Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי את הרכב הזה במפגש האחרון. פשוט מטורף!

הוא פיזר לאישה את הקוקו 8)

HU: Pioneer AVH-Z5050BT + Mosconi AMAS-LD4C DSP: Mosconi Gladen 6to8 AEROSPACE Amp1: Mosconi AS200.4 Amp2: Mosconi AS100.4 Front: Gladen AEROSPACE 165.3 ACTIVE Sub: DOUBLE Gladen Zero Pro 10

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מדהים, מדהים, מדהים!

סרול תחדש:-D

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

כול הזמן מפתיע.

קבל ח"ח על לקיחת פרויקט בגודל שכזה עבודה יפה מסודרת ומושקעת עם רכיבים חזקים ביותר

שיתנו תוצאות מעולות וחזקות.

כול הכבוד לגוניור על ההתקנה.

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

פורסם

היום אספתי את ה ROLL האחרון של הכבל 0 גייג'.

לגבי המפצלים- הוחלט שככל הנראה הם ייוצרו בהתאמה אישית ב CNC, על מנת ליצור התאמה מקסימלית להתקנה שלי.

עוד מעט אצלם את הכבל.

בינתיים, קחו קצת תמונות של המונובלוק:

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

CIMG2336.jpg

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

שמע, אני מקווה שיש לך מטף מתחת למושב וכפפות נומקס

:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה המגבר שהיה מורכב אצל אורן נכון?

בהחלט מפלצת. לגבי מפצלים, כנס לאתר של טולמייקרז. הזמנתי זוג פוסטים למצברים עם 4 כניסות 0 גייג' ב30 דולר לזוג.

המחירים שלו ירדו מהפעם האחרונה שבדקנו, הוא תפס תאוצה מפגרת בארה"ב

פורסם

כן זה המגבר שהיה אצל אורן, רק שאצל אורן לא בא לידי ביטוי כל ההספק של הסאב, ומה שבא לידי ביטוי לא נוצל כהלכה כי בנינו תיבה מאוד קטנה במטרה להגן על הסאבים מההספק הגבוה.

אני מאמין שעם כיוון גיינים נכון ותיבה בנפח המומלץ- יהיה שיפור ניכר. כמובן שזה לא בר השוואה, הרכב שלי מפיק בממוצע 2-3 דציבל פחות מכל האצ'בק.

האמת שכבר הזמנתי כניסות כפולות, אבל אני צריך עדיין מפצלים ותושבות למצברים- אני אתעדכן במחירים.

פורסם

תושבות המצבר הן לא הבעיה, יש לך מושג מה המחיר של בית פיוז ל- 4 פיוזים ANL?

פורסם

גם וגם :)

אנטי לא יודע מה המחיר המדויק אבל בפעם האחרונה שיבגני בדק זה היה מחיר קצת גבוה למפצל שהיה נראה בזמנו לא הכי יפה או פרקטי שבעולם.

פורסם

אז היום המחירים ירדו קצת לכיוון העם. תשלח לו הודעה תשאל כמה זה יעלה. יכול להיות שתופתע לטובה.

פורסם

אני משער שייקח כמה ימים עד שתגיע תשובה, האמריקאים חוזרים לעבוד רק כשאצלנו שני בלילה :)

• תוכן חדש...