Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A4 B7- השאלות שלי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ערב טוב לכם, אני מתעניין באודי A4 דגם B7 (הצורה של 2005-2008 )

הכל התחיל כשחיפשתי A4 B6 ידנית (אחרי שחבר קנה B6 מולטיטרוניק ופשוט התאהבתי ברכב שלו) והבנתי שקשה מאוד למצוא אחת ראויה.

-מה הסיכוי שלי למצוא A4 B7 1.8T ידנית? אף פעם לא ראיתי כזו. (או שזו 2.0T ידנית בשנים האלו?)

-האוטומטית (לא מעוניין במולטיטרוניק) זה הימור רציני? מה אתם אומרים על הגיר?

בעקרון אני מתעניין בדגם מאובזר ויפה ולא דגם עירום. מה הדגם המומלץ ל A4 כזו?

תודה לכם.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי בכל זאת מישהו ייתן את דעתו בנושא?

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

פורסם

אין לי הרבה ניסיון עם דגמי הבנזין אבל אני אנסה לעזור לך.

גיר ידני אני כמעט בטוח שאין אבל אתה יכול לבדוק במחירונים, אם יופיע שם דגם כזה אז כנראה שהיה קיים.

לי יש ניסיון עם הדיזל 2 ליטר 140 כ"ס, מנוע פשוט אדיר, מזיז את הרכב הזה בצורה מעוררת התפעלות, פשוט תענוג.

הדגמים הבסיסיים היו באמת דיי בסיסיים והגיעו עם פסי קישוט פנימיים בגוון מתכתי, בקרת אקלים מפוצלת ומחשב דרך.

יש חבילת אבזור שכללה סאנרוף, קישוטים דמויי עץ ובחלק מהמקרים גם ריפודי עור, אני חושב שזה נקרא "חבילת מנהלים". הדגמים הממש מאובזרים נמכרו בכמויות דיי מעטות ובכלל רוב הרכבים הם בנזין 2 ליטר עם 130 כ"ס שהציע ביצועים סבירים ולא יותר.

אגב אני אישית לא מצאתי משהו מיוחד בדור הזה של ה-A4, רכב פושר מבחינת התנהגות כביש, מרווח פנימי לא מספק וגם עיצוב חיצוני לא מספיק מושך לטעמי. אני חושב שפסאט למשל בשנתונים האלה נתנה תמורה עדיפה למחיר וגם כמשומשת היא עדיפה. אם אתה בעניין של אאודי בלבד אז A3 הציעה עיצוב אטרקטיבי יותר, דגמים חזקים ומעניינים ומרווח שלא נופל בהרבה מה-A4.

מקווה שהצלחתי להועיל במשהו, בהצלחה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תודה רבה לך!

אני יותר מתעניין בדגם ה- 1.8T או 2.0T- אם קיימת. במחירונים ראיתי כזו ידנית.

שמתי לב שכמעט ואין A4 B7 בלוחות. לפחות לא מהדגמים המעניינים.

A3 פחות מושכת אותי, לא יודע למה.

מכוסה בצד:

נוסעת כל  יום:

פורסם

אני אישית שמעתי דברים לא כל כך חיוביים על הרכב.

את הדגם הידני קשה מאוד מאוד למצוא כי יש בודדות.

על הדגם האוטומטי שמעתי שהגיר בעייתי, יש הרבה חיישנים ולהרבה אנשים נדלקו נורות של בדיקת מנוע, איפסו אותך ושבועיים אחרי המכירה הנורה נדלקת שוב.

אם אכן נמצא אקזמפלר במצב מעולה יש לבדוק בשבע עיניים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זו המטרה. למצוא אחת שמורה וטובה. מה הדגם היותר מומלץ? או הפחות גרוע?

איך אני מבדיל בין המולטיטרוניק לאוטומטית?

מכוסה בצד:

נוסעת כל  יום:

פורסם

שלום לך.

תיבת הילוכים מולטיטרוניק אפשר לזהות או בנסיעה שאתה תגלה שהוא נוסע כמו קטנוע(ללא הילוכים) או מלהסתכל על בורר ההילוכים

P אם הוא ככה אז זה מולטיטרוניק.

R

N

+ D

- S

לגבי דגם השאלה מה אתה מחפש?

אם נסיעה רגועה ו"מנהלתית" אז ה2.0 130HP יושב עליך בול גם מבחינת של לשים דלק ולנהוג.

אם אתה נוסע הרבה וגם רוצה A4 לך על הדיזל עם מנוע 2.0 140HP ומומנט מטורף של 32.5 KG.

אם אתה רוצה את ה-A4 שלך ספורטיבית קח את ה-2.0TFSI 200HP.

מבחינת אבזור יש לך חבילת "מנהלים" וחבילת "פרמיום" שכאשר ה"פרימיום" יותר מפואר.

מקווה שעזרתי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי מבין האוטומטית למולטיטרוניק- מעדיף אוטומטית למרות שלא ניסיתי את המולטיטרוניק.

המומנט של גרסת הדיזל נשמע מפתה אבל אני לא נוסע הרבה. הבנתי שיש לדגם הזה מנוע טוב.

הלב נוטה לכיוון הספורטיבית עם הטורבו (זה גם מה שרציתי מההתחלה) , רצוי ידנית אבל אין סיכוי למצוא.

הבנתי שיש הרבה גרסאות, רמות גימור ואפשרויות. רק צריך למצוא משהו מעניין.

מכוסה בצד:

נוסעת כל  יום:

• תוכן חדש...