Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו משפחה של אנשים גדולים (אני 2 מטר אישתי 1.85 הבן הגדול כמעט 2 מטר ועוד 4 תינוקות בגילאי 3 חודשים עד 5 שנים),

אני צריך (די בקרוב) להחזיר את רכב הליסניג שלי (מיצובישי אאוטלנדר 5 מקומות שנת 2010) ולקנות רכב פרטי של 7 מקומות (כך יוצא שאני חוסך ומרוויח כמה גרושים).

העניין הוא שאני לא רוצה דוקא רכב כמו קרניבל וכו' כי אני כבר רגיל לרכב גבוה (שלא צריך להתכופף כדי להוציא את הילד מהכסא תינוק או את הילדים מכסאות הבטיחות).

איזה רכב שטח (רק אלו הם הגבוהים ובתכל'ס גם המרשימים) הייתם מייעצים לי (תקציב של 100K בערך(עם מימון חלקי כמובן)).

החשוב: דיזל, אוטומטי , לא שנתון ישן מדי, אמינות (שלא יעשה לי בעיות התנעה בבוקר ולא ייתקע לי בכביש החוף בדרך להורים).

אגב, עד היום לא היה לי כמעט רכב משלי - רק רכבי ליסינג כך שאני לא בדיוק המביןם הכי גדול במכוניות למרות שיש לי מנהל אחזקה בעבודה שיכול לעזור לי פה ושם.

נ.ב. אני יודע שרכב שטח יהיו לו קצת יותר עלויות מרכב רגיל.

לתשובתכם אודה.

פורסם

היי

 

אני היתי מכוון לאזור הפאג'רו קינג ארוך.

אם היה ניתן למתוח את המחיר אפשר לקנות את הדגם החדש שיצאה בשנת 2008.

אם לא אז את הדגם של 2007.

 

רכב מאוד נעים לנסיעה בכביש, רובם לא באמת ראו שטח.

 

כך בחשבון שהספסל האחורי לא נוח לישיבה, בטח לא לאנשים גבוהים, אפילו לילד בן 13 זה כבר נחשב קטן.

ובנוף לזה להכניס תינוק למושב הזה זה בערך כמו להכניס תינוק למושב אחורי של רכב בעל שני דלתות.

 

בהצלחה.

פורסם

פאג'רו ארוך במחיר הזה יהיה קשה למצוא משנת 2007 - וגם אם יימצא אחד כזה הוא יהיה טחון עד דק.

 

אופציה שפויה יותר יכולה להיות סאניונג רקסטון משנת .2007/8

 

יונדאי סנטה פה שנת 2007

 

תוכל גם לקנות מיצובישי אאוטלנדר בנזין שנת 2008.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה על התגובות המהירות,

לא ציפיתי והופתעתי,

בהמשך לנושא,

פאג'רו - הבעייתיות שהמושב השלישי הוא משותף (ורוב הנסיעות שלי הן רק 6 אנשים וצריך עוד מקום לעגלה כי הבן הגדול בד"כ מסתובב לבד).

 

היו לי כמה אופציות לחשיבה:

1. ניסאן פאת'פיינדר - לא כל כך מכיר (גם באתר כאן לא מצאתי הרבה עליה) - קצת יקרה ובשנתונים של 2006/7 מדובר בד"כ על רכב שעשה כבר 200000 ק"מ

2. יונדאי טראקאן - כבר ראיתי הרבה שרשורים באתר אבל תמיד התייחסו אליו כרכב שטח שאמור לעבוד רק בשטח - איך הוא כרכב למשפחה? האם יעשה לי בעיות אמינות, עלות הביטוח, אחרי 200K ק"מ למה אני אמור לצפות?

3. ניסאן קשקאי +2.

4. ניסאן טראנו - יותר זולה אבל הרבה המליצו (לאו דווקא בגלל שמכירים אישית), רוב הרכבים מעל 250K ק"מ האם זה כבר רכב שסיים את עבודתו?

5. מיצובישי אאוטלנדר - המושב השלישי הוא מושב כפול ולא 2 יח' כך שקשה לנסוע רק 1 במושב האחרון ולידו לשים עגלה.

6. לנד רובר 2004 - האם מתאים למשפחה? ממה לצפות מהרכב (שבודאי אמצא רק עםן 200K ק"מ ומעלה).

אני קצת מתפזר, אבל שוב אני פחות מבין במכוניות, ומנסה למקסם את התועלת מעלות קטנה ככל האפשר (שיישאר כסף לאוכל (-:

פורסם

עם כמה שהניסאן נותן תמורה מעולה למחיר ועם כמה שאני ממליץ עליו הוא לא יתאים לך כי השורה השלישית היא בעצם מושב אחד ולא כמה מושבים ( כדוגמאת הלנד קרוזר) ולכן לא יתאים לך.

×
×
  • תוכן חדש...