Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב שלי - בלאנו 00',

כמו שזה נראה, מעולם לא בוצע פוליש + ווקס,

הצבע ברוב הרכב הוא מקורי, וכמו כל לקה לצבע מטאלי בארצינו,

יש הרבה "שריפות" של לכה (נראה לי) וממש בא לי להיפטר מהשריפות האלו ולתת לרכב מראה יפה יותר,

השריפות האלו בעיקר על הכנפיים האחוריות (בסמוך לדלת אחורית), והן נראות כמו כתמים מחוספסים,

אפשרי להוריד אותן עם נייר שיוף עדין ומים, ולאחר הייבוש לשים קצת ספריי לכה (זה מה שהמוסך שלי עשה פעם - והוא לא מוסך של פחחות וצבע), אך זה פתרון זמני בלבד כי אחרי כמה זמן זה שוב חוזר,

יש דרך להוריד את הכתמים האלו ולגרום להם לא לחזור יותר?

אילו חומרים אני צריך?

פורסם

תמונות של הנזקים יעזרו לכל חברי הפורום מביני העניין פה לתת לך מענה לבעיה שלך יותר מאשר שימוש בדמיונם, עד כמה שיהיה עשיר ורחב.

על רגל אחת: הפתרון הכי טוב ללכה שהתקלפה לגמרי הוא צביעה מחדש (כדי להעלים את כל הצבע הדהוי), וצביעת לכה להגנה על הצבע החדש.

פורסם

מסכים בעניין התמונות - אם לא נראה מה המצב, מאד קשה לייעץ לך.

אבל, אם אני מבין נכון את התיאור שלך, סיכוי טוב שזה Clear Coat Failure (כלומר, הלכה גמרה את הסוס והצבע התחיל להתקלף) ואז אין פיתרון מלבד צביעה מחדש.

בסה"כ זה תרחיש די סביר אם הרכב שלך כבר בן 12-13 שנים ומעולם לא קיבל שכבת הגנה (ועבר תמיד במכונות שטיפה).

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בשנתיים שהוא אצלי הוא נשטף אולי פעמיים במכונה - כל השאר ידנית,

הצבע עצמו בסדר, קצת נייר שיוף להוריד את ה"שרפה" של הלכה, לכה מחדש (ספריי), מחזיק לכמה חודשים ואז חוזר,

תמונות בעז"ה כשלא יהיה גשום. (גם בגלל המים של הגשם לא רואים כל כך)

• תוכן חדש...