Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך בוחרים רדיאטור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי חורף אחד עם 2 רדיאטורים (שדלקו כ 10 שעות ביום במקרה הטוב) . אחרת הבית היה קפוא!

עברנו לשני מזגנים. אחד לסלון ואחד לחדר שינה.

ההפרש בעלויות עצום. המזגן של החדר שינה נדלק חצי שעה לפני שהולכים לישון. מכוון על 24-25 מעלות. וזהו. מכבים בבוקר.

בסלון מדליקים בבוקר לכ30 דקות. וכאשר חוזרים הבית לעוד כ שעה עד שלוש שעות. והבית חם.

לפני זה. את החדר שינה הינו מדליקים עם שעון שבת. שעתיים לפני השינה. ועד הבוקר היה דולק. אחרת החדר קפוא. כ 10 שעות.

בסלון נדלק שעתיים לפני שקמים. ודולק עוד שעה. (3 שעות) בצהריים נדלק שוב כשעה לפני שצריכים לחזור שהבית יתחמם.

ודולק עד הלילה שהולכים לישון. מחובר על שעון שבת.

אני הייתי משקיע במזגן אחד לחדר העיקרי שצריך. סלון / מטבח / חדר שינה. ובשלב מאוחר יותר לחדר השני.

ההפרש בעלויות שלכם יהיה מכה כרגע. אבל בעתיד חסכון גדול בחשבון החשמל.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...