Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני גר בצפון ואני מודע מיומי הראשון על הכביש שבאיזור שלנו תרבות הנהיגה או חוסר תרבות הנהיגה זה משהו מושרש.

אבל היום באמת שהגזימו, זה כבר לא היצמדות \ נסיעה על 120 + הצמדות + עקיפה ללא כל איתות, עקיפה על פס לבן, מעבר לנתיב הנגדי בסיבוב, השלכת 4 סיגריות בוערות מכל חלונות הרכב אחת אחרי השניה.

היום עקפו אותי מהשול הימני ... תאור המקרה:

אחרי צומת מרומזרת כשאני בנתיב הימני מתוך שני נתיבים, בנתיב השמאלי רכב שנוסע כמעט באותה מהירות כמו שלי, בחיי שלא ציפיתי לזה שהטנדר שמאחורי יחתוך לשול הימני לאחר נסיעה של 200 מטר מהרמזור ויעקוף אותי מימיני לא ראיתי אותו עד שכבר הוא היה בחלון שליצידי.

פחד אלוהים. אני כבר נואשתי

פורסם

לצערי לא אירוע נדיר במיוחד.

במסגרת עבודתי אני עושה כמה מאות קילומטרים בשבוע, זה קורה לי בממוצע פעם-פעם וחצי בחודש.

שים לב שבסיפור הזה יש 2 עבריינים, זה שעקף אותך וזה ש"נרדם" בשמאלי.

לא מומלץ בכלל לנסוע במקביל לנרדם כזה, תעלה או תוריד מהירות ע"מ לתת ללחץ מאחורה להפרק.

אם אתה נוסע במקביל לנרדם כזה, עליך לצפות לקוף התורן שיחרף את נפשם של כל המעורבים ויעקוף בכל מחיר.

ברוכים הבאים לארץ הקודש.

פורסם

באמת? חשבתי שאני מיוחד :p

מה שמפחיד עם האנשים האלו זה הזילזול בחיי אדם והפחד מהמפגיש איתם אם כן יקרה משהו כשהם יפגעו ברכב שלך\בך

• תוכן חדש...