Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים ניסיתי לשנות את סירקולציה של האוויר ל"בתוך אוטו" במקום ל"אוויר נכנס מבחוץ".

לחצתי על הכפתור ולא קרה כלום (לא נדלקה הנורה של הכפתור). ניסיתי גם להפעיל את המזגן וקרה בדיוק אותו הדבר.

אני חושד שיש נתיך שהלך, אך לא מצאתי ברשת תרשים של הפחתים.

מישהו יכול לקוון אותי מהו הנתיך החשוד?

פורסם

ניסיתי לבדוק כמה פיוזים ולא מצאתי אחד שרוף (לא עברתי על כולם).

יש למישהו עוד הצעות חוץ מפיוז?

פורסם

תעבור על כל הפיוזים בשלב ראשון

הכפתור של הפנים/ חוץ אמור לפעול גם כשהמזגן כבוי

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

צריך לבדוק חוטי חשמל בתוך הפאנל אולי ישנים כבר והתנתקו.. כניראה שדתצטרך להוציא את המערכת שמע בשביל זה.

לי יש גם בעיה מוזרה בפיאסטה 01 שמתי את המכוון על קור(צבע כחול) בלי הA\C העברתי עם המתג ל2 או 3 וזה מוציא לי חום =\ כאילו לא חוסם את החום של המנוע להכנס לרכב

מה זה יכול להיות? שבוע טוב.

פורסם
תעבור על כל הפיוזים בשלב ראשון

הכפתור של הפנים/ חוץ אמור לפעול גם כשהמזגן כבוי

עברתי על כל הפיוזים ונמצא פיוז שבור. החלפתי בחדש ועכשיו הכפתור של פנים/חוץ כן עובד, אך הכפתור של המזגן עדיין לא פעיל...

כל שאר הפיוזים היו תקינים... עוד הצעות?

יניב, אתה יכול לבדוק אצלך האם הפיוז הזה (השני מימן, שורת תחתונה, קופסת פיוזים בתוך האוטו) אחראי גם על המזגן וגם על הסירקולציה?

פורסם

בנסיעה שגרתית היום בערב שוב פעם לחצתי על הכפתור המזגן והפעם זה עובד...

וכל עוד זה עובד, הכל בסדר.

פורסם
צריך לבדוק חוטי חשמל בתוך הפאנל אולי ישנים כבר והתנתקו.. כניראה שדתצטרך להוציא את המערכת שמע בשביל זה.

לי יש גם בעיה מוזרה בפיאסטה 01 שמתי את המכוון על קור(צבע כחול) בלי הA\C העברתי עם המתג ל2 או 3 וזה מוציא לי חום =\ כאילו לא חוסם את החום של המנוע להכנס לרכב

מה זה יכול להיות? שבוע טוב.

ברז חימום לא תקין

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• תוכן חדש...