Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי עצתכם בנוגע לטיפול 30 אלף לרכב שברולט ספארק 2011.

ההתלבטות אם לעשות את הטיפול במוסך מורשה (אז עלות הטיפול מגיעה ל 900 ש"ח) או שמא כדאי במוסך ליד הבית במחיר עממי הרבה יותר.

הרכב עדין תחת אחריות יצרן של שלוש שנים- האם הדבר משפיע ?

להלן הצעת מחיר מטעם מוסך מורשה כפי שמופיע באתר שברולט: (אין לי אפשרות להעלות קישור)

דגם: שברולט LS SPARK שנה: 2011

עבודות

שעתון תאור העבודה שעות מחיר

T1030 טיפול 30,000 ק"מ, 210,000 ק"מ. 1.2 285.60

מחיר שעת עבודה : 238 ₪

סה"כ עבודות :

₪ 285.60

חלקים

חלקים מקוריים

מק"ט תאור כמות מחיר

K95215156 מסנן מזגן GM K 1 133.37

K25181616 מסנן שמן מנוע 1 29.29

K96464000 מצת (RA 7YC 4 117.16

X 01773 נוזל בלמים 0.3L DOT-4 2 50.00

C 19286244 שמן מנוע (DEXOS 1) 1L 4 157.56

סה"כ חלקים : ₪ 487.38

סה"כ מחיר ללא מע"מ: 772.98

17% מע"מ בסך: 131.41

סה"כ לתשלום: ₪ 904.39

כמו כן נאמר לי שיש להשתמש אך ורק בשמן מנוע 5W-30 dexsos 2 (בדיוק קניתי שמן מנוע 5W-30- אך נאמר לי שאיני יכולה להשתמש בו כי הוא לא דקסוס)

מה אתם אומרים?

פורסם

השירות הניתן במוסך הרשת שלנו עשוי להיות יקר יותר עקב שימוש בחלפים מקוריים (שהתאמתם לרכב מוחלטת)/

לעיתים מה שזול יוצא יקר-אם יתעוררו בעיות עקב הטיפול (למשל במקרה של חוסר מקצועיות או התאמת חלק לא מקורי לקוייה)

מוסך שאיננו מורשה לא יוכל להעניק את האחריות שמוסך רשת מעניק.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
השירות הניתן במוסך הרשת שלנו עשוי להיות יקר יותר עקב שימוש בחלפים מקוריים (שהתאמתם לרכב מוחלטת)/

לעיתים מה שזול יוצא יקר-אם יתעוררו בעיות עקב הטיפול (למשל במקרה של חוסר מקצועיות או התאמת חלק לא מקורי לקוייה)

שלום גיא.

גם לי יש ספארק 2011 ואני אמור לעשות טיפול בחודשים הקרובים 30,000.

מבקש הבהרה אם כך, מהן בדיוק דרישות היצרן לטיפול, ומה מצטרף ואינו חובה כדוגמאת מזגן הפילטר שציינת.

פורסם

זה בסך הכל שמן... ואם הוא עומד בסטנדרטים ובתקנים הדרושים אז לגיטימי לקבל אישור בעבורו (אפשר לציין בחשבונית כי השתמשו בשמן של הלקוח).

לא הבנתי למה החליפו לך נוזל בלמים כבר ב30K?

פורסם
שלום גיא.

גם לי יש ספארק 2011 ואני אמור לעשות טיפול בחודשים הקרובים 30,000.

מבקש הבהרה אם כך, מהן בדיוק דרישות היצרן לטיפול, ומה מצטרף ואינו חובה כדוגמאת מזגן הפילטר שציינת.

תעביר לי פרטים מלאים כולל מספר רישוי ואנחנו נשלח לך הצעת מחיר לטיפול הכוללת את החלפים הנדרשים להחלפה

פורסם

שלום גיא ותודה על התגובה המהירה.

הצעת המחיר מוכרת לי מאתר החברה, תודה.

עם זאת, אציין כי כאשר עשיתי טיפול ראשון לרכב ב-15,000 ק"מ ניסו במוסך לצרף לחשבון את הבאים: ניקוי ברקסים עם תרסיס, תוסף דלק בהשמה למיכל וכמדומני שדבר נוסף. כל אלו הגיעו במעמד הצעת הטיפול ולמזלי לא הופיעו בהצעה באתר. רק כאשר הקשיתי ושאלתי, פעמיים, לגבי חובה לעשות את השניים שציינתי (לא שאלתי על פ' המזגן כאמור אם הוא חובה) - ענה לי סגן המנהל כי אין חובה לגביהם, אבל הם מומלצים ע"י היבואן לתחזוקה, תוך הדגשה חוזרת על כך שהיבואן מאמין שזה חשוב. ביקשתי לבטלם היות ויכולתי לקנות את התוספים לבד ובמחיר מופחת והבלמים לא חרקו כלל, ועדיין. אגב, שאלתי אם אין טעות ביחס להחלפת פילטר מזגן במקום פילטר אויר ונעניתי שאין טעות. מאד מוזר לטעמי - לוודא החלפת פילטר מזגן ולא פילטר רכב ברכב שאמור להיות חסכוני (וכן, אני יודע שהמחשב יודע לווסת את התערובת).

כמדומני שציינת בזמנו ובהודעות קודמות שניתן לעשות טיפול ללא החלפת פילטר מזגן. אני מבקש לוודא שאכן כך ושלא ינסו לחייב אותי בחלקים שאינם מחייבים.

דבר נוסף, מהו הטיפול שנעשה בבלמים שמצריך 600CC נוזל. האם מדובר בניקוז מלא במערכת?

תודה.

פורסם
שלום גיא ותודה על התגובה המהירה.

הצעת המחיר מוכרת לי מאתר החברה, תודה.

עם זאת, אציין כי כאשר עשיתי טיפול ראשון לרכב ב-15,000 ק"מ ניסו במוסך לצרף לחשבון את הבאים: ניקוי ברקסים עם תרסיס, תוסף דלק בהשמה למיכל וכמדומני שדבר נוסף. כל אלו הגיעו במעמד הצעת הטיפול ולמזלי לא הופיעו בהצעה באתר. רק כאשר הקשיתי ושאלתי, פעמיים, לגבי חובה לעשות את השניים שציינתי (לא שאלתי על פ' המזגן כאמור אם הוא חובה) - ענה לי סגן המנהל כי אין חובה לגביהם, אבל הם מומלצים ע"י היבואן לתחזוקה, תוך הדגשה חוזרת על כך שהיבואן מאמין שזה חשוב. ביקשתי לבטלם היות ויכולתי לקנות את התוספים לבד ובמחיר מופחת והבלמים לא חרקו כלל, ועדיין. אגב, שאלתי אם אין טעות ביחס להחלפת פילטר מזגן במקום פילטר אויר ונעניתי שאין טעות. מאד מוזר לטעמי - לוודא החלפת פילטר מזגן ולא פילטר רכב ברכב שאמור להיות חסכוני (וכן, אני יודע שהמחשב יודע לווסת את התערובת).

כמדומני שציינת בזמנו ובהודעות קודמות שניתן לעשות טיפול ללא החלפת פילטר מזגן. אני מבקש לוודא שאכן כך ושלא ינסו לחייב אותי בחלקים שאינם מחייבים.

דבר נוסף, מהו הטיפול שנעשה בבלמים שמצריך 600CC נוזל. האם מדובר בניקוז מלא במערכת?

תודה.

תפנה אלי בפרטי ואבדוק לך

פורסם
גיא שלום.

עדיין מחכה לתשובתך וודאי שגם שאר חברי הפורום יוכלו להפיק מכך תועלת.

אשמח ברגע שתעביר לי פרטי יצירת קשר, בכדי שנוכל לבחון את הנושא באופן פרטני ולחזור אליך עם תשובות

פורסם

הי mcaspi. אתה בטוח לגבי הדברים שציינת?

הנציג של חברת שברולט לא ענה לי תשובה בנושא.

אני יודע שרבים מחברי הפורום, או לפחות בעלי הספארק יפיקו תועלת לקבל מידע ברור בנושאים ששאלתי.

חבל שאינו משיב תשובה ברורה.

פורסם
אשמח ברגע שתעביר לי פרטי יצירת קשר, בכדי שנוכל לבחון את הנושא באופן פרטני ולחזור אליך עם תשובות

שאלותי אינן פרטיות ופניתי אליך נעשתה בפורום.

קשה לי להבין את דרישתך החוזרת לקבל את פרטי האישיים.

אנא הסבר לי באופן ברור באם זהו תנאי מחייב למענה ממך כנציג החברה.

פורסם
שאלותי אינן פרטיות ופניתי אליך נעשתה בפורום.

קשה לי להבין את דרישתך החוזרת לקבל את פרטי האישיים.

אנא הסבר לי באופן ברור באם זהו תנאי מחייב למענה ממך כנציג החברה.

בנושאים מסוג זה אין אנו נוהגים לתת תשובות שרירותיות, לכן כדי שתשובתנו תהיה מספקת, עלינו לבחון את פנייתך באופן ענייני

ולגופו של עניין ולשם כך נבקש לקבל פרטים נוספים ולערוך בירור בנושא.

אתה מוזמן לקחת את התשובה שלנו ולהעלות לפורום לאחר שנשוחח בנושא.

• תוכן חדש...