Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סמארטפון בתקציב של עד 1500

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש עכשיו סמארטפון בתקציב של עד 1500 כשאין לי בעיה לקנות גם משומש, הזמנה מחול זה ניראה לי מסובך מדיי במיוחד שאין לי כרטיס אשראי.

המכשיר הולך לשמש בעיקר לאינטרנט ומשחקים וכל מיני אפליקציות נחמדות.

אני לא כלכך מכיר את המכשירים של אנדרואיד וכמעט שלכל הסובבים אותי יש אייפון ואני מוצא אותו נוח מאוד ועונה על הצרכים שלי אבל אחרי בדיקה מעמיקה פה בפורום כמעט תמיד אומרים שלא כדאי ושיש מכשירים הרבה יותר טובים ממנו(אני מדבר על ה4).

מה באמת כדאי לי ולמה?

כרגע אני בכיון של אייפון 4 16G וכמעט קניתי אבל רציתי להתייעץ איתכם קודם.

תודה.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

XPERIA U, הבעיה היחידה שאין עידכון יותר מ4.0.4.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

אם אפשר לדעת מה היתרונות של המכשירים הללו על האייפון 4?

למה בכללי עדיף מכשירים של אנדרואיד ולא של אייפון?

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

תנסה להסתדר על נקסוס 4. זה מכשיר יותר שנמצא שני דורות מעבר לכל טלפון שתקנה כאן ב1500 ש"ח, ומבחינתי גם יותר מתקדם מהאייפון 5 (מבחינת מסך, מערכת הפעלה וחוויית משתמש).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ב 1500 אתה יכול לקנות 4S משומש. עדיף על ה 4 בכל אספקט.

או נקסוס חדש שעדיף על ה 4S בכל אספקט.

פורסם

HTC ONE V עלה לי באיזור ה-1600, אנדרואיד, וכמובן חדש מהקופסה (וככה אתה לא מסתכן בקנית יד שניה).

מומלץ.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
HTC ONE V עלה לי באיזור ה-1600, אנדרואיד, וכמובן חדש מהקופסה (וככה אתה לא מסתכן בקנית יד שניה).

מומלץ.

בסביבות ה1600 אני כבר מעדיף מכשיר שיהיה יותר טוב ומשומש מאשר חדש.

ב 1500 אתה יכול לקנות 4S משומש. עדיף על ה 4 בכל אספקט.

או נקסוס חדש שעדיף על ה 4S בכל אספקט.

אם תצליח למצוא לי 4S אני ישמח כי עד עכשיו הצלחתי למצוא רק 4 ב1500 וגם כאלה אין הרבה.

מה ההבדלים בין 4 ל- 4S?

תנסה להסתדר על נקסוס 4. זה מכשיר יותר שנמצא שני דורות מעבר לכל טלפון שתקנה כאן ב1500 ש"ח, ומבחינתי גם יותר מתקדם מהאייפון 5 (מבחינת מסך, מערכת הפעלה וחוויית משתמש).

נקסוס 4 זה נקסוס I9250? עד עכשיו זה ניראה כמו המכשיר הכי טוב אבל קשה מאוד למצוא אותו למכירה כמשומש ויש הרבה משמבקשים עליו יותר מ1500.

אחרי קריאה של הרבה יתרונות של האנדרואיד נאמר שם שצריך לדעת להשתמש בה בשביל לנצל אותה כמו שצריך ושהיא לא כלכך מומלצת בתור סמארטפון ראשון(במיוחד בנקסוס) יש אמת בזה?

תודה,

ניר.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

I9250 זה גלקסי נקסוס. זה הדור הקודם (לי יש אחד כזה). הנקסוס 4 מיוצר על ידי LG:

http://www.google.com/nexus/4/

רוב הסמארפונים שנמכרים כיום הם אנדרואיד. אם אתה קונה מכשיר אנדרואיד מסדרת הנקסוס, מובטחת לך חוויית שימוש טובה מאוד.

אני בטוח שתסתדר איתו מצויין.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

תבדק את סוני SOLA. לדעתי עדיף על ה-U (עוד כ-150 ש"ח במחיר) ובא עם תכונות של מסך משובח, גודל ביניים מצויין (3.7 שטוב למי שלא רוצה מכשיר גדול מידי) מעבד זריז כפול ליבה, זכרון גדול יותר ויכולת הוספת כרטיס זכרון (שאין ב-U) , מגע "מרחף" נחמד (מספיקה נגיעה קלה מאוד), תכונת NFC חביבה ועוד. איכות הצילום בינונית (כנראה בגלל יחס למחיר) ואם היא הכי חושבה בדוק את ה-RAY שהו מעצוב יפה יותר וגם יותר קטן אך עם יכולת צילום טובה מאוד.

אפשר להשיג אצל היבואן הרשמי באיזור 1450 וביבוא מקביל ב-200 ש"ח פחות.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...