Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת האם כדאי לצבוע את הרכב בצבע כללי בצבע שונה מהצבע המקורי (שחור אם זה משנה). מה הרמת העמידות שאפשר להגיע אליה בצבע שהוא לא המקורי וכמה אמור לעלות צביעה באיכות טובה.

 

כמו כן רציתי לדעת מה השמנים והנוזל קירור המומלץ לרכב הנ״ל.

רכשתי את הרכב עם 311k והטיפול האחרון היה לפני שנה בערך.

כמו כן דגשים מיוחדים למה כדאי להחליף או לבדוק באוטו בטיפול ואיך לטפל ולהתנהג איתו כדי לשמור עליו כמה שאפשר.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

בצביעה ממוצעת עולה כ 5K,תלוי בפחחות שיש לעשות,אין בעיה לשנות את הצבע,אבל צריך לעדכן זאת גם ברישיון הרכב,צביעה טובה יכולה להחזיק כמה שנים,אבל בסופו של דבר יתחילו קילופים קטנים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

×
×
  • תוכן חדש...