Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רציתי להתייעץ איתכם בבעיה שצצה לי ברכב כלפני שבוע

אני נוהג ביונדאי אקסנט 97 גיר אוטומט

בבוקר ואחרי נסיעה ארוכה שאני מתניע את הרכב ומעביר ל R הוא ממש הולך קשה בקושי נוסע ואני צריך ללחוץ על דוושת הגז עד הסוף עד שאני מרגיש קפיצה וכאילו הגיר משתחרר ומתחיל לנסוע

ב D שאני מתחיל נסיעה הוא נוסע די חלק עם קפיצות קטנות בגיר ואחרי בערך חצי שעה שהמנוע מתחמם בשביל שאוטו יסחוב ואני יצליח לעבור את הרמזור בהצלחה אני תמיד מעביר ל 2 ואחר כך משלב ל D בחזרה

כמו כן כמעט מידי יום במהלך נסיעה ארוכה בערך 25 קמ הגיר נתקע על הילוך 3 ועל בערך 80 מקש האוטו צורח על 4.5 סלד

החלפנו באוטו גיר משיפוץ לפני שנתיים האם זה הגיוני שהגיר עומד לשבוק חיים??

בדקתי היום שמן גיר על מנוע חם ב P היה ריק יכול להיות נזילה? והוספתי שמן דקסטרון 3 טיפלה עזר..

מה עושים??

תודה לעוזרים וסליחה על ההצקה..!

אלירן

פורסם

לא מבין גדול אז אל תסתמך עליי יותר מדי

- תבדוק שמן גיר

- תבדוק את תקינות המצתים(פלגים).

ותחכה לתגובה של מביני עיניין D:

8)
פורסם

על פי התיאור ניראה שהגיר מחליק. ממליץ לבדוק אם חסר שמן גיר וצבע של שמן.

גש למכון גירים לבדיקה

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה לעוזרים

אכן בדקתי שמן גיר אני שוב מציין היה ריק וגם כן ממה היה הוא קיבל חום כהה מלכלך כזה...

כמו שאמרתי הוספתי שמן וטיפה עזר אבל עדיין יש קפיצות במהלך מעבר ההילוכים

ושכאני עוצר ברמזור יש ירידת טורים דרסטית עד כדי שאוטו כמעט ומתכבה

פורסם

ירידת טורים לדעתי קשורה לבעיה אחרת של מנוע צעדים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...