Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"השבחת" קבצי MP3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הרבה קבצים במחשב באיכויות שונות מגרועות ועד סבבה.

אני רוצה להתחיל להוריד את כל מה שיש לי מחדש אבל באיכות טובה יותר. יש איזו תוכנה שיכולה לרכז לי את כל השירים שיש לי במחשב ולהוריד לי אותם באיכות לפי בחירתי?

להתחיל להוריד אחד אחד זה יהיה סיוט.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יש, זה נקרא עובד זר...

הלוואי שהייתי מכיר משהו כזה.

רוצה לפתוח סטארט-אפ?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אם אתה רשום בטרקרים או אתרי שיתוף (פורומים) בד"כ יש קטגוריה ייעודית למוזיקה שבה מעלים אלבום\סינגלים של זמר\להקה ספציפיים.

יש גם לא מעט פעמים שמעלים אוסף של כל הריליסים של זמר\להקה ספציפיים.

תריץ חיפוש בכמה מנועי חיפוש על כמה שמות ממוקדים שאתה רוצה חומר שלהם,הסיכוי יותר מסביר שתמצא מה שאתה מחפש :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
יש, זה נקרא עובד זר...

הלוואי שהייתי מכיר משהו כזה.

רוצה לפתוח סטארט-אפ?

תכלס, זה רעיון לא רע בכלל. אומנם יש פה עניין של זכויות יוצרים, אבל כסף פותר הכל.

פורסם

אפל כבר עשו את זה, נקרא iTunes match. יכול להיות שיש עוד חברות עם שירות דומה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הכי פשוט זה לרשום בטורנטים למיניהם את שם האמן עם המילה DISCOGRAPHY.

תקבל את כל המוסיקה וזהו...

פורסם

מה הבעיה? תוריד טורנט גדול ככל שיהיה ותבחר בתוכו מה להוריד....אתה לא חייב להוריד את כל החבילה בשביל טראק בודד.

עוד מקור שאף אחד לא ציין והאמת לא כל כך נפוץ...DC++ (קליינט נפוץ יותר של התוכנה הזו - RevConnect)

תוכנה שאתה מתחבר ל HUB עם אלפי יוזרים שיחדיו חולקים אפילו פטה (!!!) בייטים שלמים עם מאגר אינסופי :)

עריכה - עכשיו שאני חושב על זה זה נראה לי הפתרון הכי טוב ע"מ לחפש טראקים ספציפיים של אומנים.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

חברה - NITCH היה רציני לגמרי.

ITUNES MATCH נותן בדיוק את האופציה הזו.

הוא עובר על כל הספרייה שלך - כל מה שהוא מזהה הוא יתן לך להוריד אח"כ באיכות הכי גבוהה שITUNES מחזיקים (AAC 256 - זה מקביל בערך לMP3 320KBPS).

העלות היא 25 דולר לשנה וזה עובד מעולה מניסיון.

(העלות השנתית היא למי שמשתמש בענן - אחרי שהורדת את הקבצים - אין שום הגנה עליהם - תשתמש בהם איך וכמה שבא לך גם אם תפסיק את השירות)

המטרה של השירות למעשה היא לתת לך גישה לכל ספריית המוסיקה שלך באיכות טובה מכל מחשב או מכשיר IOS. בשביל לשפר את החוויה ושלא תצתרך להוריד את כל המוסיקה שלך מחדש - זה השירות שהם נותנים. מה שיש להם בחנות והם מזהים - אתה יכול להוריד באיכות מקסימלית ובלי להעלות כלום.

ככה יש לי המון שירים בכל המכשירים בלי שום סנכרון , העתקה או לתפוס בהם מקום בכלל.

(וכמובן שבלחיצת כפתור אני יכול להוריד את כל הספרייה מחדש באותו מחשב באיכות מעולה או במחשב חדש לגמרי)

חסרונות - צריך כרטיס אשראי עם כתובת אמריקאית (אני משתמש בAMEX עם כתובת משנית של GLOBAL SHOPS) + חשבון אייטיונס אמריקאי (שאם יש לך את הראשון - אין שום בעיה)

לא ממזמן ד"א גוגל השיקו שירות דומה עם GOOGLE MUSIC.

אי אפשר להשתמש בו בארץ בכלל (GEO BLOCKED + חסימה לפי חשבון) והספרייה שלו משמעותית יותר קטנה. אבל למי שבארה"ב למשל ואין לו מוסיקה ישראלית - זה פיתרון לא רע.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...