Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי סקודה אוקטביה דגם אלגנס אשר קניתי חדש ב2009 עם מערכת מולטימדיה מקורית

הבעיה היא שאני כמעט ולא רואה בה סרטים או הופעות משום שאיך שהמהירות עוברת את ה5 קמ״ש

המערכת מוציאה הודעת אזהרה ומחשיכה את המסך.

כמובן שלצפות בסרט ולנהוג זה לא רעיון טוב אבל לנהגים אחראים עם ילדים באוטו זה אולי אפשרי

מישהו יודע אם אפשר לפרוץ את המערכת או לעשות איזה שהיא פעולה כדי לשחרר את זה?

אם כן אשמח אם תסבירו לי או תפנו אותי למישהו שמתמצא בעניין

תודה

פורסם
איזה מכשיר יש לך ברכב?

אם אתה יכול צלם את הפנים של המכשיר במצב של רדיו.

מערכת שבאה עם הרכב אין שום פרט מזהה מלבד זה שרשום עליה multimedia player

image.jpg

פורסם

יש לך מושג מי התקין לך את המכשיר?

אם אתה יכול תשלח לי בפרטי את מספר הרכב,אני יכול לבדוק לך במערכת איזה דגם בדיוק יש לך.

וכך נמשיך הלאה.

אם המכשיר נקנה דרך צ'מפיון מוטורס,הם לא יתנו לך את הקוד מאסטר לפתיחת המסך לנסיעה.

לי יש אפשרות לעזור לך כי אני מכיר כמה חברה שם.

פורסם

קניתי את הרכב באשדוד אחי בטלנוע ואת ההתקנה ביצעו בבני ברק נדמה לי במקום שנקרא קלאס 1 או משהו כזה אני פשוט לא זוכר

זה מקום שמתקין לרכבי יוקרה אם זה אומר לך משהו...

מקווה שתוכל לעזור לי אחי אני כבר שלוש שנים תקוע עם ההגבלה הזאת

תודה רבה...

פורסם
קניתי את הרכב באשדוד אחי בטלנוע ואת ההתקנה ביצעו בבני ברק נדמה לי במקום שנקרא קלאס 1 או משהו כזה אני פשוט לא זוכר

זה מקום שמתקין לרכבי יוקרה אם זה אומר לך משהו...

מקווה שתוכל לעזור לי אחי אני כבר שלוש שנים תקוע עם ההגבלה הזאת

תודה רבה...

שלח לי את מספר הרכב למייל: [email protected]

פורסם

אתה מסתכן גם בתאונה חו"ח וגם בדו"ח תנועה חמור. שוטר שיקלוט את המסך אצלך בנסיעה אוכל לך את האוזן. זאת עבירה חמורה שדינה הזמנה לבית משפט, אפילו לא ברירת קנס, שלא לדבר על עצם הסיכון הבטיחותי. כמה שאתה טוען שאתה אחראי, תרצה פתאום להעיף מבט, תיפול על סצינה מרתקת, תוריד עיניים מהכביש ואין צורך להמשיך את הסצנריו האפשרי. רוצה שהילדים יראו? שים להם מסכים מאחורה, עולה גרושים.

פורסם
אתה מסתכן גם בתאונה חו"ח וגם בדו"ח תנועה חמור. שוטר שיקלוט את המסך אצלך בנסיעה אוכל לך את האוזן. זאת עבירה חמורה שדינה הזמנה לבית משפט' date=' אפילו לא ברירת קנס, שלא לדבר על עצם הסיכון הבטיחותי. כמה שאתה טוען שאתה אחראי, תרצה פתאום להעיף מבט, תיפול על סצינה מרתקת, תוריד עיניים מהכביש ואין צורך להמשיך את הסצנריו האפשרי. רוצה שהילדים יראו? שים להם מסכים מאחורה, עולה גרושים.[/quote']

תודה על האזהרה אך מעולם לא שמעתי שמסך קדמי ברכב פועל בזמן נסיעה גורר דוח והזמנה לבית משפט, אשמח אם תפנה אותי לחוק כזה, מה גם שהמכשיר מקורי וכולל בתוכו גם מערכת ניווט שגם היא מסוכנת לנהג, וגם על זה לא שמעתי שמקבלים דוח .

פורסם
כנס לכל חנות שמוכרת אביזרים לרכב. שלם 50 שקל, ינתקו לך את החיבור וסע לשלום..

הייתי אצל כמה חנויות אנשים לא לוקחים סיכון איזה חוט לנתק ולפעמים לא יודעים בכלל על מה אני מדבר

על איזה חיבור אתה בדיוק מדבר ?

פורסם
תודה על האזהרה אך מעולם לא שמעתי שמסך קדמי ברכב פועל בזמן נסיעה גורר דוח והזמנה לבית משפט, אשמח אם תפנה אותי לחוק כזה, מה גם שהמכשיר מקורי וכולל בתוכו גם מערכת ניווט שגם היא מסוכנת לנהג, וגם על זה לא שמעתי שמקבלים דוח .[/q

תעשה בגוגל - חנ"א, זאת חוברת נוסחי האישום של משטרת התנועה. אין שם סודות מדינה, זה גלוי לכל. אחד הסעיפים הוא על "תצוגה נראיית לנהג" בזמן נסיעה. עמוד 46 אחרי שימוש בטלפון נייד. הזמנה לדין בלי נקודות.

אצלי זה תחביב להיכנס לשם ולקרוא. משם למדתי למשל שאסור לנסוע עם שתי אוזניות אלא רק אחת. זה לפי תקנות התעבורה ששם מסבירים את הפרוש של כל חוק. אם תכנס גם לשם (נכנסתי בשבילך...) כתוב בפירוש למעט תצוגה של ג'י פי אס, מצלמת רוורס או של הטלפון. כל תצוגה אחרת אסורה.

• תוכן חדש...