Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ידעתם על השירות הקיים ברשת אורנ'ג ?

001* , בכל פעם שאתם יוצאים מעבר העיר, אתם מפעילים אותו והוא מודיע על כל מצלמה/שוטר עם ממלז שנתקל לכם על הדרך , האם השירות הזה אמין בכלל או שהפעם החברה רוצה לעשות עלינו כסף בחי כל תמורה ?

השתמתי בשירות הנ"ל פעם אחת ודווקה השירות פעל בסדר (בערך לפני 300 מטר קיבלתי צלצול לטלפון וקול מוקלט הודיע לי על "מצלמת מהירות " שהייתה צפוייה להיות בדרך) ,ועגשיו מה לגבי שוטר שמחכה לנו עם ממלז בצד הדרך, שכל חמש דקות יכול להחליף את מקומו ?

אשמח לשמוע תגובותכם בנושא הזה במיוחד למי שהיה כבר ניסיון עם השירות ...

מש"ק זרזור

פורסם
האם ידעתם על השירות הקיים ברשת אורנ'ג ?

001* , בכל פעם שאתם יוצאים מעבר העיר, אתם מפעילים אותו והוא מודיע על כל מצלמה/שוטר עם ממלז שנתקל לכם על הדרך , האם השירות הזה אמין בכלל או שהפעם החברה רוצה לעשות עלינו כסף בחי כל תמורה ?

השתמתי בשירות הנ"ל פעם אחת ודווקה השירות פעל בסדר (בערך לפני 300 מטר קיבלתי צלצול לטלפון וקול מוקלט הודיע לי על "מצלמת מהירות " שהייתה צפוייה להיות בדרך) ,ועגשיו מה לגבי שוטר שמחכה לנו עם ממלז בצד הדרך, שכל חמש דקות יכול להחליף את מקומו ?

אשמח לשמוע תגובותכם בנושא הזה במיוחד למי שהיה כבר ניסיון עם השירות ...

שנאמר ,התשובה בגוף השאלה...

אין לחברה המפעילה בסיס נתונים מספיק אמין כדי להיות מעודכנים במידה שתבטיח אותך - לפלאפון יש שירות זהה ,ועל שניהם לא הייתי סומך.

פורסם

כאמור, מכשיר כזה לעולם לא יהיה מספיק מעודכן - מה גם שמבחינת חברות הסלולר מדובר בעוד חלטורה שתפקידה להוציא מאיתנו כסף. הם לא ערים לצורך לעדכן את בסיס הנתונים, וגם לא איכפת להם. בתיאוריה, אם יש להם בסיס נתונים עדכני, אפילו על מיקומים מקובלים של מכמונות, כולל לייזר, זה יכול לעבור. במציאות זאת חלטורה.

רק גלאי, ורק בל מתקדם או וולנטיין. ועיניים טובות. והרבה מזל.

פורסם

אין לחברה המפעילה בסיס נתונים מספיק אמין כדי להיות מעודכנים במידה שתבטיח אותך - לפלאפון יש שירות זהה ,ועל שניהם לא הייתי סומך.

בפעם הלפני אחרונה שהפעלתי אותו בכביש 4, הוא אכן התריע כי המצלמה היחידה הפעילה

מאשדוד עד ת"א היא זו שלאחר גשר ראשון.

MCS 2008

פורסם
כאמור, מכשיר כזה לעולם לא יהיה מספיק מעודכן - מה גם שמבחינת חברות הסלולר מדובר בעוד חלטורה שתפקידה להוציא מאיתנו כסף. הם לא ערים לצורך לעדכן את בסיס הנתונים, וגם לא איכפת להם. בתיאוריה, אם יש להם בסיס נתונים עדכני, אפילו על מיקומים מקובלים של מכמונות, כולל לייזר, זה יכול לעבור. במציאות זאת חלטורה.

רק גלאי, ורק בל מתקדם או וולנטיין. ועיניים טובות. והרבה מזל.

מה רע בקוברה 9100?

פורסם

כן השירות הזה באמת פעיל, הם שלחו לי הודעה והודיעו לי על כך. ראוי לציין שלמשך חודש ימים השירות הזה ניתן חינם ללקוחות אורנג', אז כל מי שיש לו מנוי ברשת אורנג' מוזמן לקחת לעצמו חודש ניסיון על השרות, ולספר לנו את רשמיו והמלצותיו.

פליקס.

ROOONEEYY

פורסם

סוף סוף הם עשו את זה

כפי שידוע לכולם ברשת פלאפון השירות כבר קיים והוא פועל דווקא טוב על פי דעתי

זה טוב לשם התחלה כדי להכיר איפה יש מצלמות וכו'

עוד יומיים אני גם ככה קופץ למוקד שירות שלהם להחליף סוף סוף את הפלאפון

אז נברר אצלהם מה עלות השירות והכל........

לפי דעתי למי שאין רדאר זה דבר שחייב בכל רכב שנהגו נוטה לפעמים לנסוע טיפה מעל המהירות המותרת בחוק :-)

נדב

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

השתמשתי בשירות כשבוע וחצי.

עברתי 15 מכמונות לערך, כאשר אחת היא קבועה מדי בוקר על כביש החוף אחרי מחלף זכרון יעקוב לכיוון

חיפה. קיבלתי 3 התראות - שלושתן היו התראות שווא, ועל כל השאר המכמונות אפילו לא חצי צלצול.

הערב ביטלתי את השירות. עבד בצורה גרועה מאוד, מאוד לא ממליץ.

פורסם

אז ככה. בתור אחד שיש לו את השירות ב-orange כבר חודשיים (עוד בתקופת הבדיקות) אני יכול להעיד שהשירות מוצלח למדי כל עוד לא מצפים ממנו להתריע על כל מארב משטרתי.

השירות פועל כמובן על העקרון של כיסוי תא סלולרי (אנטנה) והעברת אך ורק למנויים המצויים בשטח הכיסוי של אותה אנטנה.

לחברת net road האחראיים על השירות עצמו יש את כל הנקודות מב"ש צפונה שבהן יש מכמונות קבועות (מצלמות נייחות) וההתרעה עליהן מדוייקת ומתקבלת כק"מ אחד לפני המצלמה בצורת שיחת טלפון למכשיר (אין אפשרות ל-SMS) ומענה קולי שמציין את המיקום המדוייק של המארב/מצלמה.

את השירות יש לדרוך (בעלות של שיחה סלולרית, רק ז"א orange) כל יום ואז הוא נשאר דרוך עד 3 לפנות בוקר של אותו יום.

מניסיון אישי באזור השרון והצפון השירות מתריע אך ורק מעמודים של מצלמות נייחות שיכולות להכיל מצלמה אמיתית ואין התראות שווא מדחלילים (קופסאות אטומות בלי ארון חשמל ליד ובלי אפשרות הכלת מצלמה בעתיד).

בנוסף, השירות מתריע גם על מארבי לייזר אפשריים במקומות מוכרים ואהובים ע"י הדרדסים. כמובן שהדרדסים ניחנים לפעמים ביכולת אילתור ובחירת מקומות אכיפה חדשים ולכך השירות לא ערוך ולא יועד לכך ולכן תמיד כדאי לפתוח עיניים בכל אופן.

כמו כן השירות מזהה את כיוון נסיעתך ולא מתריע על מכמונות שלא רלבנטיות לכיוון הנסיעה שלך גם אם חלפת על פניהן ולמעשה היית תחת אזור הכיסוי של האנטנה המדווחת למכשיר.

למיטב הבנתי ישנה כוונה לשכלל את השירות בקרוב ולמנות "נאמנים" לשירות שידווחו live על מכמונות ארעיות ודינמיות יותר.

בסופו של דבר השירות נותן תמורה מצויינת בשביל 12 ש"ח לחודש. אני ממליץ בחום!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אז ככה. בתור אחד שיש לו את השירות ב-orange כבר חודשיים (עוד בתקופת הבדיקות) אני יכול להעיד שהשירות מוצלח למדי כל עוד לא מצפים ממנו להתריע על כל מארב משטרתי.

השירות פועל כמובן על העקרון של כיסוי תא סלולרי (אנטנה) והעברת אך ורק למנויים המצויים בשטח הכיסוי של אותה אנטנה.

לחברת net road האחראיים על השירות עצמו יש את כל הנקודות מב"ש צפונה שבהן יש מכמונות קבועות (מצלמות נייחות) וההתרעה עליהן מדוייקת ומתקבלת כק"מ אחד לפני המצלמה בצורת שיחת טלפון למכשיר (אין אפשרות ל-SMS) ומענה קולי שמציין את המיקום המדוייק של המארב/מצלמה.

את השירות יש לדרוך (בעלות של שיחה סלולרית, רק ז"א orange) כל יום ואז הוא נשאר דרוך עד 3 לפנות בוקר של אותו יום.

מניסיון אישי באזור השרון והצפון השירות מתריע אך ורק מעמודים של מצלמות נייחות שיכולות להכיל מצלמה אמיתית ואין התראות שווא מדחלילים (קופסאות אטומות בלי ארון חשמל ליד ובלי אפשרות הכלת מצלמה בעתיד).

בנוסף, השירות מתריע גם על מארבי לייזר אפשריים במקומות מוכרים ואהובים ע"י הדרדסים. כמובן שהדרדסים ניחנים לפעמים ביכולת אילתור ובחירת מקומות אכיפה חדשים ולכך השירות לא ערוך ולא יועד לכך ולכן תמיד כדאי לפתוח עיניים בכל אופן.

כמו כן השירות מזהה את כיוון נסיעתך ולא מתריע על מכמונות שלא רלבנטיות לכיוון הנסיעה שלך גם אם חלפת על פניהן ולמעשה היית תחת אזור הכיסוי של האנטנה המדווחת למכשיר.

למיטב הבנתי ישנה כוונה לשכלל את השירות בקרוב ולמנות "נאמנים" לשירות שידווחו live על מכמונות ארעיות ודינמיות יותר.

בסופו של דבר השירות נותן תמורה מצויינת בשביל 12 ש"ח לחודש. אני ממליץ בחום!

ידידי היקר ,

שכחת את הקטע של גילוי נאות...:idea:

מה רע בקוברה 9100?

שום דבר רע ,כל עוד אתה משתמש בו בתור משקולת לניירות.

בשיא הרצינות. שום גלאי רדאר אינו יעיל נגד לייזר (הסברתי למה בשרשור אחר בפורום) , והקוברה אינו מזהה בזמן (אם בכלל ,גם זה קורה) מולטנובות. אז לשם מה לבזבז עליו כסף?

פורסם

בלי בעד או נגד פלאפון שינו את השירות,ניסו לשדרג,לא יודע אם הצליחו....טעון בדיקה

• תוכן חדש...