Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שלאפל יש את ה-TV BOX שלהם שדרכה ניתן להקרין הכל מהאייפון לטלויזיה.

עם האייפון כרגע מה שעשינו זה לחבר אותו עם HDMI (כבל) ישירות לטלויזיה וככה רואים בטלויזיה במקום על המסך של האייפון.

אני מחשפש משהו אלחוטי לאנדרואיד שיאפשר לי לשדר מהטלפון ישירות לטלויזיה כדי לראות למשל סרט שיש לי על המכשיר מבלי לחבר אותו עם כבל ארוך ומטריד.

מישהו מכיר מוצר טוב במחיר סביר? ראיתי מלא דונגלים שמתחברים בדרך לא דרך ולא התלהבתי כלכך.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יש מחשב מבוסס אנדרואיד בגודל של DOK, יש לו כרטיס רשת אלחוטי, יציאת HDMI וכניסות USB. הוא יכול לנגן על מחשב סרטי HD. מחיר כ400ש"ח בארץ וכ50$ בחו"ל. למשל MK 802. אם היום הייתי צריך סטרימר, הייתי קונה את זה במקום.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זהו שזה מחשב בפני עצמו, אני מחפש משהו שיבצע רק גישור בין הטלפון לטלויזיה ולא יהיה מחשב בפני עצמו כי בשביל זה אני תמיד יכול לקחת מחשב ישן שזרוק לי בבית ולחבר אותו לטלויזיה.

היום עם האייפון בחיבור כבל בלבד, אתה פשוט רואה את האייפון בטלויזיה ישירות. השאלה אם יש משהו שיהיה כמו הכבל (אפשר לחבר ככה גם את האנגרואיד אני מניח) רק אלחוטי.

כזה רק אלחוטי

in the face

with a chair

פורסם

אתה צריך כזה דבר:

http://www.engadget.com/2012/06/14/htc-media-link-hd-review/

או מתאם DLNA אחר, אני בטוח שזה לא הדגם היחיד.

ואם הטלוויזיה היא סמסונג, אז יש מתאמים ייעודיים שלהם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

באמת מתאם dlna זה מה שאתה צריך כמו שכבר המליצו לך,בארץ מוכרים את ה DLINK אבל במחיר מופקע של 500 שקלים החו"ל תמצא אותו במחיר של 250 -350 ש"ח .

אני מתחיל לשווק בארץ את ה-tv box רק במחיר שדומה למחיר של חו"ל אם בא לך צור קשר בפרטי .

פורסם

טלויזיה משתנה (זה יעבור בין טלויזיות).

האם המכשיר הזה למשל של HTC, ידע לעבוד עם טלפונים של חברות אחרות?

in the face

with a chair

• תוכן חדש...