Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבנתי תודה לכולם על ההמלצות, אני תקשר לכל הפנצ'ריות שהמלצתם ומשם אני אחליט למי הכי כדאי.

ד"א הם מתקנים צמיגים במקום גם?(ביטון,אביב וביקנעם).

כן, עושים הכל. אני מכיר את המקום מאז שאני זוכר את עצמי, עוד בתור ילד היינו נוסעים לשם לתקן פנצ'רים ולהחליף צמיגים.

אני גם בדיוק מחפש להחליף צמיגים לפאביה ספורט, אשמח אם תעדכן איזה דגם קנית ובאיזה מחיר.

אני עדיין עושה סקר שוק בין הפנ'צריות באיזור הקריות\חיפה.

לגבי ה T1R יש לי אותם על ה GTI, מעבר למחיר המפתה הייתי פחות ממליצים עליהם, קצת רועשים ומחזיקים פחות מעמד מצמיגים אחרים.

בינתיים אני מתמקד בפאלקן או ב C דרייב שמייק המליץ עליהם.

לגבי הטויו אני נסעתי איתם מעל 13 אלף ק"מ והם לא מראים סימני שחיקה עדיין, אני לא תמיד נוסע רגוע. לא הבחנתי ברעשים יוצאי דופן.

צמיגים לפאביה ספורט תוכל למצוא באתר השוואת המחירים הזה: http://tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&sc=&ar=2&r=16&a=45&s=205&m=0&CarType=1

אני החלפתי לטויו T1R עם קוד מהירות 87W אם זה משנה משהו. רשום עליו שהוא מיוצר ביפן.

פורסם

מניסיון שלי אם המקסיס MA-Z1

צמיג מעולה אחיזה טובה מאוד ממליץ בחום על הצמיג הזה

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Celestra da2k | Comp Hertz Mille mlk165 | Sub DC Audio Level 4

• תוכן חדש...