Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברביעי הקרוב אנחנו עומדים לשדרג את הטויוטה 93' שלנו ל 06'. יש לי כמה שאלות בנוגע לכל המסמכים והדברים שצריך לעשות מסביב.

העברת הביטוח לרכב החדש, נעשת לפני קניית הרכב או אחרי? הרי לאחר הקנייה נצתרך לנהוג אליו, וגם אל הישן, לפחות עד הבית.

לאחר העברת הבעלות בדואר, אני יכול לנהוג עם רישיון הרכב הישן, שרשום אל הבעלים הקודמים עם הקבלה מהדואר? תוך כמה זמן בערך מקבלים את הרישיון החדש?

ומה לגבי האגרה שכבר שולמה ע"י הבעלים הישן?

תודה

Peugeot 3008 1.6 Premium 2021
Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

פורסם

בעיניין הביטוח - באופן עקרוני אין שום מניעה לעשות ביטוח נוסף ואין כל קשר ביניהם מלבד סוג המטבע בו הוא משולם.

אני יודע שעושים פוליסה חדשה ומקפיאים את הישנה ואז מעבירים את "הכסף הנותר" לחדשה ומוספים את ההפרש לשנה מלאה.

אישית, בכל קניית רכב הייתי מרים טלפון לסוכן שלי כבר בדואר והוא היה מבטח אותי באופן מיידי.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
שלום,

ברביעי הקרוב אנחנו עומדים לשדרג את הטויוטה 93' שלנו ל 06'. יש לי כמה שאלות בנוגע לכל המסמכים והדברים שצריך לעשות מסביב.

העברת הביטוח לרכב החדש, נעשת לפני קניית הרכב או אחרי? הרי לאחר הקנייה נצתרך לנהוג אליו, וגם אל הישן, לפחות עד הבית.

לאחר העברת הבעלות בדואר, אני יכול לנהוג עם רישיון הרכב הישן, שרשום אל הבעלים הקודמים עם הקבלה מהדואר? תוך כמה זמן בערך מקבלים את הרישיון החדש?

ומה לגבי האגרה שכבר שולמה ע"י הבעלים הישן?

תודה

העברת הביטוח - אם אתם רוכשים את הרכב החדש לאחר שהעברתם בעלות בישן - הקפיאו את הביטוח עם מסירת הישן וחדשו אותו עם קבלת החדש (למעשה - לפני העברת הבעלות, כדי שהביטוח יהיה תקף בעת העברת הבעלות). אם אתם רוכשים חדש לפני מכירת הישן אין לכם ברירה אלא לבטח את שתי המכוניות במקביל, ולאחר מכירת הישנה לבטל את הביטוח ולקבל זיכוי תמורת התקופה הנותרת.

לגבי רשיון הרכב - האגרה בתוקף עד מועד חידוש הרשיון הבא. כמוכן אינך מקבל רשיון חדש אלא מצרף את טופס העברת הבעלות לרשיון הקיים (עם שם הבעלים הקודם) ומשתמש בו כך עד המבחן השנתי. תוכל להוציא "כפל רשיון" שבו מופיע שמך, אבל זה יעלה אגרה קטנה וסה"כ מיותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

את הביטוח אתה יכול להעביר טלפונית דרך הסוכן או החברה שלך בשניה שאתה עולה לרכב, אתה מתקשר לביטוח, מוסר להם את הפרטים החדשים ותוך מס' דקות גם כשהניירת לא עליך אתה מבוטח (שים לב שאתה מקבל הודעה שהפרטים התעדכנו)

כן אתה יכול לנסוע גם כשברישיון הרכב מופיע הבעלים הקודם, תוודא שטופס העברת בעלות נמצא בסמוך לרישיון.

את הרישיון החדש עם הפרטים שלך אתה תקבל בדואר כתצטרך להעביר "טסט" את הרכב, או שתלך למשרד הרישוי ובמקום הם ידפיסו לך את הרישיון עם השם שלך (זה לא כזה משנה כל עוד יש לך העברת בעלות צמוד לרישיון הישן אין שום בעיה שתסע עם הרכב).

אין בעיה עם האגרה שהבעלים שילם, לא תשלם את זה שוב, האגרה שולמה לרכב הנ"ל אין שום סיבה שיהיה בעיה.

• תוכן חדש...