Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתלבט לגבי פורד מונדאו 2008 טיטניום לבין יונדאי סונטה Luxury אוט' 3.3

שוב אני אדגיש ששתי המכוניות בדרגת גימור הכי גבוהה, ריפודי עור, מגנזיום, סאן רוף ועוד....

ההבדל העיקרי בין המכוניות הוא שבמונדאו יש 161 כ"ס ובסונטה 250 כ"ס.

ועל סמך זה יש יתרון למכונית אחרת על השניה( וכמובן בהסתמך על נוחיות ואמינות)?

תודה לכולם!

פורסם

בגלל שאני מחפש רכב גדול/מנהלים שיהיה יוקרתי (עד כמה שאפשר) ועם פיצ'רים כמו סאן רוף ריפודי עור..

ואם יש לך הצעה טובה יותר (באותו סכום), אני אשמח לשמוע.

תודה.

פורסם

לא סתם המחיר שלהם נמוך,שני הרכבים זוללים דלק ,המונדאו מאוד עגלתית(עגלה) המזגן בשנתון הזה היה בעייתי(לא מקרר כמו שצריך בקיץ) את הסונטה אני לא מכיר מקרוב אך זה לא היה רכב מוצלח כל כך.

:fadein:
פורסם

מבחינת נוחות נסיעה, רמת גימור ורמת אבזור - המונדיאו עדיפה אולי גם בהתנהגות כביש היא גם כן תהיה טובה יותר למרות חוסר הכוח שלה שיהיה מ-א-ו-ד מורגש מול הדגם הספציפי של הסונטה.

סחירות אני חושב שאין מה להביט כאן בכלל - שני הרכבים מפסידים ערך במהירות גדולה.

אבל חוץ ממה שרשמתי מעלה בכל שאר הפרמטרים אני מאמין שהסונטה פשוט תהיה טובה יותר

יותר טובה באמינות סטטיסטית.

יותר טובה ביכולת תאוצה וכוח סחיבה בשיפוע.

יותר טובה במוסכים ובעלויות טיפולים.

תבדוק כמה יעלה לך ביטוח וטסט על כל אחת מהן.

אני הייתי הולך על הסונטה כי היא תהיה בהחלט נוחה למרות שהמונדיאו נחשבת עדיפה עליה והיא תיתן לך כנראה יותר מכל דבר לעומת הפורד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לעניות דעתי הביואיק לה-קרוס מהשנים הללו נמכרת במחירים נוחים והמנוע שלה מוצלח יותר מהשתיים שהוזכרו כאן.

יש מאגר גדול של ביואיקים כאלה למכירה דרך הטרייד אין של UMI.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ZVIT

השאלה בביואיק היא עד כמה היא תהיה אמינה לעומת הסונטה שידועה כאחד הרכבים האמינים ביותר של יונדאי.

בנוסף לכך המוסכים והשירות של UMI לעומת המוסכים והשירות של כלמוביל.

אני מזיל ריר מהביואיק חייב להודות אבל לפני שהייתי שוקל לרכוש אחת הייתי עושה שיעורי בית לגבי המוסכים והשירות לפחות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

א. ממליץ בחום על טרייד של UMI, יש לי ניסיון מעולה איתם. פשוט הוגנים!

ב. אם כבר אז הייתי בודק את המאליבו 2008, לדעתי עדיפה על הסונטה.

ג. לקרוס 2008 נראת מעניינת אך ככל הנראה תסבול מביקוש אפסי, אפילו ביחס למליבו.

• תוכן חדש...