Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב דיזל זול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום לכולם

איזה מבין הרכבים הכי כדאי לי ולמה?

גם מבחינת עלויות וגם מבחינת צריכת דלק (סולר)

1.סיטרואן c5 דיזל אוטומט 2004

2.אופל אסטרה דיזל אוטומט שנת 2001/2/3

3.פולקסוואגן פאסאט דיזל אוטומט שנת 1997/8/9/2000

נ.ב הרכבים הללו נמכרים במחירים מאוד זולים ולכן אני מתעניין באחד מהרכבים הללו

אז מה כדאי לי ???

פורסם

קודם תנסה להשיג אחד שאין לו מעל 250 אלף ק"מ, או אחד שטופל בצורה נורמלית, או אחד שלא נראה כאילו שרד את מבצע "סופה במדבר". אח"כ נדבר.

אתה בסה"כ מעוניין לקנות את הפסולת של עולם הרכב המשומש, רכבים שכבר סיימו את החלק האפקטיבי של חייהם שכלל נסיעות מרובות מאוד בכבישי הארץ, ועכשיו הם מחפשים "בית חם ואוהב" עם כיס עמוק.

פורסם
קודם תנסה להשיג אחד שאין לו מעל 250 אלף ק"מ, או אחד שטופל בצורה נורמלית, או אחד שלא נראה כאילו שרד את מבצע "סופה במדבר". אח"כ נדבר.

אתה בסה"כ מעוניין לקנות את הפסולת של עולם הרכב המשומש, רכבים שכבר סיימו את החלק האפקטיבי של חייהם שכלל נסיעות מרובות מאוד בכבישי הארץ, ועכשיו הם מחפשים "בית חם ואוהב" עם כיס עמוק.

כמה קילומטרים מחזיקים הרכבים הנ״ל ???

וידוע לך גם כמה עושה לליטרים כל אחד מהם?

פורסם

אין דבר כזה "מחזיקים". רכב יכול "להחזיק" גם מיליון ק"מ כל עוד אתה דואג להחליף את החלפים שמתבלים.

השאלה היא באיזה נקודה יש מאזן קריטי של חלפים בלויים שאתה צריך להחליף שגם עולה כמו רכב מתקדם יותר.

כמו כן אל תשכח שרכב שנסע רבע מיליון ק"מ בדרך כלל ייראה ככה, חיצונית ופנימית. זה לא כלל אצבע ויכול להיות רכב עם 100 אלף ק"מ שנראה כמו זבל ולהיפך, אבל זה כנראה יהיה ככה ברוב המקרים.

כל הרכבים האלה יכולים להיות חסכוניים מאוד יחסית למשפחתיות גדולות, ז"א סביבות 1:13 בתוך העיר שזה יפה מאוד לרכבים בסדר גודל כזה. עם זאת, אפשר להשיג נתונים דומים עם כל רכב קטן ובלי להתפשר על ק"מ גבוה.

פורסם

לי יש גולף דיזל עם 360k כבר מעל שנה, אמינה מאד, עושה אחד ל 19

החליפה את הפולו דיזל שעשתה 280 אלף, אל תפחד מהמספרים הגדולים, זה לא בנזין. והדיזחים האלה בקלות עוברים את החצי מליון על מנוע יחיד, בקלות

פאסאט דיזל בחירה מעולה לדעתי!

SCANSPEAK

פורסם
לי יש גולף דיזל עם 360k כבר מעל שנה, אמינה מאד, עושה אחד ל 19

החליפה את הפולו דיזל שעשתה 280 אלף, אל תפחד מהמספרים הגדולים, זה לא בנזין. והדיזחים האלה בקלות עוברים את החצי מליון על מנוע יחיד, בקלות

פאסאט דיזל בחירה מעולה לדעתי!

אוקיי תודה, מישהו חושב אחרת אולי ??

פורסם

באופן רכב דיזל ישן זה עניין של מזל. צריך למצוא שמטופל כמו שצריך. דגם דיזל מאד חשוב נעדר מרשימתך והוא סקודה אוקטביה.

לדעתי כל האופציות שנתת באות בחשבון, אך יכולות להיות יקרות להחריד אם צריך לתקן משהו.

תוכל למצוא את עצמך מוציא יותר ממה שעלה לך הרכב בתיקונים בקלות.

אם המטרה היא חסכון בהוצאות הדלק - רכב דיזל ישן אינו הבחירה הבטוחה לדעתי, ולא הייתי ממליץ לאף אחד שישאל לדעתי לקנות שום רכב דיזל בתקציב הנתון שלך (לפי הדגמים ששאלת)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
באופן רכב דיזל ישן זה עניין של מזל. צריך למצוא שמטופל כמו שצריך. דגם דיזל מאד חשוב נעדר מרשימתך והוא סקודה אוקטביה.

לדעתי כל האופציות שנתת באות בחשבון, אך יכולות להיות יקרות להחריד אם צריך לתקן משהו.

תוכל למצוא את עצמך מוציא יותר ממה שעלה לך הרכב בתיקונים בקלות.

אם המטרה היא חסכון בהוצאות הדלק - רכב דיזל ישן אינו הבחירה הבטוחה לדעתי, ולא הייתי ממליץ לאף אחד שישאל לדעתי לקנות שום רכב דיזל בתקציב הנתון שלך (לפי הדגמים ששאלת)

אז מה ההמלצה שלכם ???

פורסם

ההמלצה שלי - לא להכניס ראש בריא למיטה שיתכן שהיא חולה (לא לרכוש רכב דיזל ישן)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
ההמלצה שלי - לא להכניס ראש בריא למיטה שיתכן שהיא חולה (לא לרכוש רכב דיזל ישן)

איזה רכב יכול להיות בסדר גודל מחירים של כמו הרכבים הנ״ל בנזין וחסכוני

פורסם

פיאט פונטו למשל.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

דבר ראשון- לא ציינת מה הנסועה הצפוייה להיות לך (כמה ק"מ ביום/ שנה?).

לא ציינת גם לאילו שימושים (רק אתה באוטו/ מס' נוסעים קבוע).

בגדול- דיזל ישן ובפרט עם טורבו- זה די ברמת "חתול בשק". אא"כ תמצא מציאה אמיתית (בקילומטראז').

עוד דבר- ידוע לך שאוטומט= פוטנציאל לתקלות יקרות מאוד? בפרט ברכבים ישנים בעלי מנועי דיזל? אם תוכל "להתפשר" על ידני- זה יהיה עדיף בהרבה (וגם חסכוני יותר).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

רכב דיזל זול אפשר לקנות, אבל אני לא ממליץ גיר אוטומטי לכן לא ממליץ לקחת את הפסאט. אני ממליץ לשקול גולף/פולו/קורדובה דיזל SDI אמין, חסכוני ופשוט יחסית כי אין לו טורבו. פליסיה עם אותו מנוע SDI עולה אלפים בודדים.

רכב זול ומשוכלל זה מתכון להוצאות כספיות לא מבוטלות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...