Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בחודש אוגוסט השנה ביצעתי יום שלם של נהיגה מתקדמת בחברת מסלולים ברכבי, אכן מדובר בחוויה ייחודית, מהנה ואף מלמדת. יש לי רק שבחים לומר על מדריך הנהיגה המנוסה שהדריך אותי במהלך היום הזה.

לעומת זאת התנהלות החברה מאוד מאכזבת בלשון המעטה:

כאשר סגרנו את העסקה תמורת סכום לא מבוטל צוין בפניי הן בע"פ והן בכתב כי כל החוויה תצולם וישלח אלי DVD ובו הצילומים מהיום (יש לי התכתבויות של החברה בנושא מולי).

לאחר כחודש התקשרתי לברר מה בנושא הצילומים וכיצד אקבל אותם, נציג החברה ביקש את כתובתי המלאה והבטיח כי ה-DVD ישלח בהקדם, לאחר המתנה של עוד חודש התקשרתי לברר מדוע לא קיבלתי את ה-DVD, הבטיחו לברר ולחזור אלי.

נציג החברה חזר אלי לאחר כיום וטען כי החברה אינה מצלמת ימים כאלו במידה והלקוח מגיע עם רכבו - זאת בניגוד מוחלט למה שהובטח לי הן בע"פ והן בכתב בהתכתבויות בדוא"ל עם נציג החברה, ואני מצטט: "החוויה תצולם וישלח אליך DVDלאחר מכן" (כמובן שיש לי אותם).

יותר מכך: את העסקה סגרתי ביחד עם חבר נוסף מול אותו נציג, החבר הגיע גם עם הרכב שלו, אולם החוויה שלו כן צולמה! בניגוד מוחלט למה שנמסר ע"י החברה! מאז לא שמעתי מאף נציג מהחברה למרות שהבטיחו לחזור אלי.

השורה התחתונה - התנהלות החברה, התגובות הסותרות שלה בנושא, ניסיון ההתנערות והעובדה שהיא הפרה חוזה מולי מאוד מאכזבות ולא מוסיפות כבוד לחברה שתפסתי כמקצועית.

לחוזה יש 2 צדדים ואני בטוח שאם הייתי משלם 10 שקלים פחות מהסכום עליו סוכם החברה לא היתה מבצעת את ההדרכה.

גם אם קרתה טעות הייתי מצפה שהחברה תודה בה ותתנצל, אפילו לא ביקשתי פיצוי, לצערי כנראה שזה מוגזם.

בשורה התחתונה - כן אמליץ לחברי לבצע השתלמות כזו, כן אמליץ על המדריך שהעביר לי את ההשתלמות אולם לא על חברת מסלולים.

• תוכן חדש...