Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרסומות סרות טעם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חייב להגיב, אני לא יכול לראות את זה ולשתוק יותר.

בר רפאלי יפה? כן. כוסית? כן. סקסית? כן.

אבל מפה ועד להתיחסות אליה כאילו היא אלילת המין הנשי וכל אישה אחרת לעומתה היא נחותה בשלוש רמות? הגזמה פרועה.

כל פעם שהיא משחררת איזה נפיחה מישהו חייב להגיב עד כמה הוא היה שואף אותה לריאות ואח"כ עושה לה ילדים.

אם אתם שואלים אותי היא סופר אקסטרא אובר אובר רייטד.

יש הרבה נשים אחרות, לא פחות יפות ואפילו יותר ואני לא רואה אותם מקבלות חצי מהיחס של גברת רפאלי.

מי שמסתובב קצת בחול במדינות שיש בהם מאגר גנים יפים יודע על מה מדובר.

זהו, תמשיכו כרגיל.

מצטער, היא אפילו לא הטעם שלי.

רזה מדי, בלונדינית מדי, גבוהה מדי ונראית קצת כמו דיווה (אני בטוח שהיא ממש נחמדה אבל זה הלוק שדורשים ממנה).

אין לי שום דבר נגדה, אני פשוט יכול לחשוב על כמה וכמה בחורות (אפילו כאלו שאני מכיר ואפילו כאלו שיצאתי איתן) שאני מעדיף על פניה.

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באחד הגרופונים האחרונים שקיבלתי הייתה פרסומת ל"טיפול ניקוי רעלים".

א) תקראו לילד בשמו - זה חוקן

ב) העובדה שיש קופונים לחוקן מעציבה אותי

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

חוקן זה כמו קפה.

עדיף לעשות את זה בבית מכמה סיבות:

1) אתה יכול לעשות את זה בדיוק איך שאתה רוצה ולשים את הכמויות הנכונות של סוכר וחלב.

2) אתה יודע איפה היו האצבעות של האדם שמכין לך את זה.

3) זה חינם.

4) אתה יכול לשלב את זה עם צפייה בטופ גיר או שובר שורות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי צריך לשלב את זה כמשימה למשתתפים בתכנית הזאת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ואולי זה יפחית את כמות האנשים שנרשמים להשתתף בתכניות האלה.

פורסם
במקום למצוא דרכים להביא לכאן יהודים נוספים היה עדיף לו היו חושבים כיצד להפוך את החיים לאזרחים הקיימים לקצת יותר נסבלים ורחמנא לצלן אולי אפילו לעצור את מגמת הירידה מהארץ.

מעניין, זו טענה שאני משמיע כבר שנים רבות לגבי נתניה.

עוד שכונות יוקרה, עוד מגדלים, עוד איצטדיון ועוד כיכר אינטראקטיבית (WTF). בינתיים מאה מטר מהכיכר הזאת, הרחוב הראשי של העיר בנוי כולו מבתים מתפרקים ומדרכות שבורות, העסקים המשפחתיים הוותיקים מפנים מקום לבסטות ודלפקים ארעיים שמוכרים כיסויים לאייפון, וכל האזור נראה כמו פח הזבל של מרסיי (ולא בכדי, אם כבר דיברת על קהל יעד...)

"מי נתניה" דיווחה לאחרונה שלאור הרווחים הגבוהים של השנה היא מעבירה דיווידנט של כמה מיליונים לעירייה שכביכול תנצל זאת לבניית מתקנים חדשים לרווחת התושבים. אני שואל: למה לא לחלק את הדיווידנט הזה ישירות לתושבים, רצוי אלו שגרים בשכונות מצוקה, בדמות הנחה בחשבון החודשי? אני בספק אם "עשירי" העיר היו מתנגדים.

העיקר שהשלטים מבשרים על תנופת הבניה ועל הדירות הנהדרות. מעניין מתי כל הרווחים מהארנונה הגבוהה שמשלמים שם יגיעו אל תושבי העיר הוותיקים שנאבקים לסגור את החודש.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במקום למצוא דרכים להביא לכאן יהודים נוספים היה עדיף לו היו חושבים כיצד להפוך את החיים לאזרחים הקיימים לקצת יותר נסבלים ורחמנא לצלן אולי אפילו לעצור את מגמת הירידה מהארץ.

כמו שזה מרגיש לפעמים, החכמה האמיתית היא לא להקל על חיי האזרחים הקיימים אלא להגיע כמה שיותר קרוב לגבול הסיבולת שלהם הזה בלי לעבור אותו.

פורסם
הרגת אותי דריש, אני גם ככה מגחך קלות כל פעם שאני עובר ליד השלט שמצהיר זאת.

אם נתייחס ברצינות רגע לבר רפאלי, היא יפה בעייני ועושה רושם של אדם נחמד (כן זה חשוב לי) אי לכך ובהתאם לזאת אני נהנה מכל פרסומת בכיכובה.

בלי קשר לבר, הפרסומת הזאת דווקא די מגניבה גם אם הייתה עם דוגמנית אחרת.

רק עושה רושם....שתהיה בעניינים שאם כבר מדברים על חרא פה, ככה האופי שלה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

נכון מאד. זה כמובן אם המדינה היתה רואה את עצמה כמשרתת הציבור, ואת האזרחים כממונים עליה.

אבל זה לא המצב, אלא המדינה רואה את האזרחים כפרות, שיש לחלוב אותן כמה שיותר, או במילים אחרות:

כמו שזה מרגיש לפעמים, החכמה האמיתית היא לא להקל על חיי האזרחים הקיימים אלא להגיע כמה שיותר קרוב לגבול הסיבולת שלהם הזה בלי לעבור אותו.

ונראה לי שהם מצליחים בזה לא רע בכלל.

דני

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אם כבר פרסומות סרות טעם, לא הבנתי את הפרסומת של רשת הסופרמרקטים YOU, הם אומרים על עצמם שהם יקרים?! הפרזנטור חולה בגבבת? מה הולך שם?

משכנתא זה קל

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה לרגל מבצע צוק איתן:

אין ספק שמצב חירום הוא שעה קשה גם לעסקים, ועליהם לחשוב מחוץ לקופסה על-מנת למנף את עצמם ולהינצל מעונה חלשה. בעוד שיש עסקים שמנצלים את המצב בצורה לגיטימית לצורך מינוף פעילותם כמו קל אוטו, לצערנו מדובר ביוזמה די בודדת. בניגוד אליה, קחו למשל חברה מתחרה של קל אוטו, שיצאה במסע פרסום בשלטי חוצות שעליהם מתנוסס בגאון הכיתוב: "**** מחבקת את חיילי צה"ל ואת העורף הישראלי" או "עיריית **** מחזקת את החיילים".

אני העורף ו... ואללה, אני לא מרגיש שחברת השכרת הרכב **** מחבקת אותי. אני גם לא ממש רואה כיצד אותה עיריה מחזקת את החיילים.

בעיני, השלטים האלה הם אינם יותר מניצול ציני של המצב. אומנם כרגע אינני רואה מצב שבו אהיה זקוק לרכב שכור, אבל אם אקלע למצב כזה, אתם יכולים להיות בטוחים שחברת קל אוטו היא מבחינתי האפשרות הראשונה, בעוד שאותה חברה שאת שמה כלל אינני מתכוון להזכיר כלל לא תובא בחשבון.

יש גבול לציניות, גם בעולם העסקי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

כבר כתבתי את זה בשרשור על עזה, כל כתבות הפורנו המלחמתי של טמקא מקיימות את אותו המצב בדיוק עם שלל הפרסומות בשולי העמוד. הבעיה שלי היא לא עם דיווחי המצב יחד עם פרסומות בצד, זה נורמלי לכל אתר חדשות.

יש משהו יותר סר טעם מכתבה באמצע מלחמה על החיבוק האחרון של אמא לבנה החלל ובצד פרסומת להמסת שומן וחיטוב הגוף?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

• תוכן חדש...