Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע על ז'בוטינסקי כל יום בדרך לעבודה ומעולם לא הבחנתי בהם, אבל כנראה שכשאתה מחפש אוטו אתה מבחין בכל דבר שקשור לזה, הם נמצאים בז'בוטינסקי 96 פ"ת בין לובינסקי לכלמוביל וכל שאר המגרשים של חברות הליסינג וכל האלה...

חרשתי את האזור הזה במטרה למצוא רכב נורמלי בתקציב של 38-42 אלף ש"ח ולא ממש מצאתי משהו שווה...

אז נכנסתי ל"הקניה הבטוחה" האלה לראות מה יש להם, בגדול ראיתי שזה חנות HONDA עם רכבים חדשים, אבל בחוץ עומדים מספר רכבים שלטענת איש המכירות אלו רכבים שבאו מטרייד-אין... הרכבים ניראים בסדר, קילומטרז'ים לא גבוהים והוא טוען שהכל יד1!

שאלתי אם הם מתחייבים לבדיקת מנוע, גיר ושלדה ואם משהו יוצא לא תקין בבדיקה שאקח אלייה האם יהיו מוכנים לשלם אם תתגלה תקלה באחד המרכיבים... הם טענו שכן (בניגוד לחברות אחרות באיזור שהתנערו מלהתחייב לשלם)...

קיצר עשה רושם טוב, השאלה אם זו באמת חנות מכירות קטנה של הונדה הרשמית או שזה מגרש של סוחרי רכב רגיל?

מישהו מכיר? התנסה או יכול להביע חוות דעת?

אגב חיפשתי קצת ברשת וזה מה שמצאתי עלייהם... פעם רשומים כ:"סיווגים: חברות אחזקה, חברות, חברות ניהול, שירותי אחזקה" ופעם רשומים כ:"סיווגים: סוחרי רכב משומש, חברות, מגרשי רכב משומש, מכירת רכב משומש, רכב יד שנייה"

לא שאני ממהר לקנות דרכם כי יש כמה רכבים פרטיים שאני צריך לבדוק קודם, אבל בכל זאת יהיה נחמד לדעת אם מדובר באמת ברכבים שבאו מטרייד אין של אנשים פרטיים, כי המוכר טען שהם לא מקבלים ליסינגים, רק פרטי...

תודה!

פורסם

זו הסוכנות הרשמית של הונדה בפ"ת, ואלו לרוב רכבים שמגיעים מלקוחות הונדה שעושים טרייד אין.

סוכנות ותיקה ואמינה, בהצלחה.

STI 2004

פורסם

אוקי, תודה על התשובה...

האמת שזה לא ממש נראה כמו סוכנות רשמית מבחוץ, אבל נקווה שאכן מדובר בסוכנות רשמית.

פורסם

תרים טלפון ליבואן בת"א, ותוך כמה שניות תדע אם זו סוכנות רשמית או לא.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אכן מדובר בטרייד אין של הסניף, אבל כהמוכר הציד בפניי 2 רכבים שעומדים בתקציב שיש לי (גטס + פוקוס 2007) ושאלתי אם יש לו עוד רכבים מלבד ל2 אלו, הוא אמר שאצלו בסניף ספציפית אין, אבל הוא יכול לשאול את היבואן אם בשאר הסניפים יש להם... אז אני מניח שהם בקשר ושיש עוד סניפים ש"נתקעו" עם רכבי טרייד-אין שמוצעים לכמירה.

תודה חברים, טוב לדעת...

פורסם

זו תופעה ששמתי לב אליה ברוב סניפי הונדה שעברתי לידם; יש להם טרייד-אין עצמאי ורוב הרכבים שקיבלו מוצבים מחוץ לסוכנות.

לא זוכר שראיתי עוד יבואן עם נוהל דומה, וביקרתי בהמון סוכנויות רכב בעבר..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בכפר סבא יש טרייד אין עצמאי בסוכנות פיג'ו סיטרואן שלא קשור ליבואן. הוא עובד ישירות מול הסוכנות.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...