Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על שברולט קרוז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני שוקל לרכוש שברולט קרוז שנת 2009 כרכב שני במשפחה

המחיר שלו מאוד מפתה יחסית לשנתון ולמתחרים (סביב ה 50,000 ש״ח מליסינג)

אני מודע לנושא צריכת הדלק אך לא מוטרד ממנה היות והרכב מתוכנן לנסוע מעט יחסית

מעבר לדלק האם ידוע על בעיות אמינות כלשהן? ולמה הוא כלכך זול?

פורסם

למה הוא כ"כ זול? כי הוא נפוץ בשוק הליסינג.

דומה למאזדה 3 ו-6.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

הוא כל כך זול כי בשנת 2009-2010 הוא היה עם מנוע ישן שבקושי זז ואכל דלק(אנשים בחברה דיווחו על 1-8).

אנשים פרטיים בקושי קנו ומה שנקנה הלך לליסינג(קורולה עדיפה לדעתי)!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

קורולה 2009 מליסנג - לא עולה 50000 ש"ח...

המגרעת הראשית של הרכב בשנת הדגם המדוברת היא אכן מנועו החלש (והשתיין) יחסית.

אם אתה מודע לחסרונות הללו - ולעובדה שלרכב אין שוק של ממש - לך על זה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מחיר הרכבים בארץ הוא ביחס ישר ל"פופלאריות שלו". בארץ כאמור אין הרבה שוק לשברולט (אולי בגלל האוואו והאופטרה?)

בכל מקרה לדעתי הקרוז נמכר בשנתונים האלו רובו ככולו לציי הליסינג לכן השוק חלש. יצא לי לסוע בו כמה פעמים ולא הרגשתי ביצועים גרועים.

אגב - המחיר בכלל לא דומה למאזדה 3, למרות שהוא נפוץ יותר. וזה רק בגלל שלמאזדה יש בארץ שם יותר טוב

• תוכן חדש...