Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על הפיז'ו 208

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוצע לחבר הרכב הנ"ל. התיעץ איתי אבל מאחר ואני לא ממש מכיר את הדגם הספציפי כדי לחוות דיעה מושכלת, רק אמרתי לו את דעתי הכללית על המותג. אם למישהו כאן יש מה לתרום מניסיון או ידע, זה יעזור לו. תודה

(מעולם לא היתה לו מכונית קודמת של היצרן הנ"ל ולכן הוא מתלבט)

פורסם

התפרסמו המון מבחנים בעיתונות המקומית - באופן כללי הביקורות אוהדות והטענות העיקריות הן לגבי תג המחיר. האמת, האוטו נראה פצצה ולפני כמה ימים הציגו גם את גרסת ה-GTI שהיא אשכרה הומאז' ל-205GTI מנוחתה עדן...

http://www.caradvice.com.au/189065/peugeot-208-gti-french-pocket-rocket-revealed/

We are the Human Race

פורסם
נהגתי בדגם הידני במשך שלושה ימים מאוד אינטנסיביים. זה מספיק טוב?

לא אם זה סותר את מה שהוא יודע על המותג..

פורסם

לפני כמה ימים שכן שלי קיבל 208 1.6 אוטומטית דנדשה. לא התאפקתי ובגלל שאני מכיר אותו ביקשתי סיבוב. הוא לא נתן לנהוג (גם אני לא הייתי נותן), אבל הספקתי להתרשם שהרכב לא ממש נוח, ולא מספיק מאובזר בשביל מכונית סופרמיני שעולה 114 אלף שקל (מחיר מוגזם לכל הדעות). הרכב יפה אבל לא בטוח שהוא גם אופה...

Aerodynamics are for people who can't build engines - enzo ferrari

פורסם
לפני כמה ימים שכן שלי קיבל 208 1.6 אוטומטית דנדשה. לא התאפקתי ובגלל שאני מכיר אותו ביקשתי סיבוב. הוא לא נתן לנהוג (גם אני לא הייתי נותן), אבל הספקתי להתרשם שהרכב לא ממש נוח, ולא מספיק מאובזר בשביל מכונית סופרמיני שעולה 114 אלף שקל (מחיר מוגזם לכל הדעות). הרכב יפה אבל לא בטוח שהוא גם אופה...

בכל מבחן שקראתי על הרכב בארץ ובחול מציינים לטובה במיוחד את הנוחות של הרכב.

מוזר מאד.

פורסם

ה-1.6 אוטומט משתמש בגיר מיושן ובמנוע בנזין לא חזק במיוחד כך שדי ברור שמבחינת ביצועים הוא לא יאפה כלום. אבל לפחות ממה שהרגשתי בדגם הידני, לרכב יש התנהגות כביש נהדרת. אולי אפילו מהטובות ביותר שאפשר למצוא היום בסופר-מיני חדשה, פשוט אין דברים כאלה (ולא, זאת לא קלישאה).

מבחינת נוחות, אני לא בטוח שאני מבין על מה מדובר. הרכב נוח, גם מבחינת המושבים וגם מבחינת כיול המתלים. מה שכן, צריך להתרגל טיפה לתנוחת הישיבה למרות שגם הכיסא וגם ההגה מתכוונים לגובה. משהו בה לא סטנדרטי, מזכירה מאוד תנוחת ישיבה של פיג'ו 205.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לפני מספר חודשים עשיתי על הגרסה הידנית נסיעת מבחן.

אני יכול להגיד שהנסיעה הייתה נעימה מאוד. לא משהו יוצא מגדר הרגיל אבל לא היה משהו שהפריע. מאוד בלט לי הנוחות והקלילות של העברת ההילוכים שהייתה מאוד חלקה.

בסה"כ רכב מאוד מרווח שמה שקרץ לי הוא נתוני המעבדה של צריכה הדלק (של הגיר הידני בלבד) שמאוד קרצו לי עבור הנסיעות הארוכות שלי. בסופו של דבר בין היתר החלטתי לוותר כי היה לי ספק אם הנתונים במציאות יהיו קרובים אפילו ב-80% מתוצאות המעבדה עקב הצורך בעלייה יומיומית לעיר הקודש.

פורסם
בכל מבחן שקראתי על הרכב בארץ ובחול מציינים לטובה במיוחד את הנוחות של הרכב.

מוזר מאד.

אתה יודע מה יותר מוזר גוגי? שתוך פחות מחודש מאז שנרשמת, העלית 128 תגובות - רובן ככולן אוהדות את פיז'ו... אז אולי תספר לנו כמה תעלה ה-GTI אם אתה כבר עובד בשירות לובינסקי, אולי תפנק אותנו ככה בכמה טיפים מבפנים?!

We are the Human Race

פורסם
נהגתי בדגם הידני במשך שלושה ימים מאוד אינטנסיביים. זה מספיק טוב?

לא ממש הבנתי את הסרקסטיות אם היתה כזאת, אבל כן, דעתך חשובה. מה אתה אומר לגבי תחושה כללית בתא הנוסעים, איכות חומרים וגימור. בכל זאת, בשביל המחיר שתימחרו אותה היא אמורה לתת אקסטרה. זה מורגש? ביחס למנוע הלא משהו שציינת, האיש צריך לעשות נסיעות יומיות של 70-100 ק"מ הרוב בינעירוני. לא ילד שמחפש לתת בראש אבל גם אוהב לחיות את הנהיגה. יתבאס לדעתך? תודה

פורסם
לא ממש הבנתי את הסרקסטיות אם היתה כזאת' date=' אבל כן, דעתך חשובה. מה אתה אומר לגבי תחושה כללית בתא הנוסעים, איכות חומרים וגימור. בכל זאת, בשביל המחיר שתימחרו אותה היא אמורה לתת אקסטרה. זה מורגש? ביחס למנוע הלא משהו שציינת, האיש צריך לעשות נסיעות יומיות של 70-100 ק"מ הרוב בינעירוני. לא ילד שמחפש לתת בראש אבל גם אוהב לחיות את הנהיגה. יתבאס לדעתך? תודה[/quote']

אני מתייחס לדגם הידני ברמת האבזור הבסיסית -

איכות חומרים לא גבוהה. עיצוב תא הנוסעים יפה אבל מבחינת איכות החומרים או ההקפדה על הפרטים הרכב לא מצטיין (פקדים קטנים, מערכת שמע מקורית לא מוצלחת, פלסטיקה מבריקה שמנסוורת במצבים מסוימים ועוד). אין ברכב אקסטרה מבחינת אבזור בכלל, נהפוך הוא, הרכב מגיע ערום לחלוטין. מראות צד ידניות, רק 2 חלונות חשמל, מערכת שמע מאוד בסיסית (אין USB ואין שליטה מההגה).

דווקא המנוע בגרסה הידנית הוא משהו משהו. מאוד חסכוני בדלק (כמעט 16 קילומטרים לליטר בנסיעה משולבת אצלי), סוחב מצוין יחסית לנפחו ובאופן כללי די מוצלח יחסית למנוע 3 צילינדרים. למי שאוהב לנהוג ומחפש רכב עם התנהגות כביש "כמו של פעם", זה הכי קרוב שיש בסגמנט הזה לדעתי.

לא נהגתי על דגם ה-1.6 אוטומט אבל אני מניח ששם המצב יהיה דומה מבחינת התנהגות כביש. מבחינת אבזור, דגם ה-1.6 אוטומט מגיע ברמת אבזור גבוהה יותר (מערכת שמע שונה, מראות חשמל ועוד) אז כנראה שלפחות חלק מהתלונות על האבזור יעלמו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אתה יודע מה יותר מוזר גוגי? שתוך פחות מחודש מאז שנרשמת, העלית 128 תגובות - רובן ככולן אוהדות את פיז'ו... אז אולי תספר לנו כמה תעלה ה-GTI אם אתה כבר עובד בשירות לובינסקי, אולי תפנק אותנו ככה בכמה טיפים מבפנים?!

אני שמח שפתחת בחקירה רשמית אדון גשש בלש,אני יכול להגיד לך בצורה ברורה שאני אוהב את הרכבים של פיגו!!!.

בכל מקרה אני מציע לך לעבור עוד פעם על הנתונים ולבדוק את עצמך.

מעניין כמה פעמים אתה שיבחת את תוצרת VW המהוללת!?..דווקא האווטר שלך באמת נראה כמו פרסומת לגולף,רחמנא ליצלן.

צא מהסרט נשמה טובה,הלוואי שהייתי עובד בלובנסקי,שמעתי שיש הרבה הטבות.:lol: :lol:

• תוכן חדש...