וכסף לפי אותה חלוקה כמו בתמונה, אבל גלגלים גדולים ומאסיביים הרבה יותר (ויקרים מאוד).

• תוכן חדש...