Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנית מכשיר GPS

sofiste
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. כמובן שהיום כולם כבר משתמשים בוייז ואף אחד כבר לא מתייחס ל GPS כמכשיר נפרד בצורה רצינית אבל רציית לשאול בכל זאת בשביל אבא שלי שממש אין לו אייפון

איך המכשירים של APEX? שווים משהו?

כמה אמור לעלות GPS נורמלי שנותן הדרכה נכונה ושתהיה לו קליטה טובה?

וגם אם מישהו יודע איך האחריות של APEX כי יש לאבא שלי היסטוריה של הריסת מכשירים שהוא משתמש בהם

נ.ב

מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה כי לא מצאתי פורום מתאים לנושא באופן ספציפי

פורסם

לא יודע איך המכשירים של אפקס.

אבל יש לי ניסיון של הרבה שנים, אני מעריך כלפחות 6 שנים, עם מחשב כף יד של MIO דגם P350.

לי ולעוד כמה חברים, המכשיר שורד הרבה, אמין מאוד, מאסיבי!, סוללה חזקה!, ובקיצור חיית עבודה (חייב לציין שהוא טייל איתי כמה מדינות בעולם).

התקנתי לו אייגו 8 פרוץ עם מפות כמעט של כל אירופה. (היום יותר קשה להשיג את זה, אבל אני מעריך שאפשרי).

המכשירים האלה אולי עולים הרבה, אבל הם שווים את זה לטווח הארוך.

תנסה לשכנע אותו לקנות כבר סמארטפון, עושה 80% עבודה מGPS, אבל עולה קצת יותר, ויש לו עוד 1001 שימושים נוספים.

מה שכן, קשה יותר להשתמש בו, סוללה חלשה, קליטת לווינים חלש משל GPS חדשים.

אבל לדעתי היתרונות גוברים על החסרונות.

(גם אבא שלי היה נגד הסמארטפונים עד שקיבל אחד מהעבודה, אומנם פשוט אבל עדיין סמארטפון, והוא מאוד מרוצה (במיוחד אחרי שהתקנתי לו סודוקו עליו), אם הוא היה יכול לסנכרן אותו עם העבודה (מייל) אז בכלל.

פורסם
לא יודע איך המכשירים של אפקס.

אבל יש לי ניסיון של הרבה שנים, אני מעריך כלפחות 6 שנים, עם מחשב כף יד של MIO דגם P350.

לי ולעוד כמה חברים, המכשיר שורד הרבה, אמין מאוד, מאסיבי!, סוללה חזקה!, ובקיצור חיית עבודה (חייב לציין שהוא טייל איתי כמה מדינות בעולם).

התקנתי לו אייגו 8 פרוץ עם מפות כמעט של כל אירופה. (היום יותר קשה להשיג את זה, אבל אני מעריך שאפשרי).

המכשירים האלה אולי עולים הרבה, אבל הם שווים את זה לטווח הארוך.

תנסה לשכנע אותו לקנות כבר סמארטפון, עושה 80% עבודה מGPS, אבל עולה קצת יותר, ויש לו עוד 1001 שימושים נוספים.

מה שכן, קשה יותר להשתמש בו, סוללה חלשה, קליטת לווינים חלש משל GPS חדשים.

אבל לדעתי היתרונות גוברים על החסרונות.

(גם אבא שלי היה נגד הסמארטפונים עד שקיבל אחד מהעבודה, אומנם פשוט אבל עדיין סמארטפון, והוא מאוד מרוצה (במיוחד אחרי שהתקנתי לו סודוקו עליו), אם הוא היה יכול לסנכרן אותו עם העבודה (מייל) אז בכלל.

ניסיתי לשכנע אותו כמה פעם שיחליף לאייפון ותשובה שלו היא : "חוץ מאנד וסנד אני לא צריך כלום"

אולי עוד שנה שנתיים הוא יחשוב אחרת. בכל מקרה בנתיים אני חייב להשיג לו GPS כי הוא עבר לגור באזור חדש והוא ממש מתקשה :)

נראה לי אני אלך על המכשיר ששאלתי עליו מהתחלה (בנוגע לאחריות לאחר בירור הבנתי שזה אחריות של ברימאג אז זה בסדר).

לגבי MIO היה לי פעם GPS שלהם והקליטה שלו הייתה לא להיט בכלל. מה זה המחשב כף יד שלהם? מה עוד יש שם חוץ מ GPS?

פורסם

יש לי בבית מכשיר של apex.

הוא ישן יחסית וקצת איטי, הטאצ' ממש על הפנים אבל עושה את העבודה כמו שצריך.

לא מתנתק כל הזמן ומכוון טוב וברור, תוכנה של igo.

חוץ מזה הסוללה לא מחזיקה יותר מדי ככה שחייב לחבר אותו קבוע.

אבל שוב, זה מכשיר די ישן, לדעתי כל מכשיר היום שעולה סביב ה600 שקל ייתן עבודה טובה.

They are trying to ban me...

פורסם

תנסה לגרום לו בכוח להשתמש בסמארטפון.

אמרתי לך, גם אבא שלי אמר שכל הסמארטפונים זה שטויות בשבילו, ומאז שקיבל אחד מהעבודה, הוא מרוצה מאוד.

בהתחלה קצת מסובך, אבל לאט לאט הוא לומד את היתרונות והשיא זה כשהוא לא יכול לעבור יום בלעדיו.

או שאתם מדברים בלי ניסיון, או שאתם מדברים בלי הבחנה.

מכשיר סיני לבנאדם מבוגר:shock:

מה עשה שככה מענישים אותו?

יש לי מכשיר סיני שקיבלתי בחינם, מי שרוצה שיבוא לקחת הוא חדש בקופסא, רק שמתי לו IGO PRIMO וWAZE.

לא משתמש בו, אבל כל החברים שקיבלו אותו, או שזרקו אותו אחרי חודש, או שהוא התקלקל להם.

האחריות לא נותנת גב לאף אחד, לפעמים אתה כדי לקבל אחריות צריך הרבה כאבי ראש.

לומר ה"קליטה של הMIO לא להיט בכלל", לא נכון תמיד.

הטכנולוגיה של פעם היא ישנה וחלשה מאוד לעומת מה שיש היום, כל כמה שנים יוצאים כל מיני שכלולים.

(זה כמו שאני יגיד, "פעם היה לי פלאפון של מוטורולה והוא כל שניה נתקע", אני לא קונה יותר מוטורולה, זה לא נכון, היום נתקלתי במכשירים של מוטורולה שעובדים מהר וחלק.)

אצלי בP350 הקליטה הייתה סבירה, לקח לו עוד דקה (מאשר הסמארטפון שלי) למצוא קליטה, אבל כמעט אף פעם לא התנתק ותמיד היה מדוייק!

פורסם
תנסה לגרום לו בכוח להשתמש בסמארטפון.

אמרתי לך, גם אבא שלי אמר שכל הסמארטפונים זה שטויות בשבילו, ומאז שקיבל אחד מהעבודה, הוא מרוצה מאוד.

בהתחלה קצת מסובך, אבל לאט לאט הוא לומד את היתרונות והשיא זה כשהוא לא יכול לעבור יום בלעדיו.

אני מנסה כל הזמן לשכנע אותו אבל זה לא קל

או שאתם מדברים בלי ניסיון, או שאתם מדברים בלי הבחנה.

מכשיר סיני לבנאדם מבוגר:shock:

מה עשה שככה מענישים אותו?

יש לי מכשיר סיני שקיבלתי בחינם, מי שרוצה שיבוא לקחת הוא חדש בקופסא, רק שמתי לו IGO PRIMO וWAZE.

לא משתמש בו, אבל כל החברים שקיבלו אותו, או שזרקו אותו אחרי חודש, או שהוא התקלקל להם.

האחריות לא נותנת גב לאף אחד, לפעמים אתה כדי לקבל אחריות צריך הרבה כאבי ראש.

לומר ה"קליטה של הMIO לא להיט בכלל", לא נכון תמיד.

הטכנולוגיה של פעם היא ישנה וחלשה מאוד לעומת מה שיש היום, כל כמה שנים יוצאים כל מיני שכלולים.

(זה כמו שאני יגיד, "פעם היה לי פלאפון של מוטורולה והוא כל שניה נתקע", אני לא קונה יותר מוטורולה, זה לא נכון, היום נתקלתי במכשירים של מוטורולה שעובדים מהר וחלק.)

מסכים איתך. כנראה היה לי ניסיון לא חיובי עם מכשיר שלהם. האמת שאני מדבר באמת על מכשיר שניקנה לפני יותר משנתיים

אצלי בP350 הקליטה הייתה סבירה, לקח לו עוד דקה (מאשר הסמארטפון שלי) למצוא קליטה, אבל כמעט אף פעם לא התנתק ותמיד היה מדוייק!

הגבתי בתוך הציטוט של התגובה שלך

(אני באדום)

תודה על המענה

• תוכן חדש...