Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר בחירות - טייק III

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

למי תצביעו בבחירות הקרובות?  

162 הצבעות

1. 1. למי תצביעו בבחירות הקרובות?

• הליכוד ביתנו
    • קדימה
      0
    • העבודה
    • חרדים (ש"ס/יהדות התורה)
    • מרצ
    • רשימות ערביות (רע"מ-תע"ל/חד"ש)
      0
    • הבית היהודי/האיחוד הלאומי
    • יש עתיד
    • עם שלם
    • עוצמה לישראל
    • אחר (נא לפרט בגוף השרשור)

פוסטים מומלצים

פורסם
אין לי שום מושג איך אדם אינטליגנטי יצביע ליאיר לפיד. כן, פרנקוס, אני מדבר אליך. אתה לא צריך להיות השטיח עליו לפיד דורך במעבר שלו מענף התקשורת לענף הממשל.

זה בסדר, לי אין שום מושג איך אדם אינטיליגנטי יצביע לרוב המפלגות :-P

באשר ללפיד - אין לי בעיה עקרונית עם עצם העובדה שהוא חדש בשטח. הבעיה האמיתית היא שהוא 99% יחבור לנתניהו בקואליציה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 473
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא. כשאני לא מצביע אני לא נותן כח לאף אחד. והשנה באמת שאין למי להצביע.

יום חופש!!!!!!

:lol:

אתה ממש טועה.

כי אם החרדים והערבים ילכו להצביע ולא יוותרו על זכות ההצבעה שלהם.

ואתה וחבריך כן תוותרו, אז ההצבעות של המיעוטים תופסות יותר אחוזים, ואתה תראה בכנסת יותר ממה שאתה אוהב פחות.

ברור שאתה לבדך לא משנה הרבה, אבל כמוך יש עוד הרבה שלא מבינים את זה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
זה בסדר, לי אין שום מושג איך אדם אינטיליגנטי יצביע לרוב המפלגות :-P

באשר ללפיד - אין לי בעיה עקרונית עם עצם העובדה שהוא חדש בשטח. הבעיה האמיתית היא שהוא 99% יחבור לנתניהו בקואליציה.

זו הסיבה שבגללה גם אני לא רוצה להצביע לו, אני בטוח שהוא יחבור לנתניהו.

הבעיה היא שגם יחימוביץ לא פסלה זאת רשמית...

אני מתלבט בין העבודה למר"צ, אני מאוד מעריך ואוהב את ניצן הורוביץ, אבל מפחד שמר"צ כלל לא תעבור את אחוז החסימה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אז עדיף לי להצביע לדתיים או לערבים (רק לצורך הדיון כמובן), כי לליברמן (שהלך עם ביבי), או לליבני/לפיד או וואטאבר אני ממש לא מתכוון להצביע.

פורסם

אני אמנם תומך בהפרדת הדת מהמדינה, אך בעקבות ההיצע הנוכחי, נראה כי צריך לחזק את מר. בנט מהבית היהודי. בוגר מטכ"ל, איש עסקים מצליח, ציוני גאה, והכי חשוב - נקי.

ביבי יהיה בכל מקרה ראש ממשלה, ככה שהצבעה לכל מי שלא ישב בקואליציה, דוגמת יחימוביץ, מרץ, עלה ירוק ושות', היא פשוט חיזוק האלקטורט החרדי שיוכל לסחוט את נתניהו בקואליציה ולהעביר חוקים כנגדנו, מעמד הביניים החילוני. תחזקו את מי שאתם חושבים שהכי רלוונטי מתוך גוש הימין מרכז. לדעתי העיקריים שבהם הם הליכוד ביתנו, הבית היהודי, ויש עתיד.

בכל מקרה לכו להצביע ! בגלל משתמטי הבחירות, ובגלל אלה שמצביעים מראש לאופוזיציה, ש"ס טוחנת אותנו והחרדים נהנים משפם של שמנת !!!!!!

פורסם

מחזק ^

בשבילי רק נפתלי בנט.

רואים שהוא עושה את זה בגלל שזה חשוב לו.

לפחות הוא לא הולך להסתבך בפרשיות שוחד וכספים למיניהם.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

ל רות שזו מלחמת גושים לצערי זו מלחמה של גושי חרא ואני פשוט לא מוצא אף אחד שאני יכול להגיד שאני מצביע לו אפילו בלב כבד.

בגלל זה הגעתי להכרה שממילא הקול שלי לא יחזק אף אחד מהגושים החומים והמסריחים אז לפחות שילך להחליש את הגוש השצור האנטי ציוני והעלוקתי.

אי לכך ובהתאם לזאת אני כנראה אהיה האתאיסט היחיד שיצביע לאמסלם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ומה הבעיה פה?

הרי כל הסיכויים שביבי יהיה שוב ראש ממשלה, וראש ממשלה צריך להרכיב ממשלה.

הוא יכנס למשא ומתן עם מפלגות, אם הוא יכול להבטיח סעיף אחד מהאג'נדה של יאיר לפיד - בשבילי זה מספיק.

כמובן שהבטחה זה לא מספיק והוא יצטרך לבצע, אם לא תמיד אפשר לצאת ...

בקיצור, עדיף להשפיע מבפנים מאשר לשבת באופוזיציה כמו פוץ.

פורסם

אבל מה האג'נדה של לפיד חוץ מלהגיד מה לא בסדר (שאת זה כולנו יודעים)?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אין לי שום מושג איך אדם אינטליגנטי יצביע ליאיר לפיד. כן, פרנקוס, אני מדבר אליך. אתה לא צריך להיות השטיח עליו לפיד דורך במעבר שלו מענף התקשורת לענף הממשל.

+1111

פורסם
ל רות שזו מלחמת גושים לצערי זו מלחמה של גושי חרא ואני פשוט לא מוצא אף אחד שאני יכול להגיד שאני מצביע לו אפילו בלב כבד.

בגלל זה הגעתי להכרה שממילא הקול שלי לא יחזק אף אחד מהגושים החומים והמסריחים אז לפחות שילך להחליש את הגוש השצור האנטי ציוני והעלוקתי.

אי לכך ובהתאם לזאת אני כנראה אהיה האתאיסט היחיד שיצביע לאמסלם.

גם אני שוקל בחיוב להצביע לו, רק שממה שקראתי הוא מאד ימני ואת אלעזר שטרן אני לא מחבב במיוחד.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בקיצור, עדיף להשפיע מבפנים מאשר לשבת באופוזיציה כמו פוץ.

מה פתאום!

לאופוזיציה במשטר דמוקרטי יש חשיבות מאוד גדולה! במרבית המקרים היא מייצגת חלק משמעותי מן העם, חלק אשר לא בהכרח מסכים עם המדיניות של הממשלה. אם נניח 60% מציבור המצביעים הצביע למפלגת השלטון, וכל השאר למפלגות אחרות, מי ידאג לאינטרסים של אותם 40% מהציבור, כאשר הממשלה מנסה להעביר חוקים או החלטות שנוגדות את מצפונו ודרכו של אותו הציבור? יש המון דברים שאי אפשר לעשות מתוך הקואליציה. צריך שבכנסת ישבו מספיק ח"כים שיבקרו את השלטון, ישמרו על האינטרסים של אנשים שאינם מרוצים עם דרכו של השלטון ויגנו על זכויות מיעוטים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מחזק ^

בשבילי רק נפתלי בנט.

רואים שהוא עושה את זה בגלל שזה חשוב לו.

לפחות הוא לא הולך להסתבך בפרשיות שוחד וכספים למיניהם.

שאלה קטנה.

מה אתה יודע על נפתלי בנט יותר מאשר אתה יודע על יאיר לפיד?

איך אתה יודע מה חשוב לו?

שים לב. לא טענתי משהו נגדו. שאלתי מה הוא מביא איתו?

• תוכן חדש...