Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי גולף 1.6 שנת 2000,

אישתי הבוקר נסעה עם הרכב בדרכה לגן עם הילדים, היא התקשרה כי נורית נוזל קירור נדלקה לכמה שניות ונכבתה, כמה שניות לאחר תחילת הנסיעה, כשהמנוע קר עדיין. כמובן שאמרתי לה לדומם מנוע, ולעצור בצד.

בדקתי את המפלס של הנוזל, הוא היה מעט מעל המינימום, היה ברשותי נוזל מקורי של פולקסווגן G12, הוספתי מעט עד שהגיע קצת מתחת למקסימום. האישה מדווחת שהנורית לא נדלקת שוב.

לפני 3 שנים הייתה לי נזילה בפלאנג', החליפו לי במקורי במוסך מורשה צ'מפיון וכמובן מילו נוזל מחדש.

חשוב לציין שמאז לא מילאתי נוזל קירור בכלל, למרות שאני מידי פעם שם עין על המפלס שהוא תקין.

האם מה שקרה הבוקר הוא פשוט מעט חוסר של נוזל הקירור, או שיש בעיה אחרת? כמו פלאנג' שוב פעם? או החיישן במיכל עיבוי?

האם זה תקין שלאחר 3 שנים, הרכב עשה בערך 20,000 ק"מ צריך להוסיף מעט נוזל קירור?

תודה

אופיר

• ספונסר פורום
פורסם

זה שהרכב מאבד נוזל קירור זה בעיקרון לא תקין, אבל ברכב ממודל 2000 איבוד כזה של נוזל קירור הוא בגדר הסביר ואין צורך לקפוץ למסקנות ולהחלפות יקרות בשלב הזה. כדאי בהחלט להמשיך ולעקוב אחרי הנושא בקפידה ובמידה והרכב ממשיך לאבד נוזל קירור לגשת למוסך לאבחון הנזילה.

אגב, שים לב שאחרי 3 שנים מומלץ בכל מקרה להחליף את נוזל הקירור במערכת.

פורסם
זה שהרכב מאבד נוזל קירור זה בעיקרון לא תקין, אבל ברכב ממודל 2000 איבוד כזה של נוזל קירור הוא בגדר הסביר ואין צורך לקפוץ למסקנות ולהחלפות יקרות בשלב הזה. כדאי בהחלט להמשיך ולעקוב אחרי הנושא בקפידה ובמידה והרכב ממשיך לאבד נוזל קירור לגשת למוסך לאבחון הנזילה.

אגב, שים לב שאחרי 3 שנים מומלץ בכל מקרה להחליף את נוזל הקירור במערכת.

עזרה תודה רבה.

אם אפשר לומר שהרכב איבד נוזל קירור, המפלס היה עדיין מעל המינימום, הוא תמיד היה באמצע. כך שאם היה איבוד נוזל הוא לפי זכרוני ברמה של 1-2 מ"מ מפלס.

בכל אופן, אני אבצע מעקב מקרוב, אם התקלה תחזור אסע למוסך רון, אם לא החליף את נוזל הקירור אצל רון בטיפול הבא.

אני נוסע אליו מאשדוד לתל-אביב, בהחלט שווה.

ד"א במה כרוך החלפת נוזל הקירור? האם זו פעולה מסובכת או פשוטה?

• ספונסר פורום
פורסם

זו פעולה פשוטה יחסית. בגדול, פותחים את הצינור התחתון ברדיאטור, הנוזל הישן נשפח החוצה והחדש נכנס. המחמירים מנצלים את ההזדמנות לבצע גם שטיפה או פלאש למערכת, לשיקולך.

• תוכן חדש...