Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זוכר לפני כמה שנים טובות, כשהייתי קטן ושיחקתי כדורגל עם חבר שלי - אבא שלו ישב בחוץ ועשה חלונות שחורים לרכב שלו בעצמו, הוא הזמין את החומר המשחיר ועם ספריי (כנראה יעודי) פשוט הדביק אותם בצורה שאין בועות וחתך במקומות הנכונים והיה לו חלונות שחורים, רציתי לדעת אם שמעתם על זה ? מכירים מישהו שעשה ? איך עושים ? אם זה בר ביצוע קישור להזמנה והסבר איך עושים את זה ?

ושאלה חשובה מאוד - אם במקרה מתפקשש משהו בדרך (יש בועות או לא נדבק טוב או משהו) תמיד אפשר להוריד ולא יקרה לחלון כלום והוא יחזור למצב במקורי ?

תודה רבה :)

פורסם

כן, אני עשיתי את זה

צריך לקנות טפטים ייעודיים, זה הולך לפי דרגת צבע שאתה רוצה חוץ מזה לא צריך כלום.

ההליך של ההדבקה מחייב סבלנות ברזל כך שזה שיקול כי בחוץ זה כמה מאות שקלים.

תהליך הביצוע: 1) לקחת ספל עם מלא אמה לכלים ולדלל מעט במים יחס בערך של 70% אמה 30% מים

2) לחתוך (להשאיר ספייר מכל הכיוונים) את הטפט שיתאים לחלון הרצוי תוך כדי השארת אורך לחלק התחתון שיכנס בתוך הגומייה כדי שלא יהיו קילופים משם אח"כ

3) לקחת ראש של ספריי חלונות או משהו אחר ולהשפריץ בנדיבות יתירה על החלון

4) לקלף בערך שליש מהטפט מהחלק השקוף ולהניח סתם על החלון על החלק שיש בו הרבה מהאמה ואז תוך כדי קילוף מהצד של הטפט להמשיך להחליק אותו על החלון ולקבל התאמה לחלון תוך כדי הוספת אמה כדי שיחליק את הטפט על החלון

5)אחרי שכל הטפט יושב על החלון ויש שאריות מכל הכיוונים (וגם בלי סוף בועות) לוקחים כרטיס מגנטי שלא צריך(הרבה פעמים נשבר תוך כדי התהליך) ופשוט להחליק אותו על הטפט ולמשוך את כל הבועות החוצה. במידה והטפט קשוח מאוד ניתן להוסיף מהספל מהחלק העליון של החלון עוד אמה שתיכנס פנימה בין החלון לטפט

6) אחרי שאין בועות דוחפים עם הכרטיס מגנטי את הטפט פנימה למטה מתחת לגומייה של החלון

7) עוברים עם סכין יפני (חדה מאוד)על כל החלון מסביב ומורידים שאריות של הטפט

8) עוברים עם מצת מסביב לכל החלון גם בכדי לשרוף שאריות וגם שידבק ולא יחדרו בועות

9)אין לפתוח את החלון כמה ימים להתייבשות החומר

מקווה שעזרתי, קצת קשה מאחורי מסך להסביר תהליך כזה

בהצלחה!!

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

באיביי יש חברות איכותיות שמוכרות פילמים חתוכים ומוכנים להדבקה לכל מיני סוגי רכבים, תעשה חיפוש באיביי.

בהצלחה.

פורסם
כן, אני עשיתי את זה

צריך לקנות טפטים ייעודיים, זה הולך לפי דרגת צבע שאתה רוצה חוץ מזה לא צריך כלום.

ההליך של ההדבקה מחייב סבלנות ברזל כך שזה שיקול כי בחוץ זה כמה מאות שקלים.

תהליך הביצוע: 1) לקחת ספל עם מלא אמה לכלים ולדלל מעט במים יחס בערך של 70% אמה 30% מים

2) לחתוך (להשאיר ספייר מכל הכיוונים) את הטפט שיתאים לחלון הרצוי תוך כדי השארת אורך לחלק התחתון שיכנס בתוך הגומייה כדי שלא יהיו קילופים משם אח"כ

3) לקחת ראש של ספריי חלונות או משהו אחר ולהשפריץ בנדיבות יתירה על החלון

4) לקלף בערך שליש מהטפט מהחלק השקוף ולהניח סתם על החלון על החלק שיש בו הרבה מהאמה ואז תוך כדי קילוף מהצד של הטפט להמשיך להחליק אותו על החלון ולקבל התאמה לחלון תוך כדי הוספת אמה כדי שיחליק את הטפט על החלון

5)אחרי שכל הטפט יושב על החלון ויש שאריות מכל הכיוונים (וגם בלי סוף בועות) לוקחים כרטיס מגנטי שלא צריך(הרבה פעמים נשבר תוך כדי התהליך) ופשוט להחליק אותו על הטפט ולמשוך את כל הבועות החוצה. במידה והטפט קשוח מאוד ניתן להוסיף מהספל מהחלק העליון של החלון עוד אמה שתיכנס פנימה בין החלון לטפט

6) אחרי שאין בועות דוחפים עם הכרטיס מגנטי את הטפט פנימה למטה מתחת לגומייה של החלון

7) עוברים עם סכין יפני (חדה מאוד)על כל החלון מסביב ומורידים שאריות של הטפט

8) עוברים עם מצת מסביב לכל החלון גם בכדי לשרוף שאריות וגם שידבק ולא יחדרו בועות

9)אין לפתוח את החלון כמה ימים להתייבשות החומר

מקווה שעזרתי, קצת קשה מאחורי מסך להסביר תהליך כזה

בהצלחה!!

תודה רבה רבה רבה !!

כמה שאלות - מה זה "אמה לכלים" אתה מתכוון לסבון כלים ? אתה בטוח ש70% כי קראתי בכמה מקומות והם דיברו על משהו כמו 40%.

אני משפריץ ספריי ניקיון על החלון (נגיד הכחול שמנקה חלונות גם בבית) ואז מורח את הסבון כלים והמים על החלון ואז מדביק את הטפט ? אמרת להשפריץ ספריי ניקיון על החלון לא הבנתי איזה ספריי (המים עם הסבון או ספריי אחר ואז לנקות טוב ולהשים את המים עם הסבון ? ).

ושאלה אחרונה - אני יכול למצוא את הטפט הזה באוטו דיפו ומקומות דומים ?

תודה רבה !

באיביי יש חברות איכותיות שמוכרות פילמים חתוכים ומוכנים להדבקה לכל מיני סוגי רכבים, תעשה חיפוש באיביי.

בהצלחה.

האמת שאין לי כל כח כוח לחכות עד שיגיע מאיביי אבל תודה בכל מקרה, אני יחפש בארץ ואם לא ימצא אני יזמין מאייביי מדבקות איכותיות של 3M.

פורסם

עוד כמה שאלות - ראיתי ביוטיוב שהם מכניסים את החלק התחתון של המדבקה מתחת לגומי ואז מוציאים את הבועות והמים שבין המדבקה לחלון, המים לא נכנסים לתוך הדלת ויכולים לגרום לבעיות \ ריח לא נעים של ריקבון ?

ועוד דבר - כל מה שכתבת עושים מהצד הפנימי של החלון ?

תודה רבה.

• תוכן חדש...