Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פנדוב,

אצלי במכשיר נקסוס 4 מה שפתר את בעיית הקול הוא השינוי הבא:

השתמש ברמקול של המכשיר: כבוי

איזה כייף לי :)

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מרק, תקין למיטב ידיעתי. מה לבדוק? קבצי קול הותקנו. גוגל דורש חיבור רשת.

גיא, המכשיר לא מחובר כפי ששאלת.

כפי שהציען לי מוקדם יותר בשרשור התקנתי מחדש ואח"כ גם הסרתי והתקנתי מחדש. עבד יום והפסיק. רעיונות? תודה.

האם WAZE כבר עובדת אצלך בצורה תקינה ?

פורסם

היי מארק, תודה על העניין בנושא. אני רוצה להודות לך ולאחרים שסייעו אלא ש... בנתיים מוקדם מדי: עוד לפני שפניתי אליכם כבר פעמיים הוא חזר לדבר והשתתק בהמשך, באחרונה דיבר, אך לך תדע מה יהיה מחר.

אחזור ואדווח, מצטער לשמוע על בעיית הצלצול שלך.

פורסם

רוצה להמליץ על CM10 גרסאת אנדרואיד 4.3 לגלקסי S3, גרסא אחרונה עובדת חלק כל הבעיות תוקלו (מכשיר קופא) וסוללה הכי טובה שיצא לי לפגוש.

פורסם
היי מארק, תודה על העניין בנושא. אני רוצה להודות לך ולאחרים שסייעו אלא ש... בנתיים מוקדם מדי: עוד לפני שפניתי אליכם כבר פעמיים הוא חזר לדבר והשתתק בהמשך, באחרונה דיבר, אך לך תדע מה יהיה מחר.

אחזור ואדווח, מצטער לשמוע על בעיית הצלצול שלך.

אל תתרגש גם לי זה קורה לפעמים.

נמתין שוויז יוציאו גרסה חדשה.

פורסם

שבת שלום

בימים האחרונים המכשיר נתקע לעיתים תכופות, בקושי זז, לא כפי שמצופה מהגלקסי 4. אין לי מושג למה זה קרה כיוון שלא הורדתי אף אפליקציה או עשיתי שינוי מהותי במכשיר.

הפליי סטור כבר לא עובד, בכל כניסה אליו הוא זורק אותי החוצה. לעיתים קופצת הודעת שה SYSTEM אינו מגיב. משהו קרה למכשיר, אין לי מושג אם זה חומרה או תוכנה.

המשיר נקנה מיבואן סמסונג עם רום סטוק 4.2.2 , דגם המכשיר הוא gt i9500.

אני פשוט מאוד רוצה להחזיר אותו למצב המקורי, כפי שקיבלתי אותו מהיבואן, ללא אפליקציות וללא כלום.

לדעתכם זה יעזור? אם למישהו יש פתרון יותר טוב, אשמח לשמוע.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
שבת שלום

בימים האחרונים המכשיר נתקע לעיתים תכופות, בקושי זז, לא כפי שמצופה מהגלקסי 4. אין לי מושג למה זה קרה כיוון שלא הורדתי אף אפליקציה או עשיתי שינוי מהותי במכשיר.

הפליי סטור כבר לא עובד, בכל כניסה אליו הוא זורק אותי החוצה. לעיתים קופצת הודעת שה SYSTEM אינו מגיב. משהו קרה למכשיר, אין לי מושג אם זה חומרה או תוכנה.

המשיר נקנה מיבואן סמסונג עם רום סטוק 4.2.2 , דגם המכשיר הוא gt i9500.

אני פשוט מאוד רוצה להחזיר אותו למצב המקורי, כפי שקיבלתי אותו מהיבואן, ללא אפליקציות וללא כלום.

לדעתכם זה יעזור? אם למישהו יש פתרון יותר טוב, אשמח לשמוע.

אני ממליץ לך להתקין רום נקי של אחד המפתחים המובילים ביניהם Pilotx הישראלי שהרום החדש שלו לS4 כבר בגרסא יציבה לחלוטין, אני עם CM10 על S3 כבר מספר חודשים וכשאנשים נוגעים לי בפלאפון הם פשוט לא מבינים איזה טכנולוגיה של חייזרים מותקנת שם שהוא עובד כ"כ חלק.

פורסם

מעדיף להישאר עם המקורי בגלל אחריות יצרן. איך עושים WIPE טוטאלי למכשיר ולמערכת הפעלה?

[פנדוב, אכן כן. אתה חושב שיש קשר ישיר בין הדברים?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

הS4 התחיל להיכבות למרות שיש 60% סוללה. בבדיקה שעשיתי גיליתי שהסוללה התנפחה ולכן לא תקינה ודורשת החלפה.

המכשיר בן חודשיים שלוש. האם סקיילקס מכבדת את האחריות על הסוללות?

פורסם
הS4 התחיל להיכבות למרות שיש 60% סוללה. בבדיקה שעשיתי גיליתי שהסוללה התנפחה ולכן לא תקינה ודורשת החלפה.

המכשיר בן חודשיים שלוש. האם סקיילקס מכבדת את האחריות על הסוללות?

בעיה מוכרת, תפעיל אחריות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...