Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק תיקון: מייסד העמותה הוא אבי נאור ששכל את בנו החייל בתאונת דרכים. שמואל אבואב רק המנכ"ל שלה.

ובהתייחסות לדברי haimy: עצם העובדה ששר התחבורה בכבודו ובעצמו מורה על העלאת המהירות יש בה כדי ללמד על כך שדעתו שונה מהדעה שאבואב מביע.

הייתי יכול להמשיך ולפתח את הנקודה, אלא שאינני רואה את הטעם בכך. דיעותיך הקיצוניות שלא לומר הארכאיות בנושא ידועות ואינני אוהב לשחת את מילותיי לריק.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חיים, אני יודע שזה יהיה קצת בזבוז זמן מצידי, אבל אנסה שוב בכל זאת:

אני לא יודע כמה פעמים אתה היית במדינות אחרות ונהגת שם. לי יצא, עד היום, לנהוג ב8-9 מדינות שונות, באירופה וארה"ב. באף אחת מהן לא מצאתי את עצמי נוסע כ"כ לאט, כמו שאני נוסע בישראל. אפילו בשוויץ, שם המהירות המותרת היא נמוכה יחסית, בפועל בלא מעט כבישים מהירות הנסיעה ההמוצעת שלי היתה משהו כמו 120 קמש, ולא הייתי העבריין שעוקף את כולם.

אף אחד לא מצפה שמחר יקום כאן אוטובאן ללא הגבלת מהירות. ישראל היא לא גרמניה וכמות הכבישים האיכותיים כאן היא כנראה לא גבוהה. עדיין, אפשר גם אפשר לנסוע בכבישים כמו כביש 5, 6, איילון וכביש 1 במהירות של 120-130 קמש. לא איכפת לי מה חושבים על זה כל המכובדים שציינת. כבר כתבתי לך במקום אחר, שגם אם נייחס להם כוונות טובות ולא רצון טהור להעשיר את המדינה על חשבונינו, הם אמורים לדעת בדיוק כמו שכל נהג ממוצע כאן יודע, שמי שכמעט וגורם, או ממש גורם לתאונות, אלו הם לא האנשים שנוסעים ב120 באיילון, אלא האידיוטים לפניהם, שחותכים אותם במהירות נמונכה הרבה יותר, בלי בכלל להתייחס לסביבה ולמה שקורה מסביב.

בכל מקרה, הטענה שלך לגבי האמונה העיוורת של כל מי שעוסק בנושא במהירות כאויב מס' 1 היא טענה שלא מבוססת על כלום, בטח לא כשיש כאן אשכול מקביל, בו מצטטים את הגורמים הרלוונטים, שמספרים לנו שהכבישים המעטים בהם העלו את המהירות המותרת לא הפכו ליותר מסוכנים בעקבות זאת.

מר אבואב הקים את העמותה שלו, עד כמה שאני מבין ויודע, בגלל אסון אישי שפקד אותו. הוא לא "יודע" מה המהירות עושה, הוא לכל היותר מאמין, כמו כל אדם שפועל בצורה לא רציונלית, שמה שהוא עושה זה טוב ונכון. הניסיון האמפירי של עשרות ומאות אלפי נהגים, מוכיח שהוא פשוט טועה. גם מר אבואב יכול היה לקרוא את הנתונים היבשים, שמוכיחים שהכביש לא הפך למסוכן יותר בעקבות העלאת המהירות, ולהסיק מכך מסקנות. אבל הוא לא מסוגל לזה, כי מה שהוא רואה כמלחמה בתאונות הדרכים, הפך למעין מסע צלב אישי שהוא מנהל, שלא מאפשר לו בכלל לקבל נתונים שלא מתיישבים עם מה שהוא מאמין בו.

אתה יכול להמשיך ולהאמין שכל מי שרוצה לנסוע ב130 באיילון (בשעתיים ביום בערך שזה אפשרי והכביש לא פקוק) הוא רוצח פוטנציאלי. אני מצידי, כמו רבים אחרים כאן, אמשיך לגלות, בכל פעם שאגיע למדינה חדשה, כמה הטענה הזאת מצוצה מהאצבע וכמה דווקא אלו כאן, שלא בהכרח נוסעים מהר, אבל עושים כל עברה אפשרית אחרת, או סתם לא מרוכזים בנהיגה, הם המסוכנים באמת.

^x2. התחושה שלי כשאני נוהג בארץ היא שהכל זורם ב slow motion. הבעייה היא בשום פנים לא המהירות אלא חוסר שמירת מרחק, משמעת נתיב שאינה קיימת (תנסה את זה פה (אוסטריה) ותראה כמה זה יעלה לך) ואי הכרה בקיומו של הבלינקר.

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם
רק תיקון: מייסד העמותה הוא אבי נאור ששכל את בנו החייל בתאונת דרכים. שמואל אבואב רק המנכ"ל שלה.

\

אם כך, צריך לפנות אליו ולהסביר לו שאבואב מספק לו שירות דוב.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

"מנכ"ל תנועת אור ירוק, הנלחמת בקטל בכבישים וממומנת על ידי אבי נאור, שמואל אבוהב, לשעבר מנכ"ל משרד החינוך ומנכ"ל משרד הבינוי והשיכון, השתכר ב-2009 בכ-42.2 אלף שקל בחודש, כשמחזור העמותה היה 21.8 מיליון שקל. מהעמותה נמסר כי היא "עמותה פרטית, הממומנת על ידי אדם פרטי, שהשקיע עד היום כ-200 מיליון שקל מכספו הפרטי וללא כל תמיכה מקופת הציבור, במאבק בתאונות הדרכים בישראל. הנתונים הכספיים המוצגים אינם משקפים את נתוניה הכספיים של העמותה בשנה הנוכחית".

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...