Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פאביה 1.6 או 1.4 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים . מספר שאלות לי אליכם. הפאביה עם הגג הלבן היא בגרסאות ה-1.6 או שגם ב-1.4? מכוון לשנים 2008-2009 . כל פרט שניתן לתת יועיל. כמובן ידנית . גם לגבי ביטוחים ואחזקה . וכמובן צריכת דלק. לא מצאתי השוואה שכזאת בין ה-1.6 ל-1.4 בחיפוש בפורום. תודה רבה

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

ובאותה נשימה . מה עדיף , 206 1.4 ידנית או פונטו 2008 ידנית 1.4?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
שלום חברים . מספר שאלות לי אליכם. הפאביה עם הגג הלבן היא בגרסאות ה-1.6 או שגם ב-1.4? מכוון לשנים 2008-2009 . כל פרט שניתן לתת יועיל. כמובן ידנית . גם לגבי ביטוחים ואחזקה . וכמובן צריכת דלק. לא מצאתי השוואה שכזאת בין ה-1.6 ל-1.4 בחיפוש בפורום. תודה רבה

ה 1.4 תהיה יותר חסכונית, לא ברמות קריטיות.

ה 1.6 מכונה "ספורט" לכן הביטוח שלה יקר יותר, בכמה? - לא חסר אתרי אינטרנט שנותנים לך מחירי ביטוח.

פורסם

בשנים 2008-2009 הפאביה עם הגג הלבן שווקה אך ורק ברמת הגימור "אלגנס" ו- "ספורט" עם מנועי 1.6, כאשר גיר ידני היה רק ברמת גימור "ספורט".

ל- 1.4 יש 86 כ"ס ול- 1.6 יש כבר 105 כ"ס. הביטוח המקיף שלי הוא 2100 ש"ח (עם שלל אביזרי מיגון ברכב), וצריכת הדלק הבין עירונית היא מעל 17 ק"מ לליטר.

אחזקה יקרה מאוד במידה ומטפלים במוסכים מורשי יבואן, המחירים לדעתי מופרזים בעיקר על החלקים ופחות על העבודה - פעם אחרונה שאני חוזר למוסך מורשה. אם מומלץ או לא זה עניין יחסי, אני באופן אישי לא נתקלתי בתקלות מכאניות או חשמליות ב- 4.5 שנים ו- 50K ק"מ שהרכב ברשותי.

פורסם

אם אני זוכר נכון אז ספורט ואלגנס לא נמכרו עם מנוע 1.4 בדגם הראשון של הפביה, רק אחרי מתיחת הפנים ב-2010.

פורסם

משמע שהגג הלבן קיים רק במנועי 1.6?

פורסם

אכן אבל לא בכולם. 1.6 נמכר גם ברמת גימור אמבישן הפשוטה יותר.

בספורט ובאלגנס זאת הייתה אופציה.

לאחרונה גם דגמי הבסיס ה-1.4 הידניים קיבלו אפשרות לתוספת של גג בצבע.

• תוכן חדש...